|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Oglasio se i župan.
Štromar: Čačić nije ostavio zaduženu županiju http://www.varazdinska-zupanija.hr/i...1527&Itemid=13 |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
Kao što sam već negdje napisao, u Remetincu pokraj Novog Marofa se gradi osnovna škola s ciljem rasterećenja marofske.Evo malo slika od danas koje sam dobio
O samom projektu baš i ne znam puno, al ću pokušat iskopat.Inače dvorana nije bila dogovorena u početku, sad ne znam dal su uspjeli izvuć lovu i za nju il će pričekat.Izvođać radova je Meteor grupa.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je danas friško zalijano pa su bili nazočni učenici PŠ Remetinec, ravnatelj OŠ Novi Marof i ne znam tko još.Kad stignem otići ću i ja osobno poslikat ali malo iz daljine da dobijete dojam di se to nalazi, a možda kroz vikend skoknem i do kulturnog centra i još malo po Marofu.... |
|
|
|
|
|
#44 |
|
free-lance
Likes (Received): 341
|
![]() Ma Tomek, svaka Ti dala!! ![]() ![]() Već smo zaboravili what this forum is all about. Samo brbljamo ko neke babe. Hvala na update! Samo navali dalje!
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Žao mi je kaj prije nisam naletio na ovaj forum(tj jesam al sam izgubio link, al nije to bilo tako davno) pa bi onda još bilo slika od mene pošto često hodamo po Varaždinu s profom tako da bi onda bio i prije slikao. Što se tiče onih ugovorenih obilazaka, to bi trebalo bit tek negdje u svibnju kad opet nebude nastave u školi. Inače sad ide sve toplije, a ja spojim ugodno s korisnim pa onda često idem na "turneju" s biciklom pa bude vjerojatno i slika iz drugih mjesta ![]() Eto, ako bude vremena nove slike iz moje okolice budu za vikend... |
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
free-lance
|
![]() Svakako iskoristi svaku priliku koju vam nude za razgled...primjerice tako ja imam kompletnu foto dokumentaciju kad sam bil na praksi (fax) za vrijeme gradnje varaždinske banke pred desetak godina! Naravno ne u digitalnom obliku Al to sve s vremenom dobije strašnu vrijednost. Bili bi danas presretni da imamo kvalitetne fotke s gradnje poznatijih građevina u gradu (kao primjerice vodotornja, VAME...) da ne spominjem koliko to znači u manjim mjestima tipa Novi Marof itsl.Dakle, samo naprijed!
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Hvala Tomekk na odličnom updateu! Samo tako dalje
![]() Drago mi je što vidim da se sve više ljudi uključuje u raspravu na ovom forumu. Čak, i mi mladi srednjoškolci (oprosti Tomekk ako sam fulao, ali dobio sam dojam da ideš u srednju, pa me ispravi ako sam fulao )UPDATE: Da nadodam, počeli su radovi i kraj sjeveroistočnog ugla Zagrebačke banke. Tamo će se raditi novi izlaz za nuždu, budući da se kraj sadašnjeg gradi novi kolni ulaz (a izlaz za nuždu mora biti na suprotnom kraju). Budući da je projektantica ista ona koja je radila i prvotni projekt te zgrade, nadam se da nekih neugodnih estetskih iznenađenja neće biti. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
Likes (Received): 28
|
Quote:
![]() Koliko god se suzdržavam, teško mi je prešutjeti ovako retardiran proljev... Ak Štromar veli da županija nije zadužena - onda valjda nije. Dužničko ropstvo u narednih 20-30 godina od 832 miljuna kuna, to je sitnica.. Ali pošto su mnoge klauzule potpisanih Čačićevih ugovora "poslovna" tajna, nagađa se da su obaveze županije ustvari prilično veće od tih 832 miljuna kuna. Od svega je najbitnije da je ostalo nešto siće u blagajni, kad ju je Čačić napustio.. I naravno - za sve to je "kriv" Šuker, koji se samo usudio reči istinu, sram ga bilo kako se je uopće usudio!?? Čudi me kako Čačić nije uveo besplatno ljetovanje, barem za sve građane županije iz mjesta i gradova u kojima HNS drži lokalnu vlast. S tim potezom kupio bi (tuđim novcem) još više simpatija i glasova... Uveo je "besplatni prijevoz" svih učenika i studenata, na račun gradova i županije. Sad kad su gradovi, općine i županija pred bankrotom - za to je naravno kriva država i Šuker, jer vrhovno božanstvo je uvijek u pravu, on je po defaultu najpametniji, bezgriješan i pošten.. Last edited by palomas; March 18th, 2010 at 10:38 AM. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
|
Pa Štromar je iz potpuno drugog političkog tabora pa može objektivno i nepristano zboriti
![]()
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Registered User
|
Quote:
znaci trazi se centar, malo okolice i poduzetnicka zona nema problema
|
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
|
i kada jos bus stigel poslikaj novu cestu (obilaznicu)
hvala ti i sretan put i uzivaj
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
|
da na novu rajterovu mislim, pa ona obilazi centar grada
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
|
Marofska poduzetnička zona koju je otvorio bivši predsjednik Mesić:
![]() Ili možda samo obična cesta iza autobusnog kolodvora :/ ![]() ![]() iz koje vire šahtovi: ![]() Inače sad je oglašena prodaja zemljišta i to na autobusnom kolodvoru.Ne znam dal se to misli na tu zonu il onaj dio uz sam kolodvor uz cestu... |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
Tko je delal ovu cestu?
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
free-lance
|
http://www.vecernji.hr/regije/skola-...-clanak-138476
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
I V A N E C
Evo kao sto sam obecao, poslikal sam grad kolko sam god mogo. malo kasnim sa postavljanjem na forum, al tek sam koji dan dobio adsl
sad ide malo lakse ![]() krenimo redom ![]() eto neko je htio cetverotracnu glavnu cestu kroz grad da poslikam. now look at this ![]() Kruzni tok prije glavne ceste iz smjera grada, lijevo prema lepoglavi, desno prema varazdinu ![]() ![]() ![]() tvornica cipela ivancica ![]() pored odma lidl ![]() ![]() ovaj nije znao kuda... ![]() ![]() novi trgostil uz glavnu cestu, kafic matrix ![]() vidi se kraj cetverotracne ceste ![]() petrol benzinska prije kraja ![]() do benzinske super centar za poljoprivredu, tu je i pocetak poduzetnicke zone ivanec koja ide uz glavnu cestu i prema lijevo do pruge ![]() kraj cetverotracne ceste, druga benzinska, radic ![]() toliko o glavnoj cesti. sljedeci post -> poslovna zona ivanec |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|