|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
I V A N E C - Poslovna zona
evo drugi dio, poslovna zona
![]() ![]() u pozadini se vidi konstrukcija zeljezna koja tako stoji vec sigurno dvije godine a nalazi se odma iza benzinske pumpe radic (pogledaj prvi post) ![]() ![]() ![]() prema prugi ![]() ![]() nalazim se ispred pruge i slikam prema benzinskoj petrol, u tjeku su radovi za spojnu cestu do benzinske ![]() jos uvijek na istom mjestu ispred pruge al slikam uz prugu ![]() vozim do prvog skretanja i poslikam TT te pored nesto novo sto je u gradnji al nisam naso nikakvu tablu o cemu se radi... ![]() ![]() odvozim tu cestu do kraja di ce kasnije skrenuti prema desno i prikljucit se na cestu koja ide do novog super konzuma kojeg se vidi u pozadini ![]() okrenem se i odvozim se do parallelne ceste koja vodi prema konzumu ![]() tu ce biti spoj prema pruzi kod konzuma (vidi sliku di zavrsava cesta pred konzumom) ![]() ![]() ![]() ![]() izlaz na glavnu cestu ![]() opet uz glavnu cestu Elkom i KTC s kojim do sad zavrsava poduzetnicka zona ![]()
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
I V A N E C - Ivanecko naselje
siri se i ivanecko naselje nasuprot poslovne zone
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Registered User
|
I V A N E C - Centar
preko puta benzinske petrol se nalazi industrija mesa ivanec, skrenemo tamo prema centru grada vidi se ispred teniskog igralista rekonstrukcija stare kuce di se nekada prodavao gradjevinski materijal. nazalost neznam kaj ce tu sad biti al zgrada na ulazu prema gradu mi je bas ljepa!
![]() ![]() u cetru grada se nalazi caritasov dom (i ispred moj auto )![]() ![]() desno se krece prema malom parku u centru grada ![]() ![]() ![]() ![]() arheolosko nalaziste u parku, tu je nekad bio dvorac kojeg vec par godina iskopavaju i pretrazivaju ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
I V A N E C - buduca pjesacka zona
ovdje od prilike ce poceti pjesacka zona za koju se napravila nova obilaznica u centru grada
![]() ivanecka spica ![]() ![]() lijevo park ![]() ivojnska kljet ![]() glavni dio nove pjesacke zone ![]() ![]() ![]() kraj buduce pjesacke zone, na lijevo pocetak nove obilaznice
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Registered User
|
I V A N E C - nova obilaznica u centru
evo i za kraj slag na tortu, nova obilaznica u centru grada.
pocevsi od mosta di je kraj buduce pjesacke zone (vidi prijasni post) na mostu, slikam uz novu cestu i uz novo korito ![]() ![]() ![]() ![]() desno prema buducoj pjesackoj zoni ![]() uz novu cestu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() skretanje desno di je nekad bio mali putic ![]() skretanje lijevo prema centru, bivsa glavna cesta koja ce se kad tad zatvoriti dok se pocne preuredjivat pjesacka zona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jos jedna slika ispred crkve (buduca pjesacka zona) prema novoj obilaznici ![]() i to je to. nadam se da sam poslikao sve kaj ste htjeli ![]() poz salinovec
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Oooodlično Salinovec.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Cylon
Likes (Received): 167
|
|
|
|
#68 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
hvala sused
![]() svaka cast, sve si naslikal kaj sam vec dugo htijo vidjeti slike su bas super
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
Ovo se gradi novi Dom Udruženja obrtnika Ivanec. Prema najavama bit će to suvremeno zdanje u kojem će Udruženje raspolagati sa 113 kvadratnih metara poslovnog prostora u prizemlju i s još stotinu četvornih metara na katu. Zemljište je ustupilo Udruženje obrtnika, koje pokriva i troškove komunalne naknade i vodnog doprinosa. Građevinski materijal i sve ostalo osigurao je izvođač "Grabar", koji će na gornjim etažama napraviti stanove za prodaju.
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
free-lance
Likes (Received): 312
|
Quote:
![]() Pa čuj kaj da Ti velim? Potrudil si se i poslikal (doduše nabrzinu) i postal sve na forum (svaka Ti čast za to, užasno zamoran i dugotrajan posao) Napravil si zapravo ooogroman posao ![]() Fotke su Ti dragocjen dokument vremena. ![]() Šteta da nisi imal više prostora i vremena , pa neke motive poslikal onako u idealnije vrijeme i iz idealnijih kutova, da se vidi u pravome svjetlu. No bit će još prilika... Hvala Ti puno!
|
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Registered User
|
Quote:
cijeli tjedan je kisa padala... naravno poslikano je sve na brzinu. ipak neke stvari na netu jos nisu bili kao recimo obilaznica pa je i dobro tako nego nikako
|
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
Quote:
Zaboravih pohvaliti uloženi trud i hvala na slikama. Baš sam se ugodno iznenadil kad sam zadnji put prolazil kroz ivanec(fina zona je nastala s one strane gdje je ktc..).Sigurno grad koji se najviše razvija u ovoj našoj županiji nakon vž-a. Evo super da je počelo i sa stambenjacima,ovo mi je bila prva vijest. |
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Registered User
|
Jedan brzinski update dva najveća i najvažnija gradilišta u Marofu i okolici.
But first... pogled na Novi Marof i okolicu sa vinogradarskih brežuljaka ![]() ![]() E sad možemo dalje. Prva na redu je osnovna škola u Remetincu pokraj Novog Marofa koja se gradi kako bi se rasteretila trenutno jedna od najnapućenijih škola u državi. Slike nisu perfektne, ali trenutno se jako teško približiti gradilištu pa je ovo najbolje kaj trenutno mogu. Dok nađem vremena otići ću sa druge strane gradilišta, u ove voćnjake iza i poslikati izbliza... ![]() Jedna šira da dobijete uvid u položaj: ![]() ![]() Druga građevina je Kulturni Centar u Novom Marofu o kojem više možete pročitati na prvoj strani ove teme. Planirani završetak je kasna jesen. ![]() ![]() ![]() ![]() Sve u svemu, gradnja ide dosta dobro. KC je imao nekih problema zbog promjena koje je izvođač radio na vlastitu ruku, a nisu bile u skladu sa dogovorenim. Što se škole tiče, u funkciju kreće vjerojatno u prvom mjesecu 2011. godine. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
Ma dobre su slike,bitno da se vidi napredak.
Hvala |
|
|
|
|
|
#77 |
|
free-lance
|
Morpheus, sjajno!
![]() Ovaj projekt KC je trenutno nešto najinteresantnije te vrste što se radi u HR. Tako je malo takvih projekata. Nisam znao da je građevinski posao već praktički gotov! Odlično. ![]() Naravno, završni radovi i opremanje će se sigurno odužiti jer je to ipak specifična kuća. Bit će zanimljivo posjetiti kad bude gotovo. Nadamo se nekom opširnom updateu!
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Odličan update, Morpheus! Drago mi je da se i Novi Marof razvija! Inače, meni se takva manja mjesta čine odličnima za život! Blizu velikog grada, a opet usred prirode, okružena šumicama i poljima, potocima i svježim zrakom, ma prava idila!
Jedino što ne zadovoljava je javni promet. Pod hitno treba razviti studiju razvoja gradsko-prigradskog željezničko-autobusnog sustava. Pruge poduplati, možebitno elektrificirati, urediti suvremena stajališta sa visokim i širokim peronom koji omogućuje ulazak u nivou, sa automatima za kupnju karata. Kupiti nekoliko garnitura brzih prigradskih vlakova (ala Bombardier Talent-dostupan u elektro i dizel verziji), uvesti taktni vozni red i kvalitetne linije koje omogućuju brzu migraciju putnika na području Varaždinske i Međimurske žuanije. Uvesti autobusne linije za manja mjesta koja vode do željezničkih stajališta. To je moj san . Da ima volje, moglo bi ga se ostvariti za 15-20 godina.
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
free-lance
|
![]() Potpuno si u pravu i naravno gađaš u bit! To će izgleda ostati Tvojoj generaciji u miraz, da riješi. Izgubio sam nadu da bi ova ili slijedeća garnitura htjela za dobrobit svih nas uzeti taj vrući krumpir u ruke. A da se može, može se naravno. Činjenica je da AP Varaždin konstantno posluje s dobiti bez većih problema a njime putuju zaista samo oni koji baš moraju... Zamislite samo kad bi se svi oni koji su navikli koristiti javni prijevoz po svijetu, zatim oni koji žive po prigradskim naseljima a svakodnevno se gužvaju u plehnatim ljubimcima na posao i natrag, svi obični radni ljudi i ostale kategorije koje nikad ne sjedaju u BUS prebacile na javni prijevoz... posla bi bilo ko u priči, kao i love. Samo ljudima treba ponuditi uslugu 21. a ne prve polovice 20.tog stoljeća. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
Quote:
![]() Nek se maknu općine i županije! Trebaju nam regije kao funkcionalne i interesne cjeline, podjeljene upravno na područja gradova sa prigradskim prostorom. Unutar toga mogu postojati mjesna vijeća/zajednice/forumi, ali isključivo interesno-lobističkog, a ne i upravnog karaktera. (primjer sa zapada koji kod nas kronično nedostaje-građanske inicijative) Promjena je moguća, ali je spora i teška. Volim ovaj kraj i želio bih vidjeti da napreduje sve brže i više, al nisam siguran koliko ja, kao pojedinac, mogu na to utjecati. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|