|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 | |
|
In the brig
Likes (Received): 325
|
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Basarabia e Romania
Likes (Received): 100
|
Quote:
OK, deci e total impotriva
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Unul dintre expertii rusi spunea ca militeaza pentru mentinerea statului moldovenesc, fapt care in viziunea lui reprezinta o dreptate istorica - ca un neam sa isi pastreze indentitatea (plecand de la faptul ca statul moldova e mai vechi decat Romania) si o eventuala realipire a Moldovei romanesti (well - nu putea rusu sa zica da domne unitiva ce naiba - chiar daca si-ar fi dorit
) Sunt curios ce crede despre Rusia care e un puzzle dintre cateva sute de neamuri ![]() Ceilalti doi erau mai rezervati - ziceau ca Moldova e libera sa faca ce vrea, insa e clar ca cel putin in urmatorii zece ani va ramane un stat independent si nu are sanse sa intre in UE. Este insa de apreciat fatpul ca apropierea celor doua state romanesti ia amploare, iar Unirea chiar la modul ipotetic este deja un subiect de discutie destul de des dezbatut in mediile "nationale" si internationale. E un inceput domnilor ![]() PS: Voi mai mergeti la Chisinau ? Last edited by stereodoping; March 18th, 2010 at 02:16 PM. |
|
|
|
|
#44 |
|
In the brig
|
Stereo, ne-am facut planuri pentru 3 si 4 fara sa verificam ziua, care cade fix de Paste anul asta, spre deosebire de anii trecuti cand Pastele cadea dupa data de 20 aprilie. Ce sa faci, daca nu stam cu calendarul bisericesc pe usa... Poate facem o sugestie lui Cosmin sa facem un thread numai cu sarbatorile bisericesti sa le stim si noi mai bine....![]() Acum am vrea sa mergem pe la sfarsitul lui iulie, dar nu e inca nimic batut in cuie. ![]() PS: Stereodoping, multumim de rezumatul ideilor din dezbatere. E interesant ca se discuta aceasta tema in media Rusa cu ceva mai multa detasare si mai putin patos. Cine este MIR TV?
Last edited by Le Clerk; March 18th, 2010 at 03:32 PM. |
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
MIR e o televiziune care are ca nisa relatiile tarilor CSI (ex Sovietice), cam in spiritul "prieteniei intre popoare" (am auzit expresia sta destul de des cand eram mic ). Evident nu este privata
|
|
|
|
|
#46 |
|
Basarabia e Romania
|
"Moldova se simte amenințată de scutul antirachetă din România", scrie RIA NovostiPS Comentarii (34) ![]() http://www.unimedia.md/?mod=news&id=17586
Timpul pentru Unire niciodată nu va veni de la sine, dacă nu-l vom face şi aduce fiecare dintre noi, cei care ne dorim Unirea cu adevărat. “DACĂ VISUL UNORA A FOST SĂ AJUNGĂ ÎN COSMOS, EU VIAŢA ÎNTREAGĂ AM VISAT SĂ TREC PRUTUL” (GRIGORE VIERU)
|
|
|
|
|
#47 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Pentru cine e interesat - de 27 martie :
Quote:
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
România şi Moldova pun bazele Federaţiei Internaţionale de Oină
Quote:
Mig-21 LanceR Tribute Basarab Flyover (completed and awesome) Lia Manoliu Arena (55,000 seats - completed) Cathedral of Redemption o.O (120m - U/C) Du'Myth: În numele canalului, al receiverului și a sfintei parabolice, DIGI! In the name of the channel, the receiver, and the holy parabolic, DIGI! SSC Romania poems (1, 2) and carol 1, 2 |
|
|
|
|
|
#50 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
In the brig
|
Quote:
Eu nu mai inteleg, sustine Europa modificarea Constitutiei sau alegeri anticipate? Ca acum cateva zile am inteles ca Europa favoriza solutia alegerilor anticipate, deis evident o modificare a Constitutiei era o solutie mai sigura.
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#54 | ||
|
Basarabia e Romania
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
#55 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
Likes (Received): 42
|
Lupu o intrat in campania electorala...
|
|
#57 | |
|
Basarabia e Romania
|
Aprilie 2009 i-a luat (cumva) prin surprindere si pe rusi si pe comunisti; si imediat s-a aplicat planul de rezerva: M. Lupu la guvernare cu "dreapta". Situatie clar impusa de Moscova si "acceptata" tacit de USA. De aia Ghimpu incerca sa fie diplomat pentru ca stie ca nu se poate lupta direct cu Moscova; iar cartile sunt deja facute. Important e sa nu mai revina comunistii la putere. Iar peste cativa ani tinerii ce vin din urma vor dori Europa 100%. Pe ei nu o sa-i mai opreasca nimeni si nimic ...
Tot ce se poate face intre timp ... Quote:
... Gagauzia, modelul maghiarilor din Romania? http://www.ziare.com/actual/opinii/0...omania-1003611
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Basarabia e Romania
|
16 ani ?!
Inteleg motivul dar nu aprob mijlocul
|
|
|
|
|
#60 |
|
Aradean
Likes (Received): 90
|
Eu unul incep sa ma cam satur de provocarile astea mechine ale acestui Lupu. Oricate sentimente as nutri pentru Republica Moldova si pentru romanii de acolo, deja e prea mult si trebuie ca intr-un fel sau altul sa se rupa o data pisica in doua, ori cu noi, ori cu rusii si atunci sa ii lasam naibii in pace sa faca ce vor.
Vor cetatenie romanesca insa nu ezita o clipa sa iti spunca ca ei nu sunt romani, ca ei sunt diferiti, ca ei nu sunt tigani. Pur si simplu nu imi doresc astfel de concetateni, nu imi doresc ca astfel de oameni sa poata calatori in Europa cu pasaport romanesc si ei sa nu simta nimic pentru Romania, sa nu simta ca au nicio identitate romaneasca, ba din contra sa te jigneasca la tot pasul. Incep sa le dau dreptate multor amici de-ai mei care sunt sceptici cand vine vorba de Republica Moldova si de unii de acolo. O Republica Moldova cu un presedinte in persoana lui Lupu este un pas inapoi, nu este niciun un castig si nici nu va fi niciodata. Imi pare foarte rau pentru domnul Ghimpu pe care il respect si il apreciez insa se pare ca este tot mai singur si mai izolat in lupta pe care o duce.
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|