|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
| View Poll Results: Što je po vašem mišljenju najveći problem grada Osijeka? | |||
| Nekultura vozača i uništavanje zelenih površina |
|
7 | 7.53% |
| Nečistoća u gradu |
|
7 | 7.53% |
| Zapušteni objekti u gradu |
|
55 | 59.14% |
| Uništavanje javne imovine (vandalizam) |
|
19 | 20.43% |
| Loše stanje gradskih prometnica |
|
5 | 5.38% |
| Voters: 93. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#81 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
kolko ja znam po novom komunalnom redu bit ce puno vece kazne za te rusevne kuce koje se ne uređuju u centru grada. ak imas kucu u centru onda nemos bit socijala,prodaj ju ak nemas za obnovu. ovo je grad a ne selo. centar bar mora biti GRAD!
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
Quote:
![]() Quote:
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
|
do Uskrsa ce raditi svih 11 fontana u gradu a sad od ove subote ona na trgu A .Starcevica!
Jucer su komunalni redari poslikali svaki papir u gradu i dans je Bubalo hrpu tih slika sa adresama predao unikomu koji je do sada ocistio 60 od 105 ulica..Danas ciste jug 2! Na Trgu je iscurilo neko mazivo od podmazivanja tracnica koje se tesko skida ali je u suradnji sa saponijom nadjeno sredstvo i pere se to! Danas se postavljaju one narancaste loncanice na TRGU u koje ce se saditi neko drugo drvo(mislim javor da su rekli). eto malo dobrih viejsti
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Osječko Est 1697
|
Vidiš danas je bas lijep dan. I odmah lijepe vijesti
![]()
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
![]() Dajte slike! Foto dokaze! ![]() Inace, na webu Grada osvanula je anketa - glasajte: http://www.osijek.hr/index.php/cro
|
|
|
#87 |
|
Osječko Est 1697
|
Edit: Eo našao sam je
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Osječko Est 1697
|
A je nas puno glasalo
![]() Što je po Vašem mišljenju najveći problem u našoj zajednici, a tiče se kvalitete života, mira i sigurnosti? nasilno ponašanje, posebice mladih 0% Glasovi: 0 nasilje u obitelji 0% Glasovi: 0 narušavanje javnog reda i mira 0% Glasovi: 0 uništavanje javne imovine 0% Glasovi: 0 nećistoća u gradu i ruševni objekti 67% Glasovi: 2 kriminal 33% Glasovi: 1 organiziranost i sigurnost prometa 0% Glasovi: 0 3 ukupnih glasova |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
|
![]() Pa tek je poslijepodne objavljena, daj malo vremena
|
|
|
#90 |
|
Osječko Est 1697
|
Oke
ALi sumnajm da ce biti vise od 100 glasova. Osim ak ljudi s foruma budu glasovali
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
|
Bit ce, bez brige. I prije je bilo anketa na webu Grada pa je broj glasova znao biti po par tisuca.
![]() Ugl. tesko se odluciti za pravi odg od ponudjenih opcija, a i mnostvo drugih bi se moglo dodati... Pretpostavljam da je cijela anketa dio onog novoosnovanog Vijeca za prevenciju...
|
|
|
#92 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
![]() Nisam znao da po par tisuca zna biti
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Tek sam danas pronašao ovaj ubod i mogu vam reći da ste me oduševili.
Odlično pišete i uglavnom postavljate dobre dijagnoze. Nadam se da svi mi sa ovoga foruma volimo naš grad i baš zato sve ovo i pišemo u nadi da ćemo bar neke stvari popraviti. Možda netko od odgovornih pročita ovo što mi pišemo ili pogleda ove slike. Slika koja slijedi trebala je pokazati osječki tramvaj a u kadar mi je slučajno ušla ona zgrada zaklonjena skelama na koju želim ukazati. Ta ruševna zgrada je već desetak i viša godina napuštena i zaista predstavlje najgore ruglo u definitivno najstrožem centru Osijeka. Koliko me sjećanja služi tu je nekada bila brijačnica iliti muški frizer. Navodno, zgrada je zaštićeni kulturno povijesni spomenik ? ![]() Druga slika je moj apel gradskim vlastima : Zatvorite Tvrđu za automobile, pod hitno !!!
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Osječko Est 1697
|
Quote:
Bilo bi lijepo kad bi grad našao nesto da sredi tu kucu, jer ovo je sramota.
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
|
![]() Nekad uspjesno poduzece (Ukras) ![]() Btw. ne stoji li na toj rusevini "iznjamljuje se"? Ako se ne varam, objekt je u privatnom vlasnistvu, taj vlasnik ne zeli obnavljati jer mu je preskupo
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
Unikomu predane fotografije i popis lokacija koje treba hitno očistiti
Objavljeno: 19.3.2010 Čelnici Grada i Unikoma na jučerašnjem Kolegiju gradonačelnika najavili su da će do Uskrsa (4. travnja) biti očišćeno i uređeno 110 ulica koje su predvidjeli u proljetnom programu. Premda na kritike građana i medija o prljavom gradu već danima ljutito odgovara da je "Osijek čišći nego ikada", gradonačelnik Krešimir Bubalo jučer je Stevi Anetiću, voditelju RJ Čistoća u Unikomu, predao cijeli "bunt" papira i fotografija uočenih prljavih punktova te naredio – hitno čišćenje! "Proteklih dana s komunalnim redarima popisali smo svaki list, papir, razbijenu bocu i blato na ulicama. Učinili smo to sami, da ne moraju mediji... MA LAZE; CITA NAS FOTO UBOD I SKIDA SLIKE Želimo da to do Uskrsa bude riješeno, a slat ćemo i supervizore, kao kontrolu kontrole učinjenog", najavio je oštro Bubalo, pitajući Anetića što je do sada učinjeno. "Do sada smo očistili više od 60 planiranih ulica, a ekipe i kamioni su pojačano na terenu i do Uskrsa ćemo završiti sve. Trenutačno čistimo glavni Trg Ante Starčevića, gdje je bilo puno masnoće, valjda od podmazivanja tramvajskih tračnica. Postavili smo ponovno i velike lončanice s novim zelenilom, a u subotu ćemo prebrusiti i tamošnjih 18 klupa, jer ih ne smijemo lakirati, po naputku projektanta. U ponedjeljak idemo u pranje četiri podvožnjaka i dva nathodnika", naglasio je Anetić. Bubalo mu je potom čestitao "što su u proljetno čišćenje krenuli i prije kalendarskog dolaska proljeća. Očekujem da sve ove površine budu uređene te orezane grane i pokošena trava. Privatne parcele ne možemo očistiti, ali pozivam građane neka to učine", pozvao je Bubalo, dodavši "komunalni redari mogu ispisati kazne, ako bude trebalo". 11 fontana i kompa Bubalo je Anetića upitao i kada će u rad biti puštene fontane, jer je za njihovo održavanje osigurano 400 tisuća kuna u 2010. godini. "Prva će, u subotu, proraditi fontana na Trgu Ante Starčevića. Do Uskrsa u rad ćemo pustiti svih 11 gradskih fontana pa će i slika gradskih ulica biti mnogo ljepša. Uoči Uskrsa počet će voziti i osječka kompa, oko koje nemamo puno posla", najavio je Anetić. T.Levak, Glas Slavonije Btw. znaci i dalje ta fakin' africka tikovina u sred SLAVONSKOG grada i njegovog sredisnjeg Trga ostaje onako ofucana i siva jer se ne smije lakirati - pa to samo kod nas ima. A cijena jedne klupe je, sjecate se, bila jednaka cijeni jednog magisterija na Ekonomiji, npr.
|
|
|
#97 | |
|
Osječko Est 1697
|
Izgleda
![]() Quote:
to drvo samo sebe štiti. A ne oni su izlakirali to i uništili drvo. Nadam se samo valjski sloj. Ali zasto je to drvo uopce stavljano na trg. To drvo inace ide na jahte
|
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
On Air
|
Hahahaha, nebi se iznenadio da su stvarno iskoristili nase slike, zasto bi netko isao to slikati ako smo to vec mi ucinili.![]() Ako je to istina onda je ova tema opravdala svoju svrhu, ali ipak treba pricekati rezultate tog ciscenja.
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Registered User
|
nisu. vidio sam slike. uz svaku sliku je i papir sa adresom i detaljima.
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
On Air
|
Ok, nebitno cije su slike...nas zanima samo krajnji rezultat, a to je cist i uredan grad.
Takodjer nadam se da ce nesto uciniti po pitanju Divaltove i blata tamo jer to nije primjereno za jedan grad. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| dirty old town, extreme makeover, ludi na metli, metlu u ruke, tomo kosi perivoje |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|