|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
vn
|
Це ми, вінничани так сприймаєм, бо для нас справді мати освітлення на стаді це щось прямо неймовірне. З 97 року, як стирили тоді прожектори на ЦМС так і не мали.
|
|
|
#102 |
|
vn
|
Ну дуууже давно збираюсь викласти фотки ЦМС, як він зараз виглядає. Точніше, так він виглядав місяць тому.
![]() ![]() ![]() Сюди на фіз-ру ходять дівки з педунівера ![]() ![]() ![]() Табло відновили минулого року ![]() ![]() ![]() ![]() Тут колись були динаміки ![]() А це працюють над гідроізоляцією та встановленням сидінь на одному з секторів ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ложа для почесних гостей ![]() Протилежний сектор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А зато у Донбас-Арени немає бігових доріжок))) ![]() Обриганство, одним словом...
|
|
|
#103 |
|
Igor Vinn
|
тріпіздєц...
|
|
|
#104 |
|
FAPPED
|
дякую... якраз почав сьогодні стадіон у 3Д....
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Житомирянин!
|
да..у вас центральный стад в лучшем состояние чем наш...у нас ещё хуже..
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Мало фоток с девушками!
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
vn
|
)))
|
|
|
#108 |
|
I<3VAG
Likes (Received): 24
|
То всеж таки якісь там роботи проводять як на фото замітно..? Одне тільки не розумію кому захотілось поставили ті сідухи у такому порядку коли усі колори якось розкидані, нема контрасту!
Сподіваюсь що потім пофарбують у кольора Нива як це замітно вже на фотох ремонтування трибун.
|
|
|
#109 |
|
vn
|
Я не зовсім уявляю собі, як можна фарбувати ті постикові сидіння. Чи буде на них фарба триматись? Її ж сраками витруть аж бігом.
Взагалі, кольори мені не дуже подобаються. Жовтий колір вже заїжжена тема. Та і малюнку ніякого немає. Одним словом роблять все на отєбісь.
|
|
|
#110 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Це точно кольорова гамма невражає. Все в різіні сторони там жовтий, там кусок білого. Хоча б вже по секторах розподілили.
ТУРКИ! |
|
|
|
|
|
#111 |
|
I<3VAG
|
Зелено/Чорно/Біле треба. Кольори Ниви. Якщо я щось пропустив то підстрахуйте.
|
|
|
#112 | |
|
vn
|
Quote:
|
|
|
|
#113 |
|
I<3VAG
|
Я так зрозумів що ті сідухи що вже встановлені, їх вже не можна фарбувати, так? Тобто якщо навіть і пофарбують то сраками воно усе зійде зразу....Коли вироблялись ці сідухи саме перших колір і є офіційним кольором, після цього якщо пофарбуєш другим слоєм то це буде колхоз. Правильно?
|
|
|
#114 |
|
A VS Fa
|
Ура, в нас оказується буде проведений чемпіонат Європи з хокею на траві. До нас приїде куча іноземців)
І лише одиниці повернуться назад) |
|
|
|
|
|
#115 |
|
vn
|
Живими... )))
|
|
|
#116 |
|
A VS Fa
|
Ага, в Європі створено нове супер шоу: Останній герой - Україна, учасників шоу буде закинуто в посткомуністичну країну, де менше 5 відцотків населення більш менш розмовляють на англійській мові, їм прийдеть їсти вуличну їжу , жити в готелі Південний Буг та багато інших цікавих пригод очікуватиме їх тут на Україні. Дивіться з серпня тільки на каналі ББЦ суперекстримальний проект Останній герой - Україна.
Нє ну думаю у нас не все так погано, напевно вони там взагалі уявляють Україну ще з комуністами при владі, судя по фільмах в яких хоть чуть чуть мелькає Україна. напевно думають що для нас БМВ, Мерседес, Тойота це диковинка і їздять тут таких одиниці. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
I<3VAG
|
То усе тупі стеріотипи. Що забули як рік назад баннер Київа з Богданом Хмельницьким вечірним тут повісили то у коментах можна було зустріти фрази як "ВАУ, а я подумав то Париж" чи "ніколи б не подумав що це Київ, дуже гарно".
|
|
|
#118 |
|
vn
|
Підживлю трохи цю гілку))
Одна з трьох льодових арен у місті - "Айс Авеню" Сама "хокейна" - саме тут проводяться переважна більшість матчів та турнірів, в тому числі і матчі вінницьких клубів "Гайдамаки" (у Прем`єр-лізі) та "Арсенала" (РХЛ - регіональна хокейна ліга). Вміщує приблизно 500 глядачів. Але у Вінниці на хокей ажіотажу немає. Тим паче, коли квиток по 20 грн. (як на "Ниву", йопт!). Тим не менш, команд вистачає - "Гайдамаки", "Патріот", "Арсенал", "Спартак" і ще там інші. Переважно виступають за них аматори - бізнесмени, які люблять хокей. Але "Гайдамаки" сама "професійна" - половина складу представляють кияни, які свого часу грали у проф. лігах. Конструкція арени стандартна для нинішніх ковзанок - шатрова. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Хокей зараза дуже динамічна гра. Важко упіймати момент))) ![]() Поставив ISO на 3200 то щось почало виходити А грають "Гайдамаки" (біла форма) проти київського "Беркута", минулорічного чемпіона ПЛ. ![]() А якщо чесно, я на ковзанах стояти не вмію і мені наявність ковзанок по барабану
|
|
|
#119 |
|
A VS Fa
|
Я вон недавно два рази ходив в МЕГАМОЛ на ковзанку, дороговато як на мене, придумали ці карточки, без них не більше 30 хв кататись можна потім знову поповняти треба, хитрі євреї. Взагалі класно що в нас аж 3 катки, як би ж були ще подешевші.
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Житомирянин!
|
Quote:
сколько у вас сеанс стоит? |