|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
šalačanin
Likes (Received): 9
|
čim prije iskreno se nadam!
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
Nece ih rusiti, ali bi preko njih sa zadnje strane trebala doci neka gigantska reklama koja bi ih trebala zakloniti.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
šalačanin
Likes (Received): 9
|
da to znam...al sta provode natjecaj za to??nes ti problema prevuc platno s natpisom
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Osječko Est 1697
|
Valjda traze nekoga tko ce dati najviše love za reklamu.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
BANNED
|
Evo plakata
![]() ![]() Naravno samo salim |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Ma za očekivati je stvarno neku veliku poli salamu ili nekog mango lika kak leži duž te tribine, kao na tramvaju Stvarno bolje da je sruše i naprave neš pošteno, a ne ovako samo privremeno skrivati ruglo
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Quote:
Neš to jednostavno http://www.worldstadiums.com/stadium...nes_dons.shtml ![]() Ali puno prije oko Osijeka trebaju početi nisati proizvodni pogoni i tehnološki parkovi... Jedino ako nekom Arapinu ili Rusu prodamo klub. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Semper mogao bi malo skoknuti do GV i poslikati sto se tamo desava...tekma sa Varteksom je u subotu, kontam da travnjak mora danas-sutra biti gotov, a i ličenje bi trebalo polako početi
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Osječko Est 1697
|
A sto ti nebi skoknuo? Vidjet cu mozda sutra skoknem.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
BANNED
|
nekad sam rado...al ja prije 7 ne dolazim iz Vinkovaca
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Osječko Est 1697
|
S tekme današnje, travnjak su koliko toliko pokrpali, pa se nevide toliko ožiljci.
![]() Stolice nisu dirali kao sto se i vidi na slici Ali su zato obojali one žute staze na tribinama.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
SuperMod
|
super što će doći veliki plakat, to se trebalo odavno napravit, jer te betonske tribine narušavaju izgled dvorane. baš su šaka u oko.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
BANNED
|
Obecali su i stolice srediti, nadam se da to nije samo jos jedno pusto obecanje SEKTE
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
UREĐENJE STADIONA GRADSKI VRT ZA DOLAZAK REPREZENTACIJA WALESA I HRVATSKE 23. SVIBNJA
Platnima skrivaju derutnu zapadnu tribinu stadiona Prijateljsku utakmicu nogometnih reprezentacija Hrvatske i Walesa (23. svibnja), stadion Gradski vrt, poznato je, dočekat će uređen. Uz novu boju, zamjenu dotrajalih sjedalica i obnovu travnjaka, u pripremi je još jedan projekt - “skrivanje” dotrajale i ružne pozadine zapadne tribine. Ta se ideja pojavila još uoči održavanja Svjetskog prvenstva u rukometu, no budući da je i dvorana završena u posljednji tren, projekt nije realiziran. Pred gradskim čelnicima, doznali smo, ovih se dana pojavilo nekoliko verzija uljepšavanja zapadne tribine. Prema prvoj, gotovo cijelu tribinu prekrilo bi se velikim “platnom” izrađenim od mesha (“platno” s rupicama) na kojemu bi, barem prema radnim materijalima, bili grb Grada i logotip Vodovoda. Drugi je model koji podrazumijeva bojanje osnovnog betonskog kostura tribine te popunjavanje “vijenca” na vrhu tribine meshom (svako od desetak polja veće je površine od jumbo plakata), na kojemu bi bilo znakovlje Grada, kluba, Županije... Stručne službe pojašnjavaju kako je problem s velikim pokrovom iz jednog komada što djeluje kao jedro, te postoji opasnost od kidanja, premda je riječ o rupičastom materijalu koji propušta zrak. Zanimljivo, doznali smo kako upravo ovih dana procjenu stanja na stadionu trebaju dati - alpinisti! Upravo će oni postavljati masheve i bojati tribinu. Osim toga, mišljenje je, s obzirom na to da dvorana zaklanja pogled na stadion (a gradit će se i bazeni), najbolje će se vidjeti natpisi na vrhu stadiona. Jasno, taj će prostor biti ponuđen i za komercijalne svrhe. Neslužbeno doznajemo kako je projekt, ovisno o varijanti koja se odabere, vrijedan između 200 i 260 tisuća kuna
|
|
|
#56 |
|
Osječko Est 1697
|
Super je ovo s grbom grada kluba i županije Super ideja.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
BANNED
|
još kad bi SF otisao malo poslikati tribine i promjenu sjedalica
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Osječko Est 1697
|
Ja sam 20min od GV Podalje je to ![]() Zasad jedna slika stara jedno 2 i po mjeseca ![]()
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
Bio sam ja danas do stadiona.. Mjenjaju se stolice i trava..boja se ograda. Stavim slike kasnije. Bio sam i na gradilistu akademije Pere Krpana na Liu i fascinira me brzina i zelja da se to napravi brzo i kvalitetno.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
BANNED
|
oce sve potrgane stolice zamijeniti i oce li i na jugoistiku ponovno staviti stolice?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| gradski vrt, hoćemo krov na istok!, kohorta, nk osijek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|