|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
Osječko Est 1697
|
Vidio sam danas da se radi na stadionu
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
jos par stolica treba numerirat i sve je spremno. do danas prije podne prodano 10 milja ulaznica:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Lega
Likes (Received): 26
|
Najs !!
|
|
|
#104 |
|
Osječko Est 1697
|
Ja sam danas kupovao ulaznice zapad gore i kaze mi prodan cijeli zapad ostalo je jos samo jedan dio. U prodaju je pušteno 18.300, još 300 Velšanima, A ovi ostali dobili 1500 ulaznica. Vjerujem da ce i ovo sto je ostalo brzo planuti ![]() Inace su lijepo sredili stadion!
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Osječko Est 1697
|
Par slika iz knjige o NKOS
![]() Staro igralište "Kraj Drave" u Tvrđi. Tu je danas Elektra. ![]() Stara istočna tribina u Gradskom vrtu ![]() ![]() Stara zapadna tribina Osijek-Rijeka 1971 ![]() Zapad ![]() I gradnja zapadne tribine Gradskog Vrta ![]()
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Mićo klasičar
|
jako je lijepo vidjeti ove slije 'iz davnine'. Iznenađuje me kapacitet igrališta pokraj Drave, imao je solidnu tribinu...
![]() vidimo se sutra svi na ovom 'novom' čudu u GV...po mogućnosti na JUGOISTOKU
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Lega
Likes (Received): 26
|
Prošao sad pored stadiona... Oko njega i na njemu puno ljudi... svi nešto rade... Postavili su i neke šatore iza sjeverne tribine, za goste...
|
|
|
#108 |
|
Osječko Est 1697
|
Eo par slika s današnjeg treninga Reprezentacije
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Osječko Est 1697
|
Stolice u kavezu su malo kričave
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Osječko Est 1697
|
![]() ![]() S vrha zapada. Malo je strmo, što se i vid po slikama ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Osječko Est 1697
|
Mali od kamere
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
On Air
Likes (Received): 64
|
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Osječko Est 1697
|
Jbg, snašli se ljudi
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Još uvijek mi je neshvatljivo kako je strma ta zapadna tribina.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
Likes (Received): 47
|
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...adski-vrt.html
Slavine na baterije u dvorani Gradski vrt 24.05.2010 11:54 Autor: Kruno Kartus Automatske slavine u sanitarnim čvorovima Nastavno-sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku napajaju se strujom iz baterija umjesto da su spojene na električne instalacije objekta. Svakoj slavini su potrebne čak četiri baterije od 9 volti za rad pa zamjena 612 baterija u 153 sanitarna čvora stoji između 15 i 20 tisuća kuna, saznaje tportal Troškove te nerazumne odluke projektanta ili izvođača radova snosi poduzeće Sportski objekti d.o.o. u vlasništvu Grada Osijeka, odnosno građana Osijeka. Slavine na baterije Nakon otvaranja dvorane krajem 2008. godine, slavine u svlačionicama radile su na baterije, što je proizvodilo višestruko veće troškove od sadašnjih. Sportski objekti zato su morali o svom trošku pozvati majstore da barem u svlačionicama ugrade transformatore i tako omoguće napajanje izravno strujom iz instalacija. 'Radi se o nepotrebnom trošku', potvrdio nam je upravitelj dvorane Oto Živkić. Dvorana od otvorenja pokazuje brojne znakove nemarne izrade, a državu, odnosno Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, stajala je 180 milijuna kuna. Krov prokišnjava Prvo atletičari nisu mogli koristiti atletsku stazu zbog loše izvedbe podloge, krov je i ovog proljeća prokišnjavao, a nedostaci su naknadno uklanjani i na električnim instalacijama. Umjesto fontane na ulazu, u rupi ispod svojevrsne arhitektonsko-umjetničke instalacije u obliku horizontalno ispružene divovske opruge nakuplja se kišnica i smeće koje, na ljetnom suncu, često smrdi. 'Morali smo kupiti pumpu i nakon svake kiše ispumpati vodu iz te rupe jer fontana nije postavljena iako je predviđena u projektu', kaže Živkić. Komentar loše izvedbe dvorane danas nismo mogli dobiti od direktora Osijek-Koteksa Drage Tadića jer je, kažu u tvrtki, otputovao. No mediji su već objavili da fontane neće biti dok ne završi sudski spor jer je Osijek-Koteks tužio Grad Osijek. Fontana od 4,1 milijun kuna Tadić se poziva na dogovor s bivšom gradskom vlasti na čelu s HSP-om i Antom Đapićem, s kojom je, navodno, dogovorena izgradnja fontane u vrijednosti 4,1 milijun kuna. Nakon preuzimanja vlasti gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB) odbio je platiti taj novac Osijek-Koteksu jer nikakav ugovor između Grada i jedne od najvećih građevinskih tvrtki u Hrvatskoj nikada nije sklopljen. Tportal je već pisao o tome da su radovi na uređenju okoliša oko dvorane Gradski vrt naručeni od Osijek-Koteksa za vrijeme bivše HSP-ove vlasti bez javnog natječaja, bez projektne dokumentacije i bez ugovora. Samo jedan jedini komentar: KOJI K???
|
|
|
#119 |
|
Osječko Est 1697
|
Ovo je smiješno
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Easily fooled
|
Ma umjesto baterija trebali su staviti peć na drva, pa svaki put kad hoćeš toplu vodu moraš prvo vatru odložiti.
|
![]() |
| Tags |
| gradski vrt, hoćemo krov na istok!, kohorta, nk osijek |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|