|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Бања Лука Banja Luka |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 91
|
![]()
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
![]() @Dejo,odličan update i Signature
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
|
Хвала, пријатељу! ![]() Биће још сличица ускоро... |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Registered User
Likes (Received): 107
|
|
|
|
#125 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
ne skontam kakve smo mi budale, stvarno.....
ja zivim u svajcraskoj i ako vidim zgrade tu i u banja luci....ne znam stvarno sta bi rekao......farbe su ruzne.....zgrade nisu moderne....katastrofa..... sto se nepravi tri prave zgrade, u visinu, sa staklom....nego da se pravi 11 ruzne, stare zgrade???? jebiga... |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
ne prave se stare zgrade, zgrade su nove, ali im je dizajn uzasan.
|
|
|
#127 | |
|
BANNED
|
Quote:
gledaj...sta se pravilo u svajcarskoj prije 5 godina...i banja luka to nemoze ni sada da pravi... i to je u mom kraju...ima 8000 stanovnika....: ![]() ta zgrada je gotova...a nemam "pravu" sliku,.... i gledaj to: (to je u lucernu , ima 34'000 stanovnika....) ![]() i to nije nikvaka vlada.....tamo zive ljudi kao ja i ti ![]() 34'000 stavnovnika......a banja luka ima 200'000.....i sad gledaj dje smo
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
jbt ne poredi najbogatiju drzavu u evrropi s nama.
Ima li sta novo sto se gradi stambeno kod vas?
|
|
|
#129 | |
|
BANNED
|
Quote:
nisam nikad cuo za stambene zgrade u svajcarskoj...odakle su on? |
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
to sto se gradi u tvom selu je obicna zgrada, nije cudo arhitekture. Cak lici na yu commie zrade, ali jes puno ljepsa od ovog u Aleji
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
30.10.2011.
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
|
Зграда код Меркатора...
Квалитет је јако лош, али је сликано са скоро километар удаљености ![]() Зумирано до максимума... ![]()
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
Aleja centar, 17.6.2012.
Zgrada preko puta Merkatora.
![]() Gradi se i na uglu, preko puta Balkan investment banke i Aquane (pogled na desno od prethodne slike). ![]() Ko kaže da u Aleji centar nema zelenila? ![]() ![]() ![]() Čak i pravo drvo! ![]() ![]() Zanimljiva signalizacija ispred jednog od ulaza ![]() ![]() Ulazi u garaze, koje se ne koriste ![]()
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
Ove patuljaste zgrade su mi postale i simpatične, iako mi se nisu sviđale kada su napravljene.
![]() ![]() Preko puta njih. Inače, po regulacionom planu na ovim travnatim "ostrvima" bi trebalo biti posađeno drveće: ![]() ![]() Pogled na drugi kraj nezavršenog šetališta.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
trebali bismo pokrenuti inicijativu i reci onima iz grupe picin park da se zalazu da skupe pare da se "posumi" aleja centar
|
|
|
#136 |
|
Registered User
|
Pa da, ovdje bi nešto mogli i promijeniti. Dovoljno je samo zalagati se da se ispoštuje regulacioni plan po pitanju zelenila.
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Registered User
|
Da, to i moze donijeti rezultate, a ne ono sa parkom. Inace ako nista drugo grad moze iskontrolisati da svi investitori ispostuju RP po pitanju zelenila, malo koji to radi, a kad bi svako to uradio to je za njih ponaosob nista, po 20 stabala, a za grad i gradjane je puno.
|
|
|
#138 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
Stvarno su se pretrgli sa zelenilom.
Ljudi ostavili po 1 m2 zelenila ispred zgrada, zasadili 2-3 drveta i završili posao. Postavio sam ja jednu kolaž fotografiju iz Aleje centar u onu FB grupu (spasimo P.P) sve go beton, nigdje ni travke, ali lizgleda da ih ne zanima Aleja Centar, oni su samo sentimentalno vezani za Picin park. |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Analitičar
Likes (Received): 9
|
Dobre su ti slike, Fox.
Stvarno, ja da sam na mjestu stanara Aleje Centar, nešto bih preduzeo po pitanju zastupljenosti zelenila. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 80
|
Ja živim preko puta ali su se u mojoj zgradi koliko toliko organizovali. Prvo su napravili teren za odbojku na pijesku, posle smo dobili igralište, nove klupe, evo ovih dana su iscrtali parking mjesta i postavili parking satove. Radi se koliko toliko, ali i ovdje nedostaje drveće, trebalo bi pošumiti ovaj prostor ispred, mogao bi to biti fin parkić.
![]() Dodje mi da izadjem ispred i posadim par stabala. Nekoliko stabala uz ogradu groblja su skoro posjekli a jedno veliko drvo se srušilo prije 2 godine na kafić Molos. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Бaња Лука, Српска, алеја центар, aleja centar, banja luka, gp krajina, republika srpska, srpska |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|