|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#2841 | |||
|
Registered User
Likes (Received): 219
|
Quote:
Mastile de oxigen mai cad din cand in cand la aterizare - capacul lor e facut sa cada destul de usor, si daca ai cateva aterizari mai dure, se mai intampla sa cedeze incuietoarea. Se intampla uneori si la avioane abia iesite din fabrica. Destul de nasol daca pica un rand intreg, e primul zbor al zilei, si ai LF-uri de 100% - or sa fie cativa zeci de pasageri nemultumiti ca au fost lasati 'jos'. Quote:
Probabil RO alege metoda in functie de nevoile operationale (daca avionul vine de pe extern si urmeaza sa plece pe intern sau invers, de exemplu, trebuie sa foloseasca o pozitie remote, pentru ca pax pe intern nu pot folosi jetbridge-urile). La fel, daca turnaround-ul este scurt (30-40 min.), RO prefera sa foloseasca autobuzele (desi s-ar putea folosi si jetbridge-urile), ca sa nu se incurce cu imbarcarea-debarcarea. Bineinteles ca Globe Ground/Servisair trebuie, cf. contractului, sa trimita una bucata autobuz pentru fiecare 75 pax., dar, bineinteles ca Tarom s-a certat (urat de tot) cu Globe Ground (care avea tarife nesimtite, cam ca tot handlingul pe OTP), asa ca fac 'exces de zel' din cand in cand. Ma intreb daca articulatul de pe OTP mai circula - e o rabla din anii '90, cu podea inalta si scari inguste, care baga fum in cabina (ultima oara am avut 'placerea' in 2009, cand l-au trimis ca sa ne duca la un CR2 al Eurowings dba Lufthansa, era autobuzul mai mare ca avionul). P.S. 'Inghesuiala in autobuz' e o chestie comuna in toata Europa de Est - la BUD am patit-o cel mai rau - 120 de oameni intr-un autobuz nearticulat. Quote:
Starea drumurilor in Romania - proiect in constructie / Road Quality in Romania (map under construction) Harta o construim impreuna, aici, pe SSC! Circuli prin Romania si vrei sa ajuti? Intra pe Infrastructure and Transport -> Starea Drumurilor si spune-ne cum a fost drumul! Drum bun! Last edited by frunzaverde; May 15th, 2012 at 11:28 AM. |
|||
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
mapper
Likes (Received): 10
|
Quote:
nu, aterizare de urgenta in toronto
*** Harta Autostrada A1 (Nadlac-Sibiu) Romania *** *** Harta Autostrada A3 (Bucuresti-Ploiesti) Romania *** *** Harta Autostrada A3 (Transilvania) Romania not available for the moment *** *** Harta Autostrada A2-A4 (Bucuresti Constanta + Bypass CT) Romania *** all maps by Google Maps |
|
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
We are all pax.
Likes (Received): 84
|
Quote:
|
|
|
|
#2844 |
|
Registered User
Likes (Received): 521
|
Treaba cu condensul am patit-o si eu acum cateva luni pe un zbor FRA-SJO cu Condor, pe randul din spatele meu ii picura la greu.
Apropo de Condor (DE), nu recomand la nimeni, servicii proaste si personal sub orice critica. Am zburat cu un 767-300 destul de obosit, loc la picioare extrem de stramt, fara in-flight entertainment doar cateva ecrane pe care s-a repetat si de doua ori acelasi film pe durata aceluiasi zbor. La check-in am asteptat peste o ora pt ca functionau doar doua ghisee pt cei ~250 de pasageri si toata lumea era cu bagaje mari fiind destinatie de vacanta. La bord personal uracios - tin minte ca un steward (de culoare) mai avea putin si il lua la bataie pe un pasager care ii varsase din greseala paharul cu apa. Cea mai proasta mancare de pe avion pe care am mancat-o in viata mea - la dus nici un gram de carne, felul principal ceva macaroane cu un sos pesto si ceva urme de legume prin ele. De micul dejun nici nu are rost sa va povestesc, un sandwich cu o feliutza de cascaval in el si ceva nimicuri pe langa. Totul intr-un cuvant - groaznic, personal nu mai zbor in viata mea cu ei. Cand patesti asa ceva atunci ajungi sa apreciezi cu adevarat serviciile TAROM.
|
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Moderator
Likes (Received): 63
|
Quote:
Desi recent am schimbat complet alianta si am inceput sa zbor predominant cu British Airways. De care sunt foarte multumit (si de controlul de securitate in LHR fata de CDG si AMS unde mi se pare haotic, inghesuit si enervant), exceptand zborul LHR-OTP de pe T3 .
|
|
|
|
#2846 | |
|
I own a PC computer
Likes (Received): 1072
|
Quote:
Intreb pentru ca o sa-l folosesc si eu cat de curand.
|
|
|
|
#2847 |
|
Moderator
|
Zborul nu are absolut nimic, insa T5>T3. Eu cand il folosesc zbor Newcastle-Londra, aterizez pe T5 si pe urma ma transfer in T3, unde ma cam plictisesc.
Cand vin in Anglia, ma transfer in T5 unde e superb de asteptat. Dar T3 e perfect adecvat daca vii doar in Londra, in opinia mea
|
|
|
#2848 |
|
I own a PC computer
|
![]() Daca-i vorba doar de petrecerea timpului intr-un mod placut, atunci sa fie sanatos T3, credeam ca-i ceva mai nasol
|
|
|
#2849 | |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
#2850 |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
Indiviul in uniforma de pilot din poza postata de mine pe pagina anterioara fusese FO (copilot) la decolarea din AMS, dupa care a fost inlocuit si a stat mai mult cu pasagerii (a facut si un pic si pe insotitorul de zbor
) pana la aterizare. Probabil ca SfantuMM se refera la un pilot care era/venise in cabina.
|
|
|
#2851 | |
|
mapper
|
Quote:
era tinerel si avea o uniforma diferita
*** Harta Autostrada A1 (Nadlac-Sibiu) Romania *** *** Harta Autostrada A3 (Bucuresti-Ploiesti) Romania *** *** Harta Autostrada A3 (Transilvania) Romania not available for the moment *** *** Harta Autostrada A2-A4 (Bucuresti Constanta + Bypass CT) Romania *** all maps by Google Maps |
|
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Euromod
Likes (Received): 935
|
E simplu. Era imbracat ca asta sau nu?
![]() KLM first officer on an AMS - HKG B747 flight.
|
|
|
#2853 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
#2854 |
|
mapper
|
parca
nu pot sa spun ca mi aduc aminte exact cum arata in orice caz nu ca insotitorii de bord
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Marina di Massa
Likes (Received): 24
|
Ai zburat vreodata cu Taromul de la Munchen la Bucuresti?
|
|
|
#2856 |
|
mapper
|
desigur
de ce ?
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Marina di Massa
|
O sa vin la vara prin Munchen iar apoi o sa zbor de acolo cu Taromul la Bucuresti si sunt curios cum e.
Eu am mai zburat o singura data cu Taromul, prin '93 sau '94, de la New York la Bucuresti si am avut o experienta groaznica: avion neintretinut (707), zbor intarziat vreo 10 ore, stewardese nesimtite (fumau tot timpul si se asezau la taclale cu pasageri), bagaje pierdute la New York (a durat trei saptamani sa mi le gaseasca). Eram copil atunci si nu stiam prea multe dar mai zburasem cu Pan Am si TWA de cateva ori si stiam totusi ca "nu asa se face". Dupa aproape 20 de ani o sa zbor iar cu Taromul si din pacate problemele au aparut chiar cand am incercat sa cumpar biletele de pe site-ul lor. In primul rand, au adaugat o suma de 20 euro fara sa explice ce e..nici macar nu s-au deranjat sa-i dea un nume. Apoi mi-au cerut seria de la pasaport si SSN-ul. Eu nu dau detaliilea astea prin internet..mai ales SSN. In ultimii doi ani am zburat cu Air France, Qantas, United, Delta, Lufthansa si American...niciuna din companiile astea nu mi-a cerut seria pasaportului si/sau SSN prin internet...in fine...pana la urma am cumparat biletele prin Orbitz. Acum sunt stresat pentru ca nu stiu la cate alte idiotenii sa ma mai astept; trebuie cumva sa vin cu scaunul dupa mine?
Photos by me │Melbourne, Australia │University of Virginia and Monticello│O'ahu & Maui Last edited by tomis3; May 15th, 2012 at 08:57 PM. |
|
|
|
|
|
#2858 |
|
I own a PC computer
|
![]() Eu zic sa stai linistit, Tarom e o companie OK in Europa Centrala si de Est in ziua de astazi. Nu vei intalni ce ai intalnit in 93-94
|
|
|
#2859 |
|
mapper
|
neee
vezi ca taromul pleaca din terminalul 1 - C in rest nu pot sa ma plang, pt un zbor de sub 2 ore nu e nimic special
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Marina di Massa
|
ok..mersi...cam cu cat timp inainte de zbor sa fiu la aeroport?
|
![]() |
| Tags |
| airlines, aviation |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|