|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#81 |
|
Српски Форум
Likes (Received): 5
|
David Guetta ko je to?
|
|
|
|
#82 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 106
|
Quote:
![]() Citaj ti sta zelis. Meni jedino smetaju ograniceni ljudi nista drugo, grad mi nikako ne moze smetati. A sto se tice toga gdje je meni, a gdje tebi mjesto, meni se cini da takvima kao ti je mjesto pod staklenim zvonom van bilo kakvih spoljnih uticaja. A da vec si tu. Quote:
Vidis kako se ovo moze i na normalan nacin shvatiti. Inace evo tvoje relanosti
|
|
|
|
#83 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Slažem se.
Quote:
Stanje ide nabolje, s time s slažem, no ljudi moraju uzeti u obzir da je to jebeno velik i skup posao. Obnova fasade u Zagrebu nije samo pobacati malo kreča i zaliti s farbom. Primjerice, na dnu Mesničke ulice (za one koji ne znaju, to je jedna od dvoje ulice koje povezuju Donji grad s Gornjim) je prije 2-3 tjedna završena nakon skoro dvije godine radova (!!!). E, sad zamislite koliko će trajati obnova čitavog centra... Slažem se, ide nabolje, no dajem za pravo Bad_Hafenu što kaže da centar NIJE obnovljen, što ne znači da se NE OBNAVLJA. ![]() Evo ove fasade u Mesničkoj: ![]() A što se tiče socijalističkih zgrada u NZG-u, čini mi se da je netko spomenuo u ovoj temi.. uistinu mislim da tu nema spasa, niti da će grad financirati. Stanari su ionako u cijelom Zagrebu u potpunosti nemarni za održavanje svojih pročelja. Možda bi trebalo kažnjavati zbog nemara, a i u Zakonu postoji odredba i pristojne kazne ukoliko se ne održavaju fasade. No, tu dolazimo i do pitanja mentaliteta, a činjenica je da je ogroman, uistinu ogroman broj današnjih Zagrepčana dobilo besplatne stanove za vrijeme bivšeg režima, te se prema tim stanovima i zgradama neće baš NIKADA odnositi kako bi se odnosili da su ih sami kupili. |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
U Skalinskoj si jeo u Nokturnu koji je jedan neobično jeftini restoran (i prilično dobar za te novce), ali nažalost to je iznimka.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Registered User
|
nije nokturno nego onaj iznad.
|
|
|
#86 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
|
da
|
|
|
#88 | |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 68
|
Quote:
![]() Nego kad bilo koji underground bend postane popularan dolaze kvazi muzicari koji ih odmah proglasavaju komercijalom. I onda dodju kvazi kriticari i kazu kako mozes slusati tu komercijalu, pa to su fuj glupe pjesme i bla bla bla. Koji vam to treba, nek covjek slusa ono sto hoce da slusa pa makar i bila najgluplja pjesma na planeti Zemlji.
|
|
|
|
#89 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#90 | |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
David Guetta v Areni Stožice
17.12.2010 se bo Slovenija dokončno utrdila na svetovni Dance & Club sceni. V Areno Stožice prihaja DAVID GUETTA, trenutno najbolj vroč DJ na svetu... |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|