|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 | |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
Kada je gradjanski rat prestao, svacije ruke su bile krvave do lakata i drzava je odlucila da precutno amnestira sve u cilju vracanja normalnosti. Sve frakcije/partije/bande/milicije su morale da predaju oruzije i da se transformisu u politicke partije ako su hteli. Medjutim, Hezbolah, koji potice sa siromasnog juga, uvek maltretiranog od strane Izraela je prepoznat kao pokret otpora, jer je u tom momentu, cuvajuci juzne granice zemlje, odgovarao trenutnoj politici. Time je otvoren put da se oni dalje naoruzavaju, jacaju i sad su poceli ozbiljno da ugrozavaju demokratski i prozapadni Liban. Hezbolah predstavlja drzavu u drzavi. Ima ozbiljan udeo u parlamentu, ima svoje sisteme komunikacija, medije, ima svoju armiju, pruza socijalne i obrazovne usluge ugrozenom stanovnistu i za shiite kojih ima dosta, prestavlja jedinu drzavu koja ih interesuje i koja im treba. Dok je Hezbolah jak ( a regionalno je veoma jak ), nece biti dugorocnog mira u Libanu. |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Svakako srednjeevropski gradovi,a to su: Berlin (na prvom mestu!) - vise istocni deo, Warszawa, Podsdam, Leipzig, Rostock, Chemnitz, Wrotzlaw, Hamburg, Gdanjsk (Danzing), Minsk, Gomelj, Kharkhov (znači,ne Krakow!
), St. Petersburg, Budapest ...
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
BANNED
|
Odesa je zakon
- veliki grad, milionče - banja, sav u parkovima, muzeji itd - more, plaže, turizam - klima 290 sunčanih dana - kosmopolitski grad, sve nacije, ljudi izuzetno gostoljubivi i prihvatljivi - da ne govorim aerodrom, luka, tramvaj žičara, univerzitet, - i najvažnije ukrajinke i ruskinje, ne zna se koje su bolje |
|
|
|
|
|
#85 |
|
radioactive
|
Sto vece, to za zivot nelagodnije.
Ranko je tu potpuno u pravu sa tezom da je grad na moru najbolje resenje, samo sa ne vise od 50ak hiljada stanovnika.
|
|
|
#86 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Više volim kontinentalne gradove. A, ako se uzelim mora, pre cu posetiti neko manje mesto ili ostrvo, nego da izbor bude neki veliki grad na mediteranu.
Ne trpim vrucine i pakao, sparinu ... Lakse je ugrejati se nego rashladiti |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 39
|
Quote:
![]()
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Лакше је расхладити се него угрејати. Увек било...
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
Likes (Received): 272
|
![]() To i ja kazem. Meni je vec u februaru zima i grijanje preko glave Neka ugrije brate 40 stepeni, ljepota uvijek se mozes hladnom vodom istusirati
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 201
|
Realno mnogo je lakse da se ugrejes pobogu. Stvari preko sebe mozes da stavis neograniceno, a iz koze ne mozes.
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 267
|
^
Tacno. Mi iz Kanade to najbolje znamo
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
Likes (Received): 10
|
Ја много волим топло. Него нека греје што се мене тиче преко 40 степени сваки дан нећу да се жалим. Али зато кад дође зима која је од прилике 3/4 једног годишњег доба у Србији мени нон стоп хладно и никако да се довољно угрејем. Ево смрзнем се кад помислим само.
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 81
|
Odlicna tema crazy...
![]() ![]() ![]() Sto se tice stranih gradova,U Evropi,moj favorit je ubedljivo Prag i to se zna(ili ne zna),nije ni vazno,obozavam duh i atmosferu srednjeg veka i istorije na svakom koraku,osecam da bi se dobro snasao,ali mi nikako ne bi odgovarala klima,pa tako mozda neki grad mediteranske Evrope,Barselona na primer... exyu...Split...par mesta slobodno,pa opet Split,to je dovoljan komentar... Srbija,ubedljivo najomiljeniji,najlepsi i moj buduci grad za zivot....Novi Sad...apsolutno bez premca po mnogo cemu...
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Montenegrin
Likes (Received): 47
|
Vidiš, ja sam Split zaboravio...a imam osjećaj da je extra za život!
A meni ne smeta vrućina, samo mi smeta prevelika vlaga. Kad se spuštam na more ljeti - treba mi 2 dana da se priviknem...ni zima mi ne smeta, al mi smetaju padavine u P.M! Samo je sreća da u PG nema puno snijega... |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
|
kad smo već kod snega, stvar na kojoj ozbiljno zavidim vama podgoričanima je što na sat-dva vožnje imate i morsku plažu i solidan ski centar...
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Montenegrin
|
Pa to je i najbolja stvar u vezi Podgorice. I ski centar Bjelasica, i budvanska rivijera su na sat vremena vožnje. Još da imamo malo bolje puteve...ne u smislu da se brže stiže, već samo da je vožnja manje zamorna (manje krivina, lakše preticanje i sl...).
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 81
|
Quote:
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Montenegrin
|
Izdržava se trčanjem od klimatizovane kancelarije do klimatizovanog kafića, pa u klimatizovani stan - ako može, klimatizovanim autom. Stvarno se ne sjećam kako se izdržavalo prije klima uređaja...
Otvoriš prozor od auta - kao da je neko uperio fen u tebe...A kao što pomenuh, zgodno je i što je more blizu, pa je moguće praviti dnevne izlete na plažu, da se čovjek rashladi... |
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Registered User
|
Quote:
Taj period Jun-Septembar je prava ljepota U Podgorici tokom ljeta nema vlage tako da su vrucine podnosljive. Sjecam se na Floridi dok sam bio, temperatura oko 30-32 i vlaga oko 80-90% tako da imas osjecaj kao da je 50 stepeni.
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|