|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Путовања и репортаже Репортаже са ваших путовања по свету / Showcase your travel |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
E, to se zove reportaza! I slike i komentari, sa sve citatima. Stvarno, ne secam se da sam procitao bolju reportazu jos od Zvonkovog Lisabona, koji sam onda bio malo kasno otkrio, pa nisam tamo hteo da pisem.Odlican posao! Hahahahaha, vid' stvarno!
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ja volim NI(k)Š(i)(ć) :)
Likes (Received): 43
|
Svaka čast na reportaži i na slikama
Madrid na pojedinim slikama izgleda kao NEW YORK
|
|
|
#24 |
|
Artist
Likes (Received): 223
|
Prelepe slike.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1101
|
Odlična reportaža!
![]() Madrid mi je jedan najomiljenijih gradova. Jedan od razloga što ga gotivim, jesu i Seranovi.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Artist
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kragujevac - U svemu prvi
Likes (Received): 1101
|
Ni ja ne vide neku prljavštinu.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Jbt, što smarate sa tom prljavštinom, da li je grad čist ili prljav i koliko, totalno nebitno!!. Svaki grad prekomilionski, a da ne govorim za gradove sa više miliona ljudi, to je normalno da bude prljav i uopšte ne bi trebalo da se pominje! Kod nas je problem pto dosta ljudi ne zna kako funkcionišu metropole i da su problemi kao ovaj svakodnevnica u velikim gradovima. To ovde ljudi ne razumeju jer su slabo putovali i ne izbijaju i svojih malih sredina.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
Svaka čest na reportaži, fantastično! Nikada nisam nešto proučavao Madrid, mada mi se činio vrlo interesantnim onako izdaleka i sada tek vidim da je jedna gradčina puna trgova, bulevara, zanimljivih kvartova i ulica. Madrid leti odmah na listu gradova koje moram da posetim! Samo je jebg daleko ...
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Artist
|
Madrid je metropola
Jedna od činjenica koje ukazuju na to je i Madridski metro: 270 km under the ground - Madrid Metro 202 km under the ground - New York Subway 198 km under the ground - Paris Metro 181 km under the ground - London Underground |
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
Madridksi metro ima dosta linija i po dužini je jedan od najvećih sistema na svetu, samo mi se jedno ne dopada, a to je što je ružan jedared!
vozovi naročito!
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Barcelona je prljavija i pretrpanija od Madrida .I Madridski metro je puno bolji od onog u Barceloni .
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| madrid, spain in the world |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|