|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 | |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Kosovo is Serbia
Likes (Received): 85
|
![]() Ima Palic i to je dosta,nego zasto od ovih silnih predloga u nazad ni jedan nije poslat?
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
Registered User
|
Quote:
![]() Quote:
Beograd - Београд - Belgrade - Belgrad - Belgrado - Belehrad - Bělehrad - Béalgrád - Belgrĺde - Белград - Belgrada - Belgradas - Belgrád - Belhrad - Beligrad - Βελιγράδι - 貝爾格萊德 - ベオグラード - Բելգրադ - בלגרד - Bilġrād - Weißenburg - Fehérvár - Białogród - Singidunum |
||
|
|
|
|
|
#84 |
|
Kosovo is Serbia
|
![]() Hahah no way.Ja nisam ovlascen za to.
\_______....................___ .............\____........../......\__ .....................\......./............\__ .......................\__/............___/ ......................................./ .......................................\_ Romulijana i Lepenski Vir, Dunav u Djerdapu,timocki mir. Negotinskih vinograda sad, srca u hajduka slavnih nekad. Stameni Midzor vetrom koseni, zlato i bakar Pekom noseni. Tvrdjava drevnih i pecina zov, smaragdnih gora pticiji poj. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
GLaDOS
Likes (Received): 45
|
I koji se banner-i na kraju salju?
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Kosovo is Serbia
|
Je l' se meni cini ili su u poslednje vreme poceli da se ponavljaju i vrte jedno te isti baneri?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
Likes (Received): 317
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Kosovo is Serbia
|
![]() Ovako bi izgledao kad bi se smanjio na velicinu banera 719x123. ![]() Ova slika bi tek otkinula da je snimljena u predvecerje,a ovo prazno nebo zamenio neki dinamican zalazak sunca... Ali radimo sa cim imamo,singi posalji ovo vec jednom,sirot'nja raja te moli... ![]() Ti si jedini zivi moderator ovde,mada moze i autor Eaglex da posalje na onaj link...
|
|
|
|
|
#89 |
|
GLaDOS
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 39
|
719x123 su dimenzije, mada vise se ne salju baneri, vec glavni moderatori traze po netu odredjene fotografije/panorame. Koliko sam ja upucen, tako sada stoje stvari. Inace, fotografija je odlicna.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 317
|
Ma moze da posalje ko hoce banner.Sta vam je vise?
Samo da se ispostuju ove 3 stavke: Source: City: Description: Zato i Eaglex treba da postavi banner tamo!Ovaj je po meni najbolji a za zalazak sunca preterujete.Nemojte da ste takvi perfekcionisti. Slobodno postavite i jos neki.(jedan od onih novosadskih je ok) Last edited by delija90; August 13th, 2010 at 10:37 PM. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
|
U pravu si... Pošto ovako nikad ništa nećemo poslati, ja šaljem ovaj dole, a EagleX nek pošalje ove tornjeve Subotice.... BG, UE, BL i KG su već bili... sad šaljemo NS i SU, a mogle bi i Nišlije i Crnogorci (PG ili obala) malo da se aktiviraju... to je to...
|
|
|
|
|
|
#93 | ||
|
GLaDOS
|
Quote:
Zamolicu moderatore da postave. Quote:
Stvarno i bila steta da gradovi poput Zrenjanina, Sombora, Novog Sada, Kragujevca ne stave na baner. |
||
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
|
Beograd - Београд - Belgrade - Belgrad - Belgrado - Belehrad - Bělehrad - Béalgrád - Belgrĺde - Белград - Belgrada - Belgradas - Belgrád - Belhrad - Beligrad - Βελιγράδι - 貝爾格萊德 - ベオグラード - Բելգրադ - בלגרד - Bilġrād - Weißenburg - Fehérvár - Białogród - Singidunum |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
|
poslao sam predlog, Jan je pozitivno odgovorio - 18tog ide NS
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Vozd
Likes (Received): 11
|
Koji si poslao za NS? Tvrdjavu ili grad?
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
GLaDOS
|
da postavim na onu temu o Bannerima (strana)?
![]() Ovo nisu moje slike, ali su mnogo bolje, da li bi bilo bolje da njih predlozim? ![]() ne znam autora(da li to moze biti problem?) ![]() Marinovski |
|
|
|
|
|
#98 |
|
GLaDOS
|
Super! Poslao si onu vecernju varijantu?
![]() p.s. Kako si mu poslao, i sta se stavlja za "Source"? Last edited by EagleX; August 15th, 2010 at 12:12 AM. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 39
|
Ozbiljno?
Izvinjavam se sto sam sirio dezinformacije u svom poslednjem postu. Odlicno je sto mogu da se salju fotografije! Ne znam koju si od ove dve slike NSa poslao, ali mislim da je forumom proslo mnogo lepsih panorama NSa od ove dve... No, ova sa tvrdjavom je ok... nadam se da si nju poslao. http://i985.photobucket.com/albums/a...s/panorama.jpg Ova tvoja je najbolje kadrirana. Bravo! Boje i osvetljenje mi je diskutabilno. Posebno boja neba. ![]() Ovde su boje - WOW! Kadar je isto dobar, ali bolji na predhodnoj. Subotica super izgleda! Saljite momci... Suboticani, izaberite koju cete...Posaljes mu privatnu poruku. Za Source napisi ime autora fotografije i link ka njegovom portfoliju/sajtu. Na baneru ne pisi nista, a u poruci napisi da se radi o Subotici, Srbija.
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
|
#100 |
|
GLaDOS
|
![]() Hvala na info! Definitivno saljem Jan-u tu varijantu!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| baner, banner, daily banner, ssc |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|