|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
In the brig
Likes (Received): 322
|
Foarte interesanta analiza. Mersi.
![]() Ma bucura faptul ca nu vor mai face inca un "big box" acolo. Zona e foarte apropiata de centru si cum ai spus si tu, regimul de intaltime permite construirea pe inaltime. As fi foarte curios sa vad un render al dezvoltarii propuse de IKEA. PUZ-ul actual prevede un regim mixt residential-office, desi cred ca cel mai bine ar fi sa se dezvolte un cluster de high-rise numai pentru birouri acolo, fiind o locatie cu acces bun la mijloace de transport. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Mai are cineva noutati privind proiectul din Timpuri Noi? Azi de dimineata am vazut ca cei de la Apolodor au inceput sa isi ia utilajele de pe santier, foarte multi "minoritari" aparand sa caute fier vechi.
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Registered User
Likes (Received): 357
|
Quote:
In rest nimic nou.Mai sunt de demolat cateva cladiri mici de pe marginea terenului si statia de transformare. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
A reinceput lucrul la curatarea zonei de la Timpuri Noi. Cei de la Apolodor au suplimentat utilajele, dar problema raman in continuare minoritarii care valorifica fierul vechi. Am vazut in dimineata asta ca erau familii intregi (sa fiu mai clar- pe frigul de la 7 juma dimineatza erau puradei care fugeau de colo-colo cu bucati de fier) care scormoneau printre excavatoare.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
In the brig
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Nu pricep de ce nici macar ziarele profesioniste din Romania nu sunt in stare sa se exprime profesionist. Banii sunt ai grupului IKEA, la care Kampard este actionar si care are zeci si sute de executivi pe diverse nivele, care iau decizii. Nu cred ca o decizie de 13 mil. EUR intr-un grup de 10 mld. EUR este luata de actionarul majoritar. Formularea corecta si profesionista era ca grupul IKEA (care are suficienta notorietate, ca titlul sa atraga atentia) a capitalizat subsidiara care se va ocupa de dezvoltarea de la Timpuri Noi. |
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Registered User
Likes (Received): 66
|
Quote:
dar nu schimba cu nimic incopetenta multor jurnalisti
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
In the brig
|
Eu cred ca la faza asta va enervati degeaba. "A aduce" cred ca e folosit figurativ. Cel putin asa percep eu articolul.
Last edited by Le Clerk; January 6th, 2011 at 09:44 PM. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
|
Eu am o problema cu faptul ca genul asta de discutii induce opinii inepte in publicul larg despre cum functioneaza o afacere. Si ma astept ca macar ziarele de profil sa comunice profesionist, in asa fel incat sa apara o corectie.
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
In the brig
|
Asteptarea ta e corecta. Eu ma pregateam sa contraargumentez ca ZF nu comunica tocmai cu oameni care nu au un nivel minim de pregatire, dar un exemplu de comunicare nu ar strica, mai ales in peisajul jurnalistic romanesc.
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Euromod
Likes (Received): 881
|
Quote:
|
|
|
|
#52 | |
|
In the brig
|
|
|
|
|
#53 |
|
Moderator
Likes (Received): 35
|
Intiresanta propunere , dar nu este pe terenul (IKEA) fabricii proaspat daramate, este exact langa gura din metrou TN (cel putin din randari) acolo este un teren viran imprejmuit cu un gard si plin de gunoaie si balarii.
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
In the brig
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Connaisseur
Likes (Received): 68
|
@ LeClerk renderurile alea sunt parte dintr-un proiect studentesc de anul 5. Nu cred ca au vreo legatura cu vreun concurs de idei sau ceva de genul, in concluzie nu cred ca sunt de luat in seama pentru ce se va construi.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
Azi pe la ora 16.30 era agitatie pe santier la Timpuri Noi. Erau vreo 5 basculante care tot carau moloz dar dintr-o zona unde nu am vizibilitate. Poate in zilele urmatoare si restul de cladiri care au ramas vor fi transformate in moloz. Am vazut totusi cum minoritarii sareau in basculante sa arunce fierul vechi si nimeni nu intervenea...
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
In the brig
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
Fantezie pe hartie...Vad ca apare un nou pasaj/pod inaltat peste cota podului actual, precum si un pod nou peste Dambovita, undeva mai in aval. Iar barcutele cu panze fac toti banii... |
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
insa sunt prevazute in puz-ul deja adoptat. nu barcutele, ci podul si micul lac