|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
)
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
Apropo de Gold Plaza , tocmai am venit de acolo , si eu unu sunt dezamagit ... Pe cat de interesant e pe dinafara atat de neinteresant e inauntru , plus ca e foarte foarte foarte MIC ... La parter abia sunt cateva magazine , ca in rest predomina Cora vreo 80-90% din parter e Cora , la etajul unu sunt haine , si acolo faci o roata si gata de vizitat etajul , la etajul doi e cinema city , ceva sali de jocuri , plus partea de mancare care e foarte foarte slaba , doar vreo 5-6 standuri pentru partea de mancare
. Si cam atat cu Gold Plaza ...
|
|
|
#123 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
nu era vorba ca doar o parte se deschide acum (aprox 50-60%) si ca restul se va deschide pe parcurs?ar trebui sa fie comparabil cu Iulius Mall din Cluj ca suprafata inchiriabila - 30.000 mp pt. Gold si 37.000 pt. Iulius, care dupa parerea mea e destul de mare. ce-a zis Dingo ![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Registered User
|
Da era vorba , dar acum din cate am inteles e 80% deschis sau se va deschide in cateva zile , si doar restu de 20% mai tarziu .... Am fost si in Iulius si sincer sa fiu pana am facut o tura acolo m-am plictisit , aici un doi am terminat , practic la parter sunt sa zicem 10 magazine , restu e doar Cora deci parterul e a lui Cora , la etajul 1 magazinele importante gen New Yorker , Lc Waikiki si altele , sunt foarte mari , de exemplu New Yorker e impartit in trei parti care fiecare parte ar putea face cate un magazin in parte , plus ca e si Domo si Altex care si alea is mari , mai e etajul doi , si gata ... Acuma nah nu stiu poate doar mie mi s-a parut asa , plus ca a fost o ingramadeala de genu "Sarbatoarea Castanelor" , pt cei care stiu, si nah poate si asta a avut o influenta la treaba asta ...
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Video de la deschidere
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
Cateva imagini :
1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7
Baia Mare orasul fermecat :D Last edited by taviii; November 4th, 2010 at 08:09 PM. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
mi se pare un centru comercial foarte elegant si din cate vad in imagini nu sa facut rabat la calitatea finisajelor...putini se mai uita astazi la acest aspect din pacate. mi se pare ca e net superior multor astfel de proiecte din tara. cei drept prima varianta parea mai promitatoare si mai deschisa, dar in conditiile actuale...
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Registered User
|
@Free_flow77 e adevarat , de modern e foarte modern inauntru si elegant , toate sunt de cea mai mare calitate , au si declarat dezvoltatorii ca asta vor sa fie calitate , si asta asa si e nu pot zice ca nu ...
|
|
|
#129 | |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Quote:
Oricum, mall-ul a iesit neasteptat de bine, mai ales in partea de divertisment. Sunt 8 cafenele/pub-uri de toate tipurile si se vor mai deschide 2 in urmatoarele luni. Si de weekendul viitor se va deschide si bowlingul, galeria Kinect si o sala de jocuri video. |
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Romania
Likes (Received): 85
|
![]() Intr-adevar, arata foarte bine in imaginile de mai sus. Se pare ca s-a pus accent pe calitatea finisajelor...
|
|
|
#131 |
|
The challenger
Likes (Received): 1
|
Am fost si eu si e OK , adica e comparabil cu orice mall ...
|
|
|
#132 | ||||
|
Registered User
|
Subsolul Spitalului Judetean, “atacat” de muncitori
Quote:
http://www.citynews.ro/maramures/che...ia-mare-98637/ Quote:
http://www.adevarul.ro/locale/baia_m...368963316.html Quote:
Quote:
Last edited by adeiush; November 9th, 2010 at 03:56 PM. |
||||
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
Mda interesanta vestea cu renovarea garii .... Dar nu stiu ce sa spun despre acel parculet , mi se pare stupid sa faca locuri de parcare acolo . Si asa acea zona e saraca in spatiu verde sa strice si pe ala cat e ... Ar fi mai bine o reabilitare a acelui parculet , ar fi mai ok .
|
|
|
#134 | |
|
Registered User
|
Quote:
Păcat de părculeţul acela. E prea puţin spaţiu verde în faţa gării, de ce să-l distrugă şi pe cel puţin care mai există? Nu prea înţeleg ideea...
|
|
|
|
#136 |
|
Registered User
|
@SEALGONE depinde la ce te referi cand zici "o zi obisnuita (sper) "
)
|
|
|
#137 |
|
Romania
Likes (Received): 85
|
Dupa cum vad in prima imagine, e problema cu locurile de parcare?
|
|
|
#138 | |
|
Registered User
|
ai mare dreptate. Mall-ul are putine locuri de parcare iar prin imprejurimi nu prea sunt si nici nu prea exista solutii de amenajare de parcari ...
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
Mda e o problema mare chiar cu locurile de parcare ..... Aseara cand am fost pe acolo la ora 10 seara parcarea subterana era plin plinuta , dar ciudat ca pe afisajul electronic arata ca mai sunt libere 416 locuri , de obicei cand e plina de tot arata un X mare si rosu .
Si cum spune si postul de mai sus , chiar nu vad , nici eu , vreo solutie pentru a face si alte locuri de parcare in acea zona , ma refer locuri de parcare in masa nu asa 5-6 .... Totusi eu cred ca e doar euforia de moment cum mall-ul este recent deschis , si in timp o sa se linisteasca apele
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 13
|
daca barierele de la intrare in parcarea subterana nu functioneaza, atunci nici afisajul electronic care indica cate locuri disponibile mai sunt, nu mai functioneaza
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| baia mare, maramures, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|