daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Urban Ukraine > Будівництво та проекти / Construction Updates & Projects > Захід | West

Захід | West » Львів / Lviv | Iвaнo-Фpaнкiвcьк / Ivano-Frankivsk | Хмельницький / Khmelnytskyi

Reply

Thread Tools Display Modes
Old August 9th, 2010, 07:33 PM   #1
LEONtiy
Registered User

Likes (Received): 0

Rivne | Рівне | Мікрорайон «Сонячний» | 2013 U/C

Скоро продовжиться розбудова нового м-ну МЖК в північній частині Рівного та автовокзалу біля нього. Я живу недалеко, тож апдейти будуть регулярно.

Проект самого м-ну

Проект нового автовокзалу в тому ж масиві

Cпорудити автостанцію біля торговельного центру «Чайка» міська влада планувала ще восени минулого року. На відведеному місці вже встигли розчистити територію і забити перші палі, проте на цьому будівництво призупинили. Інвестор ТОВ «Рівнеспецінвестбуд» пояснив це економічною кризою. Днями представник компанії заявив: будівництво відновиться на початку серпня, а закінчиться до кінця року.
— Попередньо на будівництво автостанції було передбачено 6 мільйонів гривень, проте, гадаю, знадобиться більше — до 10 мільйонів, — розповів консультант інвестора з питань будівництва Володимир Мартиновський. — Вона прийматиме рейсові автобуси костопільського та сарненського напрямків. Автостанція розрахована на 10 посадкових платформ і матиме сучасний вигляд. Наприклад, про напрямки та час відправлення маршруток повідомлятиметься за допомогою електронного табло. Будівництво розпочнемо на початку серпня і плануємо завершити до Нового року.
LEONtiy no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old August 9th, 2010, 10:25 PM   #2
asparagus91
Igor Vinn

asparagus91's Avatar

Непогано! На якому зараз вони етапі?
Old August 9th, 2010, 10:41 PM   #3
VR@G
Registered User

Likes (Received): 5

Викладаю інформацію по мікрорайону сонячний, а саме про І чергу будівництва....
Житловий квартал з об’єктами соцкультури по вул.Гагаріна.
Проектом передбачається розміщення підприємств торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, приміщення для культурно-масової роботи, дозвілля і аматорської діяльності населення, заклади комунального обслуговування населення, житлово-комунального господарства, кредитно-фінансова установа банку, відділення зв’язку,приміщення установ охорони здоров’я та фізкультурно-оздоровчого закладу.
В перший пусковий комплекс входять три 16-ти поверхових житлових будинки, підземна стоянка на 120 машино-місць,торговий комплекс загальною площею 3091 кв.м.
Здача перших двох будинків – четвертий квартал 2008 року.
Конструкція даних будинків – каркасно-монолітні, що дозволяє довільне планування квартир. В будинках встановлена два ліфти – пасажирський та вантажо-пасажирський.

VR@G no está en línea   Reply With Quote
Old August 9th, 2010, 10:45 PM   #4
Vitall
Amazing Ukraine

Vitall's Avatar

О, гілочка по проекту - ріспект...
Old August 10th, 2010, 10:30 AM   #5
LEONtiy
Registered User

Quote:
Originally Posted by asparagus91 View Post
Непогано! На якому зараз вони етапі?
Наразі майже готова перша 16-ка з 1-ї черги, а вокзал вже з фундаментом і сваями, вокзал до кінця року мають завершити.

Забудова м-ну "Сонячний"
Old August 10th, 2010, 03:54 PM   #6
nostalgy
хочу жить в ДНЕПРе

nostalgy's Avatar

garni bydunki Pruemno. golovne shob nezypunulu i dobydyvalu dokincja
nostalgy no está en línea   Reply With Quote
Old August 10th, 2010, 06:41 PM   #7
VR@G
Registered User

Привіт!!!
Я був на цьому будівництві, а саме в цій 16-поверхівці, на поверсі 8 квартир, 2 ліфти(1пасажирський і 1вантажний), 4 1-кімеатні квартири, 2 двохкімнатних, 2 3-х кімнатних.....
Був я на 15 поверсі. краєвид відкривається на Рівне просто супер....
Old August 19th, 2010, 06:16 PM   #8
LEONtiy
Registered User

Quote:
Originally Posted by VR@G View Post
Привіт!!!
Я був на цьому будівництві, а саме в цій 16-поверхівці, на поверсі 8 квартир, 2 ліфти(1пасажирський і 1вантажний), 4 1-кімеатні квартири, 2 двохкімнатних, 2 3-х кімнатних.....
Був я на 15 поверсі. краєвид відкривається на Рівне просто супер....
Треба самому глянуть!
Old August 29th, 2010, 03:13 PM   #9
VR@G
Registered User

Привіт!!!
Хочу представити трохи більше інформації по мікрорайону "МЖК", мікрорайон "Сонячний", в м.Рівне.

Так буде виглядати мікрорайон з верху...

А це креслення планування 10 поверхівок.
Old October 4th, 2010, 10:08 PM   #10
LEONtiy
Registered User

Навіть не думав , що так швидко будують. Ще місяць тому тут було просто поле, зараз же ось що.

З інтерв"ю мера Рівного газеті:
- Коли закінчиться будівництво автовокзалу біля торгового центру «Чайка»? І чи правда, що там буде ще й Макдональдс і «Ашан»?

- Там буде шикарний автовокзал. Зайдіть на третій поверх «Чайки» і побачите. Місяців за два буде готовий вокзал. ДАІ зараз працює над тим, як виїзди зробити. Дуже вірогідно, що там будуть і ці заклади, про які ви запитуєте. «Чайку» розбудують далі, до нового автовокзалу, будує та ж фірма, якій належить торговий центр. Цілком ймовірно, що супермаркет, який там працює, закриється, і на всій площі запрацює новий, більш потужний.

Як видно на фотках в правому нижньому кутку дійсно буде продовження "Чайки", не дарма ліву її стіна була весь цей час "гола" без штукатурки і т.д.

Old October 5th, 2010, 08:51 AM   #11
melv
vn

melv's Avatar

Це перший Мак у Рівному буде? І взагалі, які мережі фаст-фудів у вас представлені?
melv está en línea ahora   Reply With Quote
Old October 6th, 2010, 08:12 PM   #12
LEONtiy
Registered User

Quote:
Originally Posted by melv View Post
Це перший Мак у Рівному буде? І взагалі, які мережі фаст-фудів у вас представлені?
Так, це може бути перший Макдональдс у нас. А все тому , що попередній мер міста був категорично проти Макдональдс і взагалі фаст-фудів у Рівному і за здорове харчування) Так що у нас більш популярні звичайні кафе і ресторани, тому чесно навіть не скажу які мережі у нас є і чи взагалі є, за винятком піцерій. Думаю, це навіть добре, чим менше їх буде, тим здоровіші люди будуть)
Old October 6th, 2010, 08:22 PM   #13
IllyaDe
Zp Style

IllyaDe's Avatar

не думаю, у людей не так багато грошей, щоб постійно харчуватися в маках, а один раз на місяць не зашкодить
Old October 7th, 2010, 01:18 PM   #14
melv
vn

melv's Avatar

Висловлюсь у підтримку Мака. Коли я приїжджаю у чуже місто і не орієнтуюся по місцевим точкам "дє похавать", то якщо є Мак це дуже добре. Бо я знаю, що ціна однакова всюди, їжа цілком нормальна, хто б там що не розказував, і смак також по стандарту що в Одесі, що у Львові. Та й у себе по місту, як перепадає при нагоді, то в Мак забіжу. Щоправда, в нас їх тільки два, то так виходить не завжди.

А стосовно мера вашого, який "за здорову їжу", то це говорить тільки про одне - фаст-фуди не входять у сферу його бізнесових інтересів. А перешкоджати іншим взагалі тупо. Нехай собі будуть кафе, ресторани, їдальні, але нічого поганого якщо поряд будудть ще й фаст-фуди. На кожного знайжеться свій клієнт. Не думаю, що люди у Рівному відрізняються від інших.
melv está en línea ahora   Reply With Quote
Old October 13th, 2010, 10:14 PM   #15
VR@G
Registered User

Наступні 2 16 поверхівки має будувати "Альянспрестижбуд-Рівне", мали почати з вересня, але як видно зараз вже жовтень, покашо вісяк!!!
Ця фірма будувала 5 поверхівку в мікрорайоні МЖК, і 2 12 поверхівки на вул. Струтинської, біля дитячої міської полікнініки №3, і вона має будувати 9 повеховий будинок на вул.Квітки ословяненко в м.Рівне, я шукав цю вулицю і не можу знайти. Це все офіційна інформація....
Old October 14th, 2010, 10:08 AM   #16
LEONtiy
Registered User

Quote:
Originally Posted by VR@G View Post
Наступні 2 16 поверхівки має будувати "Альянспрестижбуд-Рівне", мали почати з вересня, але як видно зараз вже жовтень, покашо вісяк!!!
Ця фірма будувала 5 поверхівку в мікрорайоні МЖК, і 2 12 поверхівки на вул. Струтинської, біля дитячої міської полікнініки №3, і вона має будувати 9 повеховий будинок на вул.Квітки ословяненко в м.Рівне, я шукав цю вулицю і не можу знайти. Це все офіційна інформація....
Я думаю поки фірма не завершить 2-гу 12-ку на Струтинській ці 16-ки будуватися не будуть. А стоїть та 12-ка напівзбудована вже рік точно і ніяких зрушень (((
Old October 17th, 2010, 08:51 AM   #17
VR@G
Registered User

Привіт!!!!
На мою думку вони можуть будувати і і той і той будинок, тож ще починають третій будинок, на вул. Квітки-Ословяненка, там має бути не попню чи то 7 чи то 9 поверхівка, бачив оголошення про початок будівництва в безкоштовних оголошеннях.
На будівництві нового автовокзалу вже ідуть завершальні роботи, поклати асфальтне полотно(не дуже добре), вже роблять накриття на металоконструкції, і завершуються оздоблювальні роботи як ззовеі так і звутрішньої сторони!!!
Old October 18th, 2010, 11:11 AM   #18
Madcat
Registered User

Незавершена свічка на Гагаріна вже стоїть два роки і навряд чи скоро її здадуть. Наскільки мені відомо, то її не приймуть навіть при 100% готовності, бо місто вимагає від забудовника купити пожежну машину з драбиною, котра діставатиме на таку висоту. Ходять розмови, що така драбина коштує "близько мульйона", тільки не зрозуміло в якій валюті.
Madcat no está en línea   Reply With Quote
Old October 18th, 2010, 07:20 PM   #19
VR@G
Registered User

Драбина не проблема, драбину має дати пожежне управління Рівненської АЕС, там вже домовлено, друге питання гроші на добудову, бо цей будинок вже майже збудований, там зроблена вся електрика, поштукатурено, розведено каналізацію, сантехніку і т.п. Залишається тільки зовнішнє опорядження і процедура здачі.
Я в цьому будинку був на 15 поверсі і бачив наше місто з цієї висоти, видно майже все, кріс мототрека і Басів Кута, а так просто супер....
Old October 18th, 2010, 07:30 PM   #20
VR@G
Registered User

v.@rt знайов класні рендери про автовокзал на Гагаріна, перекиду їх в гілку мікрорайон Сонячний!!!!!
Автостанція для громадського транспорту приміського сполучення по вул. Гагаріна в м. Рівне (1)

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules