|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Infrastructure & Transport Infrastructure projects, transport & mobility |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#2361 | |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Quote:
)
|
|
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Registered User
Likes (Received): 259
|
trebuia sa faca un cut&cover foarte simplu si usor...decat acel viol al padurilor din zona si al versantilor.
Can vom scapa odata si odata de frica de tuneluri? Cam ceva de genul asta se intampla deja pe zonele de capat a viaductului de la Aciliu. Roca de pe varfurile de deal e destul de instabila...si cum au inceput sa sape acele deblee imense apar efectiv avalanse de material si alunecari de versant. Cauze....apa subterana, falii, planuri de alunecare....etc. |
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Registered User
Likes (Received): 14
|
Salut,
Ieri am trecut pe Centura Cluj-ului de doua ori, dimineata si seara. Este foarte trist ce se intampla acolo. Absolut nici o activitate nu era pe santier;am impresia ca s-au demontat si din baraci, probabil ale ungurilor, care au dat faliment, ma gandesc.... Peste toate nu se lucreaza absolut deloc. |
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Registered User
Likes (Received): 20
|
Au īnceput lucrările la două tronsoane ale Ocolitoarei Brasovului
Au īnceput lucrările la două tronsoane ale Ocolitoarei Brasovului
![]() ![]() Astăzi au īnceput lucrările la tronsoanele I şi III al ocolitoarei Braşovului. Valoarea lucrărilor este de peste 200 de milioane de lei fără TVA. |
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Escapee
Likes (Received): 94
|
Poze noi Centura Iasi, facute ieri: http://www.skyscrapercity.com/showth...981194&page=26
|
|
|
|
|
|
#2367 |
|
Registered User
Likes (Received): 525
|
Multumesc sorinAcesta. Foarte frumoase pozele.
Cel mai mult ma ingrijoareaza treaba de aici: ![]() Daca cineva - din greseala sau ca urmare a unui defect tehnic, nu se incadreaza perfect pe pod si nimerste bordura plus inceputul parapetelui... . Sau se mai face un racord, ceva aici? Ma refer la un racord cu un parapet de la marginea drumului normal.
|
|
|
#2368 |
|
Escapee
Likes (Received): 94
|
Da, parapetul va continua pe inca vreo 20 metri din cate am vazut. In zona aceea tocmai la asta am vazut ca se lucra.
|
|
|
|
|
|
#2369 |
|
Extended Holiday
Likes (Received): 174
|
Pe viaduct benzile par a fi de 3m latime.
|
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Registered User
Likes (Received): 561
|
Are cineva vreo informatie mai relevanta despre centura Fagarasului si a Sighisoarei? Si nu ma refer doar ce se gaseste prin ziarele locale sau si mai rau, pe site-ul MT...
Ceva mai de insider...
|
|
|
|
|
|
#2371 | |
|
Registered User
|
Quote:
In fapt...sunt mult mai multe orase care au nevoie de asa ceva. |
|
|
|
|
|
|
#2372 |
|
Registered User
|
Merci alecu26. pai la fagaras am inteles ca ar fi in plan o centura in regim de drum express(drum express pe bune) care sa ocoleasca tot orasul (cu punct de plecare in est satul Mandra,unde AT trece Oltul si se indreapta spre Sighisoara) in felul acesta putandu-se primi si bani europeni. Orizont de finalizare 2015-2016. Sper ca nu s prea optimist.
Stiu ca is multe prioritati, da chiar ar reduce mult timpu' pe sectoru' asta de DN1 si in plus nu s ar mai crapa blocurile de la tir-uri...
|
|
|
|
|
|
#2373 | |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
PS. Daca nu sunt fonduri EU inseamna ca nu se face? |
|
|
|
|
|
|
#2374 |
|
Registered User
|
@delacroix
1. cele mai multe informatii din ziare dau ca termen de finalizare maxim 2016, da-s multe articole si fiecare are cateva informatii diferite. din aia speram sa mai stie cineva de aici cate ceva... 2. din cate am inteles era vorba ca daca nu e facuta sa ocoleasca orasul in totalitate, nu se pot accesa fonduri europene. Si cam orice varianta (pe la dig-inceputa de Mitrea, pe langa Olt; pe dealurile din nord sau prin sud, unde se ocoleste mult, inclusiv combinatul) e relativ scumpa. traficul e destul de mare pe BV-SB si e franat destul de mult in Fgs |
|
|
|
|
|
#2375 | |
|
Registered User
Likes (Received): 75
|
Quote:
|
|
|
|
#2376 |
|
Registered User
Likes (Received): 611
|
|
|
|
|
|
|
#2377 | |
|
Registered User
|
Quote:
adailton92...ca tu mai treci prin zona Ce se construieste in plin camp plecand din drumul Tg Mures - Tarnaveni? Se vede un drum nou marcat care merge undeva in deal departe unde se vad ceva baraci. Semnele de proiect sunt ca a unor fonduri europene. E undeva in zona Cerghid. |
|
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
not just a user
Likes (Received): 20
|
Quote:
"Accesul către circuit se va face atāt din Autostrada Transilvania, care va trece (la un moment dat) prin apropierea pistei, cāt şi dinspre oraş şi aeroportul Tārgu-Mureş, aflat la 5 kilometri distanţă."
|
|
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Registered User
|