|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#261 |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Într-adevăr Bucureşti - Urziceni e cam nasol şi necesită a fi modernizat.
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Registered User
Likes (Received): 130
|
e ceva mai complicat...
la ora actuala exista o directiva CNADNR care impune ca drumurile de 2X2 sa fie realizate cu despartire fizica in zona mediana. Deci...o largire la 2X2 ar fi ceva mai complicata. |
|
|
|
|
|
#263 |
|
We are all pax.
Likes (Received): 84
|
Fizica in sensul bordurii prezente spre exemplu in zona Otopeni sau cu parapet in toata regula ca pe ocolitoarea Ploiesti?
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Registered User
Likes (Received): 130
|
cred ca totusi se vrea ceva in genul centurii Ploiesti....
Poate se accepta si ceva intre cele doua tipuri...dar in nici un caz bordura aceea care de multe ori mai mult rau face. Bordura e pusa mai mult sa nu poti intoarce....in nici un caz nu impiedica o intrare pe contra sens daca adoarme soferul al volan sau pierde controlul volanului. |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Romania
Likes (Received): 81
|
Cateva imagini facute ieri pe Centura de NE a Timisoarei si in zona nodului acesteia cu DN 6, in care pot fi vazute noile indicatoare rutiere:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#266 |
|
In the brig
Likes (Received): 323
|
Wow! Arata foarte bine! Observ ca alterneaza 2 x 2 cu 2 x 1,5. Cam care e raportul intre cele doua in functie de lungime?
|
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Romania
|
Quote:
Ultimele 3 imagini sunt de pe DN 6 care e 2 x 2 la intrarea/iesirea din TM si in zona nodului cu Centura de NE.
|
|
|
|
#268 |
|
Moderator
Likes (Received): 63
|
Pacat ca nu s-au pus separatoare de beton in zonele 2x2.
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Skeptic
Likes (Received): 73
|
^ Faine poze, MHN. Chestia care mă intrigă la nodul cu DN6 e că breteaua de coborâre spre Timişoara, construită de Vectra Service, va fi demolată şi reconfigurată când se va construi centura sud:
|
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Romania
|
Zonele 2 x 2 din DN 6 au separatoare din tabla pe portiunea de la iesirea din oras pana aproape de nodul cu Centura si presupun ca vor montate unele si pe portiunea ramasa...
Quote:
![]() Legat de nodul cu DN 6, pentru noua bretea (cea din coltul stanga-jos al imaginii), am impresia ca nu mai este loc suficient, deoarece in zona a aparut un dealer auto.
|
|
|
|
#271 |
|
Skeptic
|
^ Cu toate astea, ăla nu e desenul meu, ci SF-ul pentru centura sud.
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Romania
|
Inseamna ca, intr-adevar, "ii va musca" cel putin din parcare acelui dealer...
|
|
|
#273 |
|
Skeptic
|
^ Aşa cred şi eu. Mă întreb totuşi dacă cel care a semnat Autorizaţia de Construire pentru dealerul auto, adică Gheorghe Ciuhandu, n-a trecut măcar o dată - în cei 5-6 ani de când se lucrează - pe lângă pilonii de la pasajul peste DN6. Cred că oricine îşi putea inchipui că se va mai construi ceva şi pe partea cealaltă a străzii.
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
N/A
Likes (Received): 8
|
Primarul din Ghiroda, you mean
.
|
|
|
|
|
|
#275 | |
|
In the brig
|
Nah ca se poate si la altii:
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
In the brig
|
Pai asta vroiam sa zic si eu ca le-a luat 4 ani sa construiasca 22 km la pret de 1 miliard Eur.
|
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Reaching for the stars
Likes (Received): 6
|
Quote:
Cred ca exista doua posibilitati: 1. cehii sunt tampiti sau prosti (putin probabil) 2. cred ca a fost facuta prin concesiune si pretul asta e de fapt valoarea contractului pe nshpe ani... si jurnalistii sunt, normal, pe dinafara Sau alta explicatie care nu-mi vine in minte. 1 mld euro = 1000 mil euro. Deci 43 mil euro/km. Pai nici daca faceau numai pe sub pamant cred ca nu era asa scumpa. Ceva nu se leaga. Si 4 ani?!?!
On Sep 12, 2011, I took the decision to STOP posting infrastructure updates & pictures, comments or any other type of post on SSC. The decision is final and is long overdue. As a sign of appreciation and respect for the Romanian moderators and a few Romanian users, I will not edit all my 4100+ messages. I dedicate all the "work" I've done with passion on SSC to these handful of users. I will only continue to read SSC and be available for these users on PM. Thank you. |
|
|
|
|
|
|
#279 | |
|
Skeptic
|
Quote:
. Oare nouă cât ne-ar lua cei 22km?Vezi aici: |
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Reaching for the stars
Likes (Received): 6
|
Oricat, 1 mld euro pt 23 km = foarte mult. Poate totusi imi explici si mie ce include pretul asta. Adica daca e constructia efectiva+exproprieri si utilitati... sau daca e vorba de concesiune/PPP.
On Sep 12, 2011, I took the decision to STOP posting infrastructure updates & pictures, comments or any other type of post on SSC. The decision is final and is long overdue. As a sign of appreciation and respect for the Romanian moderators and a few Romanian users, I will not edit all my 4100+ messages. I dedicate all the "work" I've done with passion on SSC to these handful of users. I will only continue to read SSC and be available for these users on PM. Thank you. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bypass, centura, ring road, roads, romania |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|