|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#3741 | |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Quote:
A svéd, finn cserediákjaim mind szinte perfect angolt beszéltek, míg az egykorú magyar diáktársak csak próbálkoztak a kiejtéssel. Szerintem ebben az is benne van, hogy náluk nem feliratoznak. Amúgy én a svédet fogom elkezdeni szeptemberben, hallottam, hogy a kisebb nyelvekkel könnyebb elhelyezkedni mint a lassan mindenki által beszélt angollal, remélem igaz
Last edited by HunDeX; August 21st, 2012 at 06:26 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3742 |
|
sababa
Likes (Received): 109
|
Svédül annyit jegyeztem meg, hogy tjejer, asszem ennyi elég is
Hogy érted, hogy kisebb nyelvekkel könnyebb beszélni?
|
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
|
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
A mai technikai színvonalon simán adhatnák a filmeket a magyar tévében is két (vagy több) nyelven, felirattal. Úgy ahogy a Discovery-n is el lehet dönteni milyen nyelven szeretnéd hallgatni.
|
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Registered User
Likes (Received): 53
|
ezt max kódolt adók engedhetik meg maguknak, ugyanis hihetelen drága dolog ez egy tv-nek: 2 hangsávért kell fizetni + kép. és ugyanakkor meg nem igen rentábilis mert feliratot nem tudsz bekapcsolni csak az angol/egyéb nyelv képe alá, ezért sokan nem is nézik (én legalábbis még nem láttam opcionális feliratot tv-n, bár biztos megoldható lenne technikailag)
amugy arról a magyar tv-röl beszélsz ahol sok adónál a 16:9 még mindig ismeretlen dolog, és szélesvásznu tv-n minden szét van húzva. vagy ez már megváltozott? legutóbb amikor láttam rtl klubot/tv2-t/hir tv-t stb még analog sugározták a fost... |
|
|
|
|
|
#3746 |
|
Registered User
Likes (Received): 78
|
Észak-Korea felmondta a tűzszüneti egyezményt.
http://hungarian.ruvr.ru/2012_08_21/85775494/ A provokáció mindig eléri célját.. |
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Registered User
|
én lemaradtam ott hogy kaját kérnek amerikától.
|
|
|
|
|
|
#3748 |
|
spaghetti cat
Likes (Received): 112
|
egyszeruen felfoghatatlan, hogy miert nem lehet ezt a par ezer/tizezer embert lefizetni?
kapjanak fejenkent 1 millio dollart, az kb. 3 nap koltsege irakban, kapjanak tizezren fejenkent 10 millio dollart, az kb. egy ev koltsege irakban/afganisztanban meg del-korea is zsebbol ki tudna fizetni a teljes kommunista partot, kaphatnanak egy komplett szigetet 'szt kesz ki profital ebbol?! hogy nem eri meg nekik az ujraegyesites?
|
|
|
#3749 |
|
sensational
Likes (Received): 516
|
Magyarország az angol nyelvű iráni TV-ben...
![]() |
|
|
|
|
|
#3750 |
|
spaghetti cat
|
csak nalam szarakodik a youtube? 40-45 mp kornyeken minden videot eldobja! fuggetlenul bongeszotol/geptol, de meg ip-tol is
|
|
|
#3751 |
|
sababa
|
Nálam működik, lefutott végig ez az iráni videó.
|
|
|
|
|
|
#3752 |
|
spaghetti cat
|
|
|
|
#3753 |
|
spaghetti cat
|
Barangolja be a nagybányai nyomortanyát!
http://www.origo.hu/foto/20120822-in...rteleprol.html
|
|
|
#3754 |
|
Registered User
|
konditerem, laptop, breivik.
http://atv.hu/kulfold/20120823_breivik vajon bradley manning hogy van? alig várom a norvégiát fikázó south park részt... |
|
|
|
|
|
#3755 |
|
sababa
|
"és írta válaszleveleit támogatóinak." WHAT?
|
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Registered User
|
![]() Last edited by Jack_Frost; August 23rd, 2012 at 09:25 PM. |
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Registered User
|
csak a rend kedvéért belinkelem az itéletet is:
http://index.hu/kulfold/2012/08/24/itelet_breivik/ nem mintha értenék hozzá, de egy 77 emberrel végző valaki esetében hogy merülhet fel egyáltalán a beszámithatóság fogalma? amikor a sötét hangocskák a kis fejecskéjében újra hangosabbak lesznek, na, akkor fog újra gyilkolni az ilyen ember. |
|
|
|
|
|
#3758 |
|
spaghetti cat
|
miert ne volna beszamithato? hitler, pol pot, sztalin is teljesen beszamithatoak voltak
nem azonos az 'egeszseges'-sel ez egy pszichopata ember, a szemeibol kitunoen kiolvashato, EGYERTELMUEN egy olyan emberrol van szo, akinek nincsenek erzelmei, illetve amik vannak, azok az allati osztonok szintjen vannak ilyen, hogy empatia, a szamara ismeretlen, egesz egyszeruen nem tudja elkepzelni hogy milyen az amikor valakinek fajdalmat okoz, nemhogy a gyilkossagot atelni egy robot, kesz, es minden 20. ember ilyen
|
|
|
#3759 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 297
|
Elgaloppíroztad te magad ezzel a minden huszadikkal, pedig csak számtan kell a számoláshoz: ha minden huszadik ember kiirt 77 embert, akkor hogy-hogy nem haltunk még ki?
![]() A pszichopaták kiiktatása a demokrácia leggyengébb pontja - vagy ölni kellene, vagy kegyetlennek lenni, a széplelkűek számára egyik sem adható el, így marad a pszichopata életben... Meggyőződésem, hogy újra gyilkolni fog - egy olyan társadalomban, amely humanitárius okokból kiiktatja az emberölést a büntetések közül, ez a magatartás rendszeresen ismételhető.
|
|
|
#3760 |
|
Registered User
|
na akkor homályositsatok fel:
nekem a beszámithatatlanság fogalma azt jelenti hogy 1, valami súlyos trauma miatt elveszitem uralmam józan paraszti eszem felett, pl gyermekek, szerettek elvesztése stb. a traumát pedig a gyilkos életének kioltásával kompenzálom -> bosszuvágy. 2, a másik példa a beszámithatatlanságra, amikor a pszichopata dadog, csorog a nyála már csak a gyilkosság gondolatától is, és nem képes épkézláb gondolkodásra -> szellemi fogyatékos. de egy ilyen "kultivált" pszichopata esetében mint breivik sincsen beszámithatóság szerintem, miután sosem tudom "beszámitani" hogy mikor tör elő megint az állat belőle, ergo-> beszámithatatlan. ne vicceljünk már, 77 embert megölt azért mert blablablablabla. hol beszámitható az ilyen? ted bundy beszámitható volt? dehogy volt az. szvsz a beszámithatatlanság/beszámithatóság kérdése csak és kizárólag amugy egészséges emberek esetében merülhet fel, tehát akiknél a kiváltó ok, mint feljebb irtam, egy súlyos trauma volt. de egy olyan valakinek aki kibelezett nők látványától érzi magát egészségesnek (mint bundy), ugyan ne vizsgáljuk már ezt a kérdést. egy pszichopata mindenképp beszámithatatlan. kapjon egy szurit és mindenkinek jobb lesz. Last edited by Jack_Frost; August 24th, 2012 at 09:15 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|