|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 |
|
sababa
Likes (Received): 116
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 32
|
Én is meglepődtem Szegeden, és nagyon kíváncsi vagyok Botka mikor lesz független.
Ki kéne lépnie az MSZP-ből, mert már igen ciki aki tagja "A PÁRT"-nak. Biztosan elfelejtett kilépni 4 éve ![]() Ettől függetlenül, jól haladnak a dolgok Szegeden, és nagyon remélem, hogy azért a fejlődés nem fog megtorpanni, mert Budapestről leszólnak, hogy "Ne semmiképp ne legyen az amit a Fidesz akar". Várjuk meg a végét! |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Registered User
Likes (Received): 56
|
Quote:
Én örülök, hogy Botka nyert, sosem voltam még Szegeden, nincs ott ismerősöm, de amiket itt láttam és olvastam a helyiektől, az alapján jónak tűnik a vezetés és örülök, hogy a pártra szavazás helyett a helyi érdek az-az a polgármester munkája nyert. Tarlóstól én sokat várok, alapvetően jó néhány dolog van ami nem is kerül szinte semmibe, csak akarat és meggyőződés kérdése és óriási, látványos változásokat lehet vele elérni. És úgy tűnik energiával tele készen is áll, hogy kihúzza Budapestet tetszhalottságából. Összességében erre a négy évre, egy tiszta, rendezett fővárost várok , egy megtisztított uniós fővároshoz méltó tömegközlekedéssel, valamint egy látványos belvárosi rekonstrukciót amivel az összes még romos házat megcsinálják és az utcákat is rendezik. Emellett egy új nagyobb kerettel rendelkező lakóház felújítási programot és a maradék még fontos, de elhanyagolt parkunk rekonstrukcióját. |
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
sensational
Likes (Received): 520
|
Nincs magömlés, az egyel korábbi postom, utolsó megjegyzéséhez szervesen kapcsolódik a kép.
|
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
spaghetti cat
|
Quote:
Quote:
elmehetsz a picsaba te kepmutato pocs de mondok jobbat: 4 e mulva NEM LESZ KIT DEMONIZALNI (kiveve botka, gyermektelen szinglik, homokosok, nem-keresztenyek, 56-os emlekmuvet vedok, zaha hadid hivek stb.) |
||
|
|
|
|
|
#86 | |
|
sensational
|
Quote:
Amennyire emlékszem az 1994-98-as polgármesteri ciklus Szeged városára nézve tragikus volt. A Szalay István vezette önkormányzat konkrétan semmit sem csinált. Nagy volt a váltás 1998-tól, amikor is a Fideszes Bartha László vette át a város irányítását. Ez volt az a ciklus, amikor a város egy növekedő pályára állt, és megtörténtek azok a lépések, amelyek a mai napig meghatározzák Szeged város fejlődési pályáját. Felújításra került a Kárász utca és Klauzál tér is. A város költségvetése 2002-re gyakorlatilag megduplázódott. Talán a város legnagyobb szerencséje az volt, ami Bartha László legnagyobb tragédiája. Vállalhatalan volt emberileg. Gyorshajtás, kurvázás a 47-es úton, levizelt a városháza erkélyéről megválasztása éjszakáján , stb. 2002-ben Szeged úgy váltott, mint amikor a Formula 1-ben a vezető Vettellel, pont a boxbejáratnál jelzik, hogy bejön a Safety Car a szakadó eső miatt. Azonnal, ütemesen cseréli le a gumikat, gyakorlatilag időveszteség nélkül. Szeged is szerencsésen váltott, és Botka helyesen folytatta a megkezdett beruházásokat és gyakorlatilag változatlanul hagyta a fejlesztési terveket, utána pedig fokozatosan formálta át saját elképzelései szerint.Ha a mai napig Szegeden laknék, komolyan elgondolkoztam volna a Botkára való szavazáson, annak ellenére, hogy hozzánk azért csak a jó és látványos beruházások hírei érnek el. Nagybátyámék, barátaim azonban sok kellemetlenség miatt szidják a városveztést, amiket igazából mi meg sem hallunk. Egy dolog van azonban, ami miatt én a mai napig rendkívül dühös vagyok Botkára. 2002 nyarán a British Solar egy akkori értékén számítva 13 milliárd HUF-os reptérfejlesztési beruházást készített elő a Bartha fél önkormányzattal, aki volt akkora marha, hogy már az új vezetéssel (meg volt győződve arról, hogy nyer) akarta aláíratni a szerződést. Kvázi aláírásra, készen várta az új polgármestert. Akkoriban pedig még mind Szabadka és Temesvárral szemben lépéselőnyben volt a város a régióközponti szerepért folytatott versenyben. Nyilván Temesvár hatalmas potenciállal rendelkezett, de a Ion Iliescu vezette Románia sehol sem volt akkoriban. Botka saját érdekeit szem előtt tartva ez csúnyán elcseszte... |
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
Likes (Received): 351
|
Szili meg dobbantott. Szerinte a pártnak a vereséggel vége van.
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
sensational
|
"Apúúúú...Kezdőőőődíííík..."
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 303
|
Quote:
Ennek hol tudnék utánanézni? Ez ui. tényleg hatalmas baki lehetett, de sehol sem találom a nyomát.
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
MSc of Chem Engineering
Likes (Received): 20
|
Török Gábor is mondta, hogy a 3 ellenzési párt esetében most jönnek elő majd a belső feszültségek kisebb-nagyobb mértékben és visszhanggal. Értelemszerűen az MSZP botrányai lesznek a legjobban felkapva.
Más: Most közel 3200 önkormányzatnál volt választás. 4 év múlva vajon mennyivel lesz kevesebb? Úgy gondolom, hogy számos (párszáz fős) kistelepülés lesz a közeli faluhoz/városhoz, illetve a megyei jogú városok fognak még pár várost/falut magukba olvasztani. |
|
|
|
|
|
#91 | |
|
sensational
|
Quote:
http://index.hu/gazdasag/magyar/fapados0121/ |
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
Debrecen is egész jól elvolt ellenzéki vezetővel. Ha rátermett ember ül a megfelelő helyen akkor nem lesz baj és Botka már bizonyitott. (Edit: ja közben azt nem néztem hogy a közgyülés meg kormánypárti többségű... na igy viszont ez szivás)
|
|
|
#93 |
|
sensational
|
Ja, és ráadásul a Fidesz többsége is csak az egy szem JOBBIK-ossal van meg...
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
sababa
|
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Oslo sympathisant
Likes (Received): 303
|
A tegnapelőtti devecseri gátszakadással kapcsolatban egy kérdés motoszkál bennem: ki a felelős?
Tegnap már hallottam, hogy akár Gyurcsány Fletó is lehet az. Természetesen qrcsány monnyonle. De ki irányítja azt a hivatalt, amelynek munkatársai két hete megvizsgálták a tározó gátját és holmi kis talajvíz-szivárgáson kívül mindent rendben lévőnek találtak? Franciaországban lemond a közlekedési miniszter, ha vasúti szerencsétlenség történik. Nálunk Illés Zoltán lecseszi a gyárat, velük akarja megfizettetni - helyesen! - a kárt. És Te, kedves Zoli? Ki felel a két hete kiadott szakértői véleményért? A régi trükköt alkalmazod? Ha nem akarod, hogy neved rajta legyen a listán, Te írod a listát? Neked nem kellene azonnal lemondani? Arrogáns politikusok. Nem változik itt semmi, amíg nem jönnek a radikálisok. Last edited by Windblower; October 6th, 2010 at 09:45 AM. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Az a baj Illéssel, hogy az az ember soha, semmire nem volt alkalmas és az a FIDESZ-el a baj, hogy ezt már egyszer évekkel ezelőtt belátták és félreállították Illést, majd ennek ellenére most újra előszedték és pozícióba tolták.
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
sensational
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Mennie kell bizony különösen, hogy személyében érintett.
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Unregistered User
Likes (Received): 0
|
no comment
|
|
|
|
#100 |
|
Registered User
Likes (Received): 52
|
Néztetek videókat, híradót a kármentesítésről? Több száz ember a saját egészségét veszélyeztetve, lapátokkal és talicskával toszogatják azt a szart, ahelyett hogy jelentős mennyiségű gépet kerítettek volna oda. Elképesztő. Magyar katasztrófavédelem 2010...
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|