|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc. |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Moderator
Likes (Received): 438
|
[Slavonski Brod] - Foto ubod
Evo i nama foto-uboda. Danas sam uslikao par zanimljivih lokacija onako usput pa da imam di stavit slike.
Kako ste već vidjeli na primjeru Os i Zg ova dretva služi za predstavljanje druge strane medalje grada - one lošije. Sve ono negativno što nas bode u oči po gradu dobrodošlo je na ovu temu. Idemo odma na "posao": Rupetina u Štamparevoj. U širem centru grada nama je par godina stajala iskopana rupa (a dijelom i još stoji) puna vode tik do ceste. Ipak danas sam skužio da ju polako zatrpavaju, ko bi reko: ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Ne znam ko je odabirao boju fasade za skoro sve Pan trgovine po gradu al svaka mu čast. Ovo mene bode već duže vrijeme. Fasada kao da govori: mi smo socijalna trgovina, ružni smo i jadni do bola. Jbt. pa mogli su neke svijetlije i vedrije nijanse stavit:
![]()
|
|
|
|
#3 |
|
On Air
Likes (Received): 83
|
To je nekada bio Konzum?Mozda je ovo neka furka na Ikeu i Svedsku.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
On Air
Likes (Received): 83
|
Svaka cast Brodjani, zelim vam puno uspjeha sa temom i da sve sto je lose dopre do nadleznih...mozda netko i odreagira na poneki ubod.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
A sad već nešto legendarno:
Bivša diskoteka "Monaco" izgorjela je prije 7,8 godina, i dan danas ta urušena i zapaljena kuća stoji iznad jedne od najprometnijih ulica u gradu: ![]() ![]() A sa druge strane pruge, tik uz ogradu studentskog doma prava mala džungla. Inače tim puteljkom uz ogradu se uvijek prolazilo prema gradu ako bi netko išao gore preko pruge, sad se ne vidi ni ograda ni put: ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Yosemite Sam
|
Ajde de da su napokon počeli zatrpavati ovu baru u Štamparevoj ulici. Kad je riječ o Panu oni su se ovim vrištećim bojama pokušali brendirati, ali samo su još pogoršali stvar. Osobno bih volio da ih preuzme Konzum ili Interspar jer su njihove trgovine i izgledom i ponudom sramota. O potplaćenosti radnika da i ne govorim. Pan najveće probleme pravi s 2/3 suvlasništvom nad RK Vesna te s trgovinom u parku u malom Parizu. Grad je tu vlasnik samo manjeg dijela zemljišta tako da uklanjanje ovog rugla i uređenje trga ovisi samo o protjerivanju Pana odatle što nije realno očekivati još barem 5-10 godina.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
SuperMod
|
Neka ste ga više otvorili
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
![]() Vidio sam to baš danas. Reko uvijek gledam one američke serije kad neko malo malo ode u kineski jest. Sad ćemo i mi moći da se hranimo tamo.
|
|
|
|
#10 |
|
Yosemite Sam
|
Zadnji je čas da Mozart pređe na cajke pa da dobijemo još jedan kulturni centar u centru grada.
Tek je nedavno na mjestu kineskog dućana otvoren beneton, a sad smo preko puta njega dobili i kineski restoran. Bilo bi dobro da poslužuju brodske pse lutalice.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 1170
|
Čestitam na dretvi
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ovo bi moglo biti uspješnije od SB constructiona...
![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Osječko Est 1697
|
Samo tako
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
M i o Z
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
M i o Z
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yosemite Sam
|
Puno ti hvala na ovoj zračnoj fotografiji nedovršenog motela Marsonia.![]() Jel si vidio naše rendere kako je to trebalo izgledati? Nažalost ni na zadnjem javnom natječaju Ine nitko nije kupio ovaj motel iako on ima velike mogućnosti da vlasniku donosi profit... p.s. što je s avionom, jel više ne leti?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Kako znaš da nije kupljen? Netko je spominjao čak i ime i cifru za koliko je prodano. Opet smo na početku znači što se tiče toga.
|
|
|
|
#19 |
|
Yosemite Sam
|
Pa vidio sam da se taj motel u katastru nažalost i dalje vodi kao vlasništvo Ine.
Šteta jer to bi mogao biti hotel s čak 350 kreveta i kongresnim dvoranama. Kad malo bolje razmislim grad je trebao kupiti taj hotel jer 1 300 000 eura i nije puno s obzirom na to kolika se dugoročna korist za grad može izvući iz ovog hotela. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|