|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 | |
|
Moderator
Likes (Received): 352
|
Postavljena je tabla na uglu sa jednim renderom, mislim da je ovaj ili jedan sličan:
Quote:
Supernova je prva Supernova napravljena u RH, ima 40ak poslovnih prostora, pokraj nje je OBI: Nakon toga preko puta je dodatno napravljena još jedna manja hala kao dodatak Supernovoj sa 7 većih poslovnih prostora, na krovu je parking sa kojeg sam to sve i slikao: I evo jedna Brvnarina:
Last edited by Miki86; September 4th, 2010 at 02:13 PM. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Novost, novost, novost... !!!
Kao što je rekao moj predhodnik, na likaciji našeg grandioznog novog centra COLLOSEUM ( narodski Kolosej) postavljena je velika ploča sa 3d projekcijom izgleda budućeg super zdanja na dvije etaže... Uz navedeno, čiotava parcela je gotovo u potpunosti ograđena visokom metalnom ogradom, ... Uz projekciju zgrade nalaze se i reklame za neke od budućih trgovina kao što su: C&A, Mercator i, najvažnije od svega CINESTAR ( KONAČNO!)... Usput, gazda je dobro nanjušio lokaciju na kojoj će graditi centar, pa tek na nekoliko stotina metara nalazi se granični prijelaz... Već zamišljam, dolaziš iz druge države, provincijskog razrušenog gradića s druge obale Save i odmah na ulazu u HR zasljepljuje te grandiozni trgovački centar s kino dvoranama... ![]() ![]() ![]() Bravo za investitora... konačno će i svi u SB moći pratiti najnovije filmske hitove bez trošenja 180 kn na povratnu kartu za ZG! ![]() ![]() ![]() Pozdrav ekipa, i neka netko ode snimiti ovu ploču, jer mi danas, kad sam išao u BiH kod Aljka, fotoaparat nije bio pri ruci... a uskoro mi završava i odmor u gradu, pa fotoaparat u ruke... Last edited by Murrayri; September 4th, 2010 at 06:36 PM. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Dezurna jajara
|
Miki udaj se za mene!!!
|
|
|
|
#24 |
|
In the brig
Likes (Received): 26
|
Postoje li neki renderi ostalih stvari(tipa hotel), osim koloseuma ?
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Moderator
|
Quote:
PS: Sale čime sam te zadivio tako?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yosemite Sam
|
@Murayri - Coloseum ima 4 etaže i 2 kata, a od graničnog prijelaza udaljen je 350 m, a od rijeke Save 860 m.
@Frnjchuga - idejni projekt postoji i za ostale planirane objekte. Uglavnom sve bi trebalo biti od crnog stakla kojeg ja obožavam. Ti renderi su samo jednom objavljeni kao jedna sićušna sličica u novinama koje su moji starci bacili u smeće. ![]() @drokg bruto površina Supernove je 33 000 m2, a površina retail parka Supernova je 5000 m2 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
BANNED
|
Quote:
Podižem čašu u to ime! ![]() Znaš li možda koje će sve trgovine biti tamo... ima li tu nekih novih info...? Usput, s obzirom da je u novinama bilo dosta dubioza o tome, koliko će na kraju biti dvorana s koliko mjesta u Cinestaru? |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderator
|
4 kino dvorane:
256+2, 122+1, 72+1, 72+1 (ovo + su mjesta za invalidska kolica) Info sam iskopao na staroj dretvi koja je zaključana od Tipa na kauču.
|
|
|
|
#29 |
|
Yosemite Sam
|
Ne bih ti znao reći iz glave. Morao bih pogledati projekt u autocad-u jer u njemu se točno vidi ime i lokacija pojedine trgovine te njena površina kao i kapacitet svake od 4 planirane kino dvorane.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
BANNED
|
Hvala dečki, baš ste zakon!
Hoće li u centru biti kakvih ozbiljnijih ugostiteljskih objekata, dolazi li nam možda H&M... ako slučajno znate, ako ne nema frke... uskoro će se ionako znati... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Yosemite Sam
|
Bit će tu i velikih restorana i kafića. H&M i Zara su dobili pozive, ali još ništa nije dogovoreno.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
Evo jedna usputna slika od maloprije.
![]() Tabla se nazalost ne vidi bas najbolje, ali ipak evo crop ove slike. ![]() Jedva cekam da se to napravi.
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Dezurna jajara
|
Hvala Miki i Stipsone...
Nego,ovdje se radi o domacem kapitalu,ne?
|
|
|
|
#35 | |
|
Yosemite Sam
|
Quote:
Ma nema na čemu slobodno pitaj sve što te zanima. Evo da ti odgovorim na pitanje. Investitor ovog projekta je novosnovana brodska tvrtka Coloseum gradski centar Brod D.O.O. na čelu s Nerminom Dalipijem, ali koliko sam ja shvatio iz pisanja Jutarnjeg lista pravi nositelji projekta su Brođani (braća Davor, Zlatko i Ivan Matas) u Zagrebu koji su vlasnici tvrtke "Ecos" (koja je glavni uvoznik LG proizvoda za Hrvatsku i ima lanac svojih trgovina elektroničkom robom). Njima možemo zahvaliti i na još nekoliko zgradurina koje su sagradili u Brodu te na razvoju Brod-Konstruktora u respektabilnu građevinsku tvrtku.p.s. Koliko ja vidim s ove brvnarine slike došlo je do malih izmjena u vanjskom izgledu. Bilo bi dobro da netko to poslika izbliza pa da možemo usporediti razlike. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
Ovaj centar izgleda super ..inace ja vako gledajuc slike iz slavonskog broda ..iman stvarno osijecaj da ce to bit grad u rangu zadra a povezuje ih i to da su drugi najveci centar u svojoj regiji ..pa ono
|
|
|
#37 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Yosemite Sam
|
E pa zato stvarno nisam znao, a takvi detalji me baš i ne zanimaju jer ulaze u sferu tuđe privatnosti. Uglavnom moj dojam je da je Brod-Konstruktor druga najveća brodska građevinska tvrtka koja je sposobna sagraditi i stvarno velike građevine. Pa samo je dizalica koja je gradila Brod tower koštala 3 milijuna kuna, a to si neke male tvrtke ipak ne mogu priuštiti. U svakom slučaju bilo bi dobro kad bi Brod-Konstruktor i dalje nastavio s izgradnjom velikih zgrada po Brodu. Jako mi je žao što Projektgradnja kao naša najveća i najmoćnija građevinska tvrtka ništa ne gradi po Brodu.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Brđanin
Likes (Received): 3
|
Quote:
![]() Evo ga: ![]() Tabla sa vidljivim informacijama
Nedaj Bože Rata Ni Fiata Brodska Naselja ...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji. by SBReprezenta
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
Dali netko zna gdje bih se trebao obratiti za poslovni prostor u colosseumu?
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| colosseum, slavonski brod |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|