daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Hrvatski Forum > Croatia > Slavonija i Baranja

Slavonija i Baranja Slavonia and Baranja: Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Vukovar, etc.

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 4 votes, 4.75 average. Display Modes
Old September 4th, 2010, 02:03 PM   #21
Miki86
Moderator

Miki86's Avatar

Likes (Received): 352

Postavljena je tabla na uglu sa jednim renderom, mislim da je ovaj ili jedan sličan:

Quote:
Originally Posted by Stipson View Post

Quote:
Originally Posted by drokg View Post
Super projekat. Hotel cekam.

Nego,kolika je brodska SuperNova? Koliko m2 i ima li jos nekih slicica?
Hotel je druga faza, neće biti veliki, 4 kata, 4*.

Supernova je prva Supernova napravljena u RH, ima 40ak poslovnih prostora, pokraj nje je OBI:

Quote:
Originally Posted by Miki86 View Post

Nakon toga preko puta je dodatno napravljena još jedna manja hala kao dodatak Supernovoj sa 7 većih poslovnih prostora, na krovu je parking sa kojeg sam to sve i slikao:

Quote:

I evo jedna Brvnarina:

Last edited by Miki86; September 4th, 2010 at 02:13 PM.
Miki86 no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old September 4th, 2010, 06:19 PM   #22
Murrayri
BANNED

Murrayri's Avatar

Likes (Received): 0

Novost, novost, novost... !!!

Kao što je rekao moj predhodnik, na likaciji našeg grandioznog novog centra COLLOSEUM ( narodski Kolosej) postavljena je velika ploča sa 3d projekcijom
izgleda budućeg super zdanja na dvije etaže...

Uz navedeno, čiotava parcela je gotovo u potpunosti ograđena visokom metalnom ogradom, ...

Uz projekciju zgrade nalaze se i reklame za neke od budućih trgovina kao što su: C&A, Mercator i, najvažnije od svega CINESTAR ( KONAČNO!)...

Usput, gazda je dobro nanjušio lokaciju na kojoj će graditi centar, pa tek na nekoliko stotina metara nalazi se granični prijelaz...

Već zamišljam, dolaziš iz druge države, provincijskog razrušenog gradića s druge obale Save i odmah na ulazu u HR zasljepljuje te grandiozni trgovački centar s kino dvoranama...

Bravo za investitora... konačno će i svi u SB moći pratiti najnovije filmske hitove bez trošenja 180 kn na povratnu kartu za ZG!

Pozdrav ekipa, i neka netko ode snimiti ovu ploču, jer mi danas, kad sam išao u BiH kod Aljka, fotoaparat nije bio pri ruci... a uskoro mi završava i odmor u gradu, pa fotoaparat u ruke...

Last edited by Murrayri; September 4th, 2010 at 06:36 PM.
Murrayri no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2010, 07:01 PM   #23
drokg
Dezurna jajara

drokg's Avatar

Miki udaj se za mene!!!
Old September 4th, 2010, 07:12 PM   #24
Frnjchuga031
In the brig

Likes (Received): 26

Postoje li neki renderi ostalih stvari(tipa hotel), osim koloseuma ?
Frnjchuga031 no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2010, 07:19 PM   #25
Miki86
Moderator

Miki86's Avatar

Quote:
Originally Posted by Frnjchuga031 View Post
Postoje li neki renderi ostalih stvari(tipa hotel), osim koloseuma ?
Mislim da ne, ta druga faza nije još definirana, samo je PUP-om Jelas predviđena gradnja još 2 trgovačka centra, hotela i benzinske na tom dijelu oko raskrižja. Dakle, preostaje nam pričekati dovršetak gradnje Colosseuma da saznamo više. Vremena se malo malo mijenjaju vidili smo sad s ovom krizom, pa je i bolje da se više ništa unaprijed ne spominje kao sigurno.

PS: Sale čime sam te zadivio tako?
Old September 4th, 2010, 09:51 PM   #26
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

@Murayri - Coloseum ima 4 etaže i 2 kata, a od graničnog prijelaza udaljen je 350 m, a od rijeke Save 860 m.

@Frnjchuga - idejni projekt postoji i za ostale planirane objekte. Uglavnom sve bi trebalo biti od crnog stakla kojeg ja obožavam. Ti renderi su samo jednom objavljeni kao jedna sićušna sličica u novinama koje su moji starci bacili u smeće.

@drokg bruto površina Supernove je 33 000 m2, a površina retail parka Supernova je 5000 m2
Brko no está en línea   Reply With Quote
Old September 4th, 2010, 10:01 PM   #27
Murrayri
BANNED

Murrayri's Avatar

Quote:
@Murayri - Coloseum ima 4 etaže i 2 kata, a od graničnog prijelaza udaljen je 350 m, a od rijeke Save 860 m.

@Frnjchuga - idejni projekt postoji i za ostale planirane objekte. Uglavnom sve bi trebalo biti od crnog stakla kojeg ja obožavam. Ti renderi su samo jednom objavljeni kao jedna sićušna sličica u novinama koje su moji starci bacili u smeće.

@drokg bruto površina Supernove je 33 000 m2, a površina retail parka Supernova je 5000 m2
Stipsone, super da toliko pedantno pratiš podatke - takve ljude cijenim, ... Hvala na dragocjenim informacijama...

Podižem čašu u to ime!

Znaš li možda koje će sve trgovine biti tamo... ima li tu nekih novih info...?

Usput, s obzirom da je u novinama bilo dosta dubioza o tome, koliko će na kraju biti dvorana s koliko mjesta u Cinestaru?
Old September 4th, 2010, 10:05 PM   #28
Miki86
Moderator

Miki86's Avatar

4 kino dvorane:

256+2, 122+1, 72+1, 72+1 (ovo + su mjesta za invalidska kolica)

Info sam iskopao na staroj dretvi koja je zaključana od Tipa na kauču.
Old September 4th, 2010, 10:08 PM   #29
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

Ne bih ti znao reći iz glave. Morao bih pogledati projekt u autocad-u jer u njemu se točno vidi ime i lokacija pojedine trgovine te njena površina kao i kapacitet svake od 4 planirane kino dvorane.
Old September 4th, 2010, 10:10 PM   #30
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

Quote:
4 kino dvorane:

256+2, 122+1, 72+1, 72+1 (ovo + su mjesta za invalidska kolica)

Info sam iskopao na staroj dretvi koja je zaključana od Tipa na kauču.
Ovo su točne brojke.
Old September 4th, 2010, 10:17 PM   #31
Murrayri
BANNED

Murrayri's Avatar

Hvala dečki, baš ste zakon!

Hoće li u centru biti kakvih ozbiljnijih ugostiteljskih objekata, dolazi li nam možda H&M... ako slučajno znate, ako ne nema frke... uskoro će se ionako znati...
Old September 4th, 2010, 11:32 PM   #32
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

Bit će tu i velikih restorana i kafića. H&M i Zara su dobili pozive, ali još ništa nije dogovoreno.
Old September 5th, 2010, 01:05 PM   #33
brvnara
Brđanin

brvnara's Avatar

Likes (Received): 3

Evo jedna usputna slika od maloprije.

Tabla se nazalost ne vidi bas najbolje, ali ipak evo crop ove slike.

Jedva cekam da se to napravi.

Brodska Naselja

...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji.
by SBReprezenta
brvnara no está en línea   Reply With Quote
Old September 5th, 2010, 01:18 PM   #34
drokg
Dezurna jajara

drokg's Avatar

Hvala Miki i Stipsone...

Nego,ovdje se radi o domacem kapitalu,ne?
Old September 6th, 2010, 11:38 AM   #35
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

Quote:
Originally Posted by drokg View Post
Hvala Miki i Stipsone...

Nego,ovdje se radi o domacem kapitalu,ne?
Ma nema na čemu slobodno pitaj sve što te zanima. Evo da ti odgovorim na pitanje. Investitor ovog projekta je novosnovana brodska tvrtka Coloseum gradski centar Brod D.O.O. na čelu s Nerminom Dalipijem, ali koliko sam ja shvatio iz pisanja Jutarnjeg lista pravi nositelji projekta su Brođani (braća Davor, Zlatko i Ivan Matas) u Zagrebu koji su vlasnici tvrtke "Ecos" (koja je glavni uvoznik LG proizvoda za Hrvatsku i ima lanac svojih trgovina elektroničkom robom). Njima možemo zahvaliti i na još nekoliko zgradurina koje su sagradili u Brodu te na razvoju Brod-Konstruktora u respektabilnu građevinsku tvrtku.

p.s. Koliko ja vidim s ove brvnarine slike došlo je do malih izmjena u vanjskom izgledu. Bilo bi dobro da netko to poslika izbliza pa da možemo usporediti razlike.
Old September 6th, 2010, 05:39 PM   #36
Make it so
Cylon

Make it so's Avatar

Likes (Received): 174

Ovaj centar izgleda super ..inace ja vako gledajuc slike iz slavonskog broda ..iman stvarno osijecaj da ce to bit grad u rangu zadra a povezuje ih i to da su drugi najveci centar u svojoj regiji ..pa ono
di mi je vrime stalo,
što mi je srce taknulo
Make it so no está en línea   Reply With Quote
Old September 7th, 2010, 08:11 AM   #37
zeko.zna.puno
Registered User

Quote:
Ma nema na čemu slobodno pitaj sve što te zanima. Evo da ti odgovorim na pitanje. Investitor ovog projekta je novosnovana brodska tvrtka Coloseum gradski centar Brod D.O.O. na čelu s Nerminom Dalipijem, ali koliko sam ja shvatio iz pisanja Jutarnjeg lista pravi nositelji projekta su Brođani (braća Davor, Zlatko i Ivan Matas) u Zagrebu koji su vlasnici tvrtke "Ecos" (koja je glavni uvoznik LG proizvoda za Hrvatsku i ima lanac svojih trgovina elektroničkom robom). Njima možemo zahvaliti i na još nekoliko zgradurina koje su sagradili u Brodu te na razvoju Brod-Konstruktora u respektabilnu građevinsku tvrtku.

p.s. Koliko ja vidim s ove brvnarine slike došlo je do malih izmjena u vanjskom izgledu. Bilo bi dobro da netko to poslika izbliza pa da možemo usporediti razlike.
Brod-konstruktor definitivno nije respektabilna tvrtka, jer respektabilna tvrtka bi trebala imati više od 0 diplomiranih inženjera građevine, ne računajući Veljačića koji je tamo papira radi, a čovjek ne vidi niti jedno gradilište. BK je iz pepela podigao Milenko Vuleta, a Mostarkić mu je kao zahvalu kad su se razilazili htio pokloniti k.... u usta.Toliko o grandioznosti BK....
zeko.zna.puno no está en línea   Reply With Quote
Old September 7th, 2010, 09:23 AM   #38
Brko
Yosemite Sam

Brko's Avatar

E pa zato stvarno nisam znao, a takvi detalji me baš i ne zanimaju jer ulaze u sferu tuđe privatnosti. Uglavnom moj dojam je da je Brod-Konstruktor druga najveća brodska građevinska tvrtka koja je sposobna sagraditi i stvarno velike građevine. Pa samo je dizalica koja je gradila Brod tower koštala 3 milijuna kuna, a to si neke male tvrtke ipak ne mogu priuštiti. U svakom slučaju bilo bi dobro kad bi Brod-Konstruktor i dalje nastavio s izgradnjom velikih zgrada po Brodu. Jako mi je žao što Projektgradnja kao naša najveća i najmoćnija građevinska tvrtka ništa ne gradi po Brodu.
Old September 7th, 2010, 01:51 PM   #39
brvnara
Brđanin

brvnara's Avatar

Likes (Received): 3

Quote:

Evo ga:

Tabla sa vidljivim informacijama

Brodska Naselja

...Tu se čobanac jede...šljivovica se pije i i Sunce naljepše sije i nigdje ljepše nije, nego na palubi broda šta mu Sava trup kroji, 760 godina usidren stoji i ne putuje nigdje, tu je stoljeća broji...ovdje na obali Save raj na zemlji postoji.
by SBReprezenta
brvnara no está en línea   Reply With Quote
Old September 16th, 2010, 08:27 AM   #40
khans
Registered User

Dali netko zna gdje bih se trebao obratiti za poslovni prostor u colosseumu?
khans no está en línea   Reply With Quote

Reply

Tags
colosseum, slavonski brod

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules