|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
[I
Last edited by sbaladin; February 13th, 2011 at 04:17 PM. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
nekima smetalo
Last edited by sbaladin; February 13th, 2011 at 04:19 PM. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
Registered User
|
i to je nekima smetalo
Last edited by sbaladin; February 13th, 2011 at 04:19 PM. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
Moderator
Likes (Received): 441
|
Zanimljivo. Drugi kat ti se ne vidi jer fali na kraju uglata zagrada, imaš opciju edit dole desno pa možeš i sam ispravljati tako neke sitnice.Inače, jesi upoznat možda sa samom gradnjom i tempom? Na tabli piše otvorenje u listopadu, znamo sad da je to malo nemoguće, jel realno očekivati da se sve dovrši u proljeće 2012.?
|
|
|
|
#125 |
|
Moderator
|
I još me nešto zanima, spominjalo se da će se pokraj Colosseuma otvoriti McDonald's McDrive, jel to još uvijek drži vodu ili se ne zna šta je s tim?
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
McDonald's i McDrive su miševi koji misle da su menađeri htjeli otvoriti na produženoj Svačićevoj ulici ali kada su saznali šta sve treba i da moraju uložiti svoje pare a ne tuđe odmah su odustali.
Jucer sam bio na poslovnom sastanku u ZG pa su mi neki likovi rekli da se McDonald's otvara u sklopu BILE. Navodno će ju preurediti i dio dati ili prodati McDonald'su !!! |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
odgovor za Miki86
Mislim da ti dosta toga nije jasno o Colosseumu.......................... Kao prvo ne radi ga OSJEK KOTEKS, oni rade samo parkiralište i to vanjsko i dvoetažno ako si uopce cuo da se to tamo radi. A što se tice samog centra ili kuce nitko ju nece raditi jer nema dozvolu HA HA dozvolu ima samo parkiralište a ne i centar sve je gotovo i spremno što se tice dokumentacije ali nikako da uplate komunalni i vodni doprinos kako bi se moglo izdati pravovaljano riješenje o građenju jel ti sada jasna 2012 i 600 ljudi koji bi tamo trebalo raditi da ti napišem još i popis trgovina ili i to znaš |
|
|
|
|
|
#128 | |||
|
Moderator
|
Quote:
![]() Na tabli fino piše izvođač radova: "KONSTRUKTOR" D.D., Zlatar Quote:
Quote:
Ne znam, kad se otvori vidit ću.
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
vec je sve rezervirano i ugovori ovjereni
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
BANNED
|
znači, ovo definitivno ide?? odlično!!
![]() McShit u billi?? sjećam se da se još pri gradnji bille i nove benzinske pričalo da će tamo biti mcdonald's, sad se to očito i ostvaruje. samo me zanima (ako aladin zna) hoće li ga otvarati gavrilović ili je netko iz broda kupio franšizu? |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Yosemite Sam
|
Ja bih prije rekao da Coloseum definitivno ne ide jer još uvijek nije zatvorena financijska konstrukcija jer da je uplatili bi komunalni doprinos i počeli s izgradnjom. Trenutno je čitavi projekt još uvijek upitan. Zanima me što će biti s Brod towerom u čitavoj ovoj priči oko Coloseuma?p.s. Aladine hvala za informacije, čini mi se da smo dobili jedno pravo forumaško pojačanje. Last edited by Brko; February 12th, 2011 at 07:05 PM. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
BANNED
|
a šta bi trebalo biti sa BT? poslovni prostori su iznajmljeni dobrim platišama, par stanova su prodali, većinu podijelili dužnicima iz posla izgradnje... prosto ko pasulj...
a da li je skupljeno dosta love za izgradnju coloseuma, e to valjda znaju samo investitori... glupo mi je da je (ne)uplaćivanje doprinosa znak za bilo šta u ovako velikom poslu. šta je par milijuna kuna, pa nek je i 20, u poslu od nekoliko desetaka milijuna eura. uostalom, tko još danas radi tako velike poslove s kešovinom? ili bar sa zatvorenom fin. konstrukcijom? u fazama, u fazama se radi... tako je lakše, sigurnije, a samo kod nas i mrvicu skuplje
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Registered User
|
ma nije to
Last edited by sbaladin; February 13th, 2011 at 04:34 PM. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Registered User
|
KINO 1 122+1 mjesta
KINO 2 72+1 mjesta KINO 3 72+1 mjesta KINO 4 256+2 mjesta C & A SPREMIŠTE prodajni prostor prodajni prostor ZOO REPIC prodajni prostor INTERSPORT prodajni prostor CHAMPION prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor PITTARELLO prodajni prostor TEHNOMAX prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor OKAIDO prodajni prostor NEW YORKER prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor CAFFE PRETPROSTOR prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor SOPHOS LAB prodajni prostor ALGORITAM RESTAURANT PRETPROSTOR prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor WATCH CENTAR prodajni prostor prodajni prostor prodajni prostor GULIVER prodajni prostor CAFFE PRETPROSTOR |
|
|
|
|
|
#137 |
|
BANNED
|
po nekim imenima, čini mi se da ćemo dobiti pravi shopping centar, u punom smislu te riječi!
![]() samo se nadam da će biti i publike za njega, koja će moći zaradit koju kunu da bi ju mogli i potrošit u jednoj od trgovina... nadam se... |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Moderator
|
Da li onda netko zna kada se očekuje završetak gradnje prve faze odnosno vanjskog parkinga i podzemne garaže?
To je po meni onda razdoblje do kojeg se "štafeta" gradnje centra može predati bez zastoja, odnosno uplata komunalnog doprinosa i dobivanja dozvole za gornji dio.
|
|
|
|
#139 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|