|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#261 | |
|
;)
Likes (Received): 1099
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Regirested User
Likes (Received): 136
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
hvala na pomoci, ali jos uvijek trazim podatke za suncane sate po mjesecima...ovo izlistano je presjek prosjeka kroz duze razdoblje (1961-2008)
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
Eto sad ste dobili svoje !
![]() ![]()
|
|
|
#265 |
|
Registered User
|
neboderi na Zapruđu
Molio bih vaše dojmove o neboderima u Zapruđu. Kvaliteta gradnje, prednosti, nedostaci, što god vam padne na pamet. Tražio sam po netu i sve što sam našao je intervju sa arhitektom Jelinekom i nekoliko kratkih komentara.
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Registered User
|
Može pitanje; u jablanskoj ulici, odmah iza Autocommerca u rudešu, kad prolazite cestu naiđete na tračnice/prugu. Čak mi se čini da se na googlu vidi jedna livada i onda crta na njoj.
Od koje pruge je to, kud je išla, kada i sl.? |
|
|
|
|
|
#268 |
|
Registered User
|
neznam koji je al jedva čekam da maknu sva ta čendrkala iz prometa
![]() i one dvojke s jednim svjetlom napred ... mozda i jesu vec dugo ih nisam videl....
|
|
|
#269 | |
|
Dwarf shortage
Likes (Received): 906
|
Quote:
|
|
|
|
#270 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1039
|
Hvala!
|
|
|
|
|
|
#271 | |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
Quote:
veliki minus kod serije 2100 je nedostatak klime po ljeti, kad se vuče vukovarskom katica ima ogromne prozore pa nije problem. česi su mi najdraži po zimi, kad mi dupe zagori na grijanim sjedalima. ovi novi su blagi užas, od cijene, skučene unutrašnjosti, težine, buke... nije ni čudo što se nisu nigdje prodali
|
|
|
|
#272 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Dok ih vidim da klize elegantno sa finim zvukom po gradu... a ne dok mi se drnda hrpa zvijanog lima ...sram me toga da se po zagrebu vuce... ...i samo da mi je videt taj briljantni um tipa koj je dizajniral tu katicu... kaj se njemu bogcu desilo u zivotu
|
|
|
|
#273 |
|
SuperMod
|
meni su svi tramvaju osim novih i 2100 katastrofalni.
ajde, obnovljene katice su još i okay, ali sve ostalo bože sačuvaj ![]() njihova budućnost je samo na odlagalištu glomaznog otpada. |
|
|
|
|
|
#274 | |
|
...
Likes (Received): 815
|
Quote:
daj ne pretjeruj... ako si se ikad vozio tim tramvajima onda udobnost i bilo šta ne možeš uspoređivati sa 2200... ajde katicu i čeha nekako i možeš (katica je sigurno bolja), al stojadin... molim te ![]() to šta 2200 nije bolja od ostalih tramvaja proizvedenih kad i ona, to je priča za sebe ali sa ovim ostalim tramovima je uspoređivati je bespredmetno...
|
|
|
|
#275 | ||
|
I am back!
Likes (Received): 1127
|
Quote:
A najbolji tramvaji u kojima sam se vozio, a vozio sam se u puno gradova, jesu bikovi. Nazalost ostalo ih je samo 18 komada, i plus toga u zadnje vrijeme rijetko voze. U zadnja dva tjedna uopce se nemogu vidjeti.
|
|
|
|
|
#276 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Meni su nekako drage 2100-ice, sviđa mi se taj dizajn podsjeća me na Bertonea tj. Gandinija
http://files.myopera.com/Ruben1964/a...ncept-03-1.jpg Međutim, problem je po ljetu jer nemaju klimu a prozori su katastrofa. I ispuštaju neki čudan i iritantan zvuk kada kreću. Niskopodni su OK, ali naravno preveliki izvana, premali iznutra. I meni osobno poprilično ružnjikavi izvana
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 875
|
Jel mi može netko nabrojati sva prigradska naselja Zagreba?Ili barem neka veća.
|
|
|
|
#279 |
|
Ignorira pesimiste
Likes (Received): 755
|
|
|
|
|
|
|
#280 |
|
Dwarf shortage
Likes (Received): 906
|
Hahaha da, malo je nejasno. Nekima i dalje ulaze Zaprešić i Dugo Selo u računicu, neki kažu da su Sesvete grad za sebe, drugi pak tvrde da je dio Zagreba itd. Da li je Kupinečki Kraljevec prigradsko naselje? Mogu li sela s druge strane Medvednice isto tu spadati?
![]() Barem nemamo problem Beograda koji sve gradove, općine i sela u krugu od 50km trpa pod svoje pa se dolazi do onih brojki od 2-3 milijuna. Npr. to bi značilo da je Karlovac dio Zagreba. Daj si samo zamislite, kaj bi bili veliki
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|