|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| İstanbul The City of Two Continents | High-Rise Developments |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#81 |
|
Suphi's toy
Likes (Received): 228
|
Onu diyorsan tamam
Onu Tayyip onaylamamıştı galiba 4-5 sene önce
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 18
|
yok belediye başkanıydı o zaman.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
ben leventteki arsları görünce gülüyorum gerçekten , büyükdere caddesi la defense'yle aynı sene imara açılmış bi la defenseye bakın nekadar düzenli bir bölge altyapısı harika bide büyükdere caddesine bakın 5-6 katlı laz apartmanları,mezarlar , fabrikalar ,okullar , dershaneler , gecekondular patlayan kanalizasyon boruları şaka gibi
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
Planli ile plansiz arasindaki fark bu zaten.
|
|
|
#85 |
|
Registered User
|
şişli belediye(si) binasının kabası tamamlanmış.
bulunduğu bölgeyi adam etmesini umuyorum. |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Registered User
|
Site sakinlerinin yüzde 82 oyuyla dönüşüm için seçtikleri Teknik Yapı'nın Başkanı Nazmi Durbakayım 'İlk imzaları attık, Uçaksavar Sitesi ile nikahımızı kıydık. Resmi sürecin tamamlanmasının ardından gelecek yıl bahar aylarında inşaata başlamayı planlıyoruz' dedi. Uçaksavar Sitesi sakinlerinin, müteahhit firma seçimi konusunda çok titiz bir çalışma yürüttüklerini ve bu çalışma sonunda 47 firma arasından Teknik Yapı'da karar kıldıklarını hatırlatan Nazmi Durbakayım 'Bu noktaya gelinmesindeki en büyük etken Uçaksavar Sitesi sakinlerinin dönüşüm kararını almış olmalarıydı. Örnek bir oluşum ve çizdikleri rota ile bu noktaya geldik' diye konuştu. Uçaksavar Sitesi'ni nadide bir kumaş olarak niteleyen Nazmi Durbakayım, site sakinlerinin bu kumaşı teslim edecekleri terziyi seçme yollarının takdire sayan olduğunu ifade etti.
http://www.aksam.com.tr/teknik-yapiu...--107271h.html |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Registered User
|
Quote:
Turkiye'nin boyle yerlere cok ihtiyaci var. Cok sevindim bu haberi gordugume...
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Registered User
|
![]() Hilton Doubletree Avcılar http://havadanemlak.com/projenin_dur...er-4441_9.html orada ne işe yarayacak bilmiyorum... |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Registered User
|
![]() işte TAKSİM'e yapılmak istenen camii, hillaller dışında çok kötü sayılmaz ama Taksim'de cami istemiyorum. ayrıca minare ve kubbe Cumhuriyet Anıtından görülmemeli diye düşünüyorum. ![]() ![]() http://www.arkitera.com/haber/index/...im-camisi/8200 Last edited by Arda_1923; May 16th, 2012 at 05:28 PM. |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
|
Minaresiz cok iyi durur..
|
|
|
|
|
|
#91 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
Bana kalırsa Taksim gibi bir yerde en çok tuvaletinin önünde sıra olur
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Registered User
Likes (Received): 163
|
Taksim Cumhuriyet Camisi ve Dinler Müzesi PROJESI -
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/...-taksim-camisi Cumhuriyet Camisi ?? ilginç !
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
Likes (Received): 163
|
|
|
|
|
#94 |
|
Member since May 2006
|
Çirkin bir yapı
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
re re re ra ra ra
Likes (Received): 9
|
Just the thought of one more mosque in Istanbul is revolting, but this awful design, in the middle of Taksim, is just too much.
I just puked out all my breakfast.
|
|
|
#96 |
|
Registered User
Likes (Received): 55
|
Cami yetmemiş gibi bi de arapça yazılar filan da koymuslar kubbeye..Allah yazıyor arapca.Finansörleri yesil sermaye olacak yine galiba.
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Registered User
Likes (Received): 853
|
Dunyada zaten en cok cami bizde. Turkiye'de Cami basina 900 kisi dusuyormus. Bu 900'un 450'sini tinerci kabul edersek geriye kaliyor 450 kisi, o 450'ninde yarisini bayan, yasli, coluk cocuk, sakat, evde namazini kilan vs sayarsak kaldimi geriye 225 kisi! Yani insan artik bu ulkeye bir tane bile mescit, cami yapmaya utanir! Ama su an elimizde bu konu ile kafayi bozmus bir curuh insan inatla bir seyler ispatlamaya calisiyor.
Quote:
|
|
|
|
#98 |
|
Tinerci Gençlik
Likes (Received): 269
|
Bugünün camileri yarinin degerli arsalari
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Registered User
|
Konusu acilmisken, altunizade de capitol un yaninda ilahiyat fakultesi camii vardir.bu camiyi yikiyorlardi, cami yikimi hele mevcut yonetimde cok garibime gitti, acaba yerine ne yapilacak...tekrar ayni camii yapmazlar herhalde
|
|
|
#100 |
|
GALATASARAY
Likes (Received): 271
|
Bos bos konusuyoruz!
Devler TOKI'len Ghettolar yapiyor! Daha ne olsun. Böyle bir Devletden simdi siz Tasarim Harikalari bekliyorsunuz? Yakinda Arabca'da Türkcenin yerine gecer, duyduma göre bazi ilk öretim okulari Arabca vermeye baslamislar... Hayir ugurlu olsun. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|