daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Belarus

Belarus Беларусь |» Minsk | Brest | Viciebsk | Mahiloŭ

Global Announcement

SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info!

View Poll Results: Президентские в&
Костусёв, Григорий 3 4.23%
Лукашенко, Александр 20 28.17%
Михалевич, Алексей 2 2.82%
Некляев, Владимир 9 12.68%
Романчук, Ярослав 7 9.86%
Рымашевский, Виталий 1 1.41%
Санников, Андрей 25 35.21%
Статкевич, Николай 1 1.41%
Терещенко, Виктор 1 1.41%
Усс, Дмитрий 2 2.82%
Voters: 71. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old September 30th, 2010, 12:23 AM   #21
Singidunum
Grad Oblakodera

Singidunum's Avatar

Well it is impossible to turn on the public voting once the poll was made. And usually political polls are supposed to be anonymous. If you have to state your name and vote publicly it's not democratic.

It is technically impossible in vBulletin to create two polls in the same thread.

Potpišite peticiju protiv rušenja Generalštaba!

"Nije vama lak život, vidim ja"
V.V.P.
Singidunum no está en línea  

Sponsored Links

Old September 30th, 2010, 09:12 AM   #22
Olek79
Minsk, Belarus

Olek79's Avatar

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by Kost_off View Post
Гэта зрабіць проста ТРЭБА! Бо шчэ пару месяцаў і малпа гэтая тут усё разваліць! Ўзяць хацяб павялічнне запрал у ЛІСТАПАДЗЕ(акурат перад выбарамі)! Пра што зараз трубяць па БТ... Сусветны банк, што выдаваў крыдыты - шчыра здзівіўся гэтаму выпадку.
Пытанне толькі адно - што будзе праз 2-3 гады такой "улады" на Беларусі!? Я свайму народу такога не жадаю!!!
- Хто ў 2013 будзе выплочваць запазыкі па крэдытах, што набраў Лукашэнка?
- Хто купе іржавеючыя трактары Беларус, што запаланілі ўсю тэрыторыю завода і іх прадоўжуюць выпускаць на грошы краіны, Гомсельмаш - таксама ўся тэрыторыя ў камбайнах!!!!
- Калгасы, якія безмозгла транжыраць нашыя грошы і аддаюць фуражнае зерне ўзамен, за якое так "змагаюцца" па тэлевізары!!!
- Пасольствы, што не даюць візы ў свае краіны Беларусам, або даюць, але толькі за 60 еўра!!!
- Краіны, што не ўспрымаюць нас як народ, як жыхароў еўропы, як нацыю...
- Мы, якія бяднеем з цягам часу і працуем як рабы не паднімая галавы!!!!
- Мы, якія запужаны прапагандай, паказальнымі акцыямі, наказаннямі "врагоў народа"....
Разумееце.... Гэта З НАМІ так зараз абыходзяцца!!!!
А божачкі. Гэтае пытанне "што будзе праз 2-3 гады такой "улады"?" я чую кожны год.
Old September 30th, 2010, 01:45 PM   #23
Ress
Registered User

Ress's Avatar

Likes (Received): 11

Quote:
Originally Posted by Olek79 View Post
А божачкі. Гэтае пытанне "што будзе праз 2-3 гады такой "улады"?" я чую кожны год.
+1
Ress no está en línea  
Old September 30th, 2010, 06:08 PM   #24
Groznik
live !n life

Groznik's Avatar

Likes (Received): 3

Больше всего понравился Алесь Михалевич. Всё разложил по полочкам, кратко, лаконично, вобщем молодец!
Так же радует господин Санников, особенно после просмотра интервью на BBC.
Groznik no está en línea  
Old September 30th, 2010, 08:00 PM   #25
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

Likes (Received): 4

Quote:
Originally Posted by Olek79 View Post
Спадар, ваша іронія на мой пост - гэта ўсё што вы хацелі сказаць на конт будучых выбараў?
Old September 30th, 2010, 08:33 PM   #26
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

Quote:
Начался сбор подписей в поддержку кандидатов в президенты

30 сентября стартует новый этап избирательной кампании в Беларуси.

Члены зарегистрированных инициативных групп претендентов на президентский пост начинают сбор подписей в поддержку выдвижения кандидатов в президенты. Он продлится по 29 октября включительно, сообщает БелаПАН.

В Минске ограничения будут установлены на трех площадях — Октябрьской, Независимости и Победы. Нельзя будет собирать подписи на расстоянии ближе 200 метров от зданий администрации Лукашенко, «национального собрания», Совета министров и телерадиоцентра, а также 50 метров от зданий, где располагаются другие органы власти (прокуратура, суды и т.д.).

Для регистрации кандидатом в президенты инициативной группе необходимо собрать не менее 100 тысяч подписей в его поддержку.

www.charter.org
www.interfax.by
Old October 1st, 2010, 08:06 AM   #27
Olek79
Minsk, Belarus

Olek79's Avatar

Quote:
Спадар, ваша іронія на мой пост - гэта ўсё што вы хацелі сказаць на конт будучых выбараў?
Выбачайце калі ласка, але без іроніі цяжка на ўсе гэта глядзець. Дарэчы, складана мне зразумець такі "чорна-антыаптымістычны" пост Спадара наконт нашай беларускай будучыні.
Old October 1st, 2010, 10:15 AM   #28
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

Адказ на пытанне Olek79:
1- мая жонка - эканаміст, яна кожны дзень на працы сутыкаецца з працэнтамі, інфляцыямі, банкаўскімі пераводамі, зарплатамі... - Таму і кажу пра заробак - павелячэння зараз эканоміка не пацягне.
2- Пра іржавую тэхніку - тыдзень таму на цягніку праз Гомель ехаў... Вы-б бачылі СКОЛЬКІ там за заборамі камбайнаў стаіць.... Мясцовыя кажуць што яны адтуль не уязджаюць і, мабыць, сваім ходам не паедуць.. Пра Мінскі трактарны - ў нэце фоткі былі, пагугліце.
3- Пра візы - Tomasz M. Bladyniec у прошлым годзе запрашаў да сябе, прысылаў запрашэнне... Мяне ў амбасадзе разглядзелі, але сказалі што я павінен заплаціць 60 еўра.. - З-за гэтага й не паехаў! Бо бюджэт скромны быў.. (150 еўра на ўсё)
4- Мне кажуць знаёмыя, што не любяць Палякаў бо яны ставяцца да Беларусаў як да людзей другога сорту. Не ведаю як на самой справе.... Не быў у Польшчы. Ды Беларусы і самі сябе не паважаюць, бо няма нармальнай прапаганды з боку дзяржавы, а ёсць толькі парады, АМОНы, ветэраны...
5- Пра абядненне - Каліб мяне задавольвала сітуацыя і грошай было-б дастаткова, я-б маўчаў, але не маўчу. Пагэтаму, я зараз ў Кіеве "кручуся"... Бо ў Брэсце - гэта існаванне за 1.000.000 рублёў. Хіба гэта грошы дзеля мужчыны, які мае вышэйшую адукацыю, і які павінен забяспечваць дастатак сям'і!, дом збудаваць?
Разумееце, па просту я не бачу перспектыў. Мне абідна што я ў другую краіну паехаў зарабляць! А хацелася-б анікуды не з'язджаць!!!
Old October 1st, 2010, 10:32 AM   #29
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

І яшчэ, калі толькі праз мяжу з Украіны на Беларусь пераязджаю - нейкую шэрасць адчуваю, людзі нейкія забітыя, запужаныя, няма нейкага "руху", калі так можна сказаць.... У Украіне я адчуваю сябе больш свабодна. Адчуваецца што я магу рабіць што хачу, займацца чым хачу і людзі навокал не лічаць мяне ворагам народа калі на Бел. Мове размаўляю. :-(
Трэба, проста трэба нашым людзям беларускім па новаму пажыць... Бо зусім стануць яны Севернай Карэяй. Можа ад таго і мруць(колькасць насельніцтва памяньшаецца), што кругом цэнзура, міліцыя, сумныя людзі, шэрыя піджакі чыноўнікаў - і парады ад прэзідэнта - як трэба жыць і вам і нам і ўсім...
Old October 1st, 2010, 10:35 AM   #30
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

А ўогуле, я аптыміст па жыцці! Я вас агітую проста за светлае, як я разумею і пазітыўнае жыцце!
Old October 1st, 2010, 10:50 AM   #31
Olek79
Minsk, Belarus

Olek79's Avatar

Quote:
Адказ на пытанне Olek79:
1- мая жонка - эканаміст, яна кожны дзень на працы сутыкаецца з працэнтамі, інфляцыямі, банкаўскімі пераводамі, зарплатамі... - Таму і кажу пра заробак - павелячэння зараз эканоміка не пацягне.
2- Пра іржавую тэхніку - тыдзень таму на цягніку праз Гомель ехаў... Вы-б бачылі СКОЛЬКІ там за заборамі камбайнаў стаіць.... Мясцовыя кажуць што яны адтуль не уязджаюць і, мабыць, сваім ходам не паедуць.. Пра Мінскі трактарны - ў нэце фоткі былі, пагугліце.
3- Пра візы - Tomasz M. Bladyniec у прошлым годзе запрашаў да сябе, прысылаў запрашэнне... Мяне ў амбасадзе разглядзелі, але сказалі што я павінен заплаціць 60 еўра.. - З-за гэтага й не паехаў! Бо бюджэт скромны быў.. (150 еўра на ўсё)
4- Мне кажуць знаёмыя, што не любяць Палякаў бо яны ставяцца да Беларусаў як да людзей другога сорту. Не ведаю як на самой справе.... Не быў у Польшчы. Ды Беларусы і самі сябе не паважаюць, бо няма нармальнай прапаганды з боку дзяржавы, а ёсць толькі парады, АМОНы, ветэраны...
5- Пра абядненне - Каліб мяне задавольвала сітуацыя і грошай было-б дастаткова, я-б маўчаў, але не маўчу. Пагэтаму, я зараз ў Кіеве "кручуся"... Бо ў Брэсце - гэта існаванне за 1.000.000 рублёў. Хіба гэта грошы дзеля мужчыны, які мае вышэйшую адукацыю, і які павінен забяспечваць дастатак сям'і!, дом збудаваць?
Разумееце, па просту я не бачу перспектыў. Мне абідна што я ў другую краіну паехаў зарабляць! А хацелася-б анікуды не з'язджаць!!!
Вось гэтае "Мне абідна" можа і перашкаджае ў тым, каб з другога боку паглядзець на становішча.

1.Пра грошы - ніколі іх не хапае, ці то Брэст ці то Мінск. Я канешне не эканаміст і мая жонка таксама не... Але я скажу табе так - есць у нас людзі, якія добра зарабляюць.
2.Пра візы - калі ты з Брэста, то хутка без візы паедзеш у Польшчу.
3.Пра палякаў. Казаць, што ўсе палякі ставяцца да нас як да быдла - не. Гэта справа наступная: да цябе ставяцца так, як ты дазваляеш. Нажаль нашыя суйчыннікі вельмі часта адчуваюць сябе людзмі другога гатунку... і яшчэ не пазбавіліся савецкіх комплексаў... Ну а другое - гэта інтэлектуальны ўзровень твайго "польскага сябра".

А можа табе паспрабаваць больш аптымістычна паглядзець на ўсе?
Old October 1st, 2010, 10:59 AM   #32
Olek79
Minsk, Belarus

Olek79's Avatar

Quote:
А ўогуле, я аптыміст па жыцці! Я вас агітую проста за светлае, як я разумею і пазітыўнае жыцце!
Вось і добра, а то я ўжо спалохаўся.
Old October 1st, 2010, 12:39 PM   #33
VK_rnn
Registered User

VK_rnn's Avatar

Likes (Received): 27

Як я лічу, то ўсё пазанецца ў параунанне. Зараз шмат хто скардзіцца на дрэнные ўмовы, жыццё, уладу і г.д....але не вядома што буде або было, калі ў краіны быў бы другі "гаспадар" і што з гэтага бы зрабілася...Наокал ёсць розныя прыклада. Ёсць такая прымаўка: "сёння мы жывем лепш, чым будзем жіць заўтра!"
VK_rnn no está en línea  
Old October 1st, 2010, 01:37 PM   #34
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by VK_rnn View Post
Як я лічу, то ўсё пазанецца ў параунанне. Зараз шмат хто скардзіцца на дрэнные ўмовы, жыццё, уладу і г.д....але не вядома што буде або было, калі ў краіны быў бы другі "гаспадар" і што з гэтага бы зрабілася...Наокал ёсць розныя прыклада. Ёсць такая прымаўка: "сёння мы жывем лепш, чым будзем жіць заўтра!"
Галоўнае каб не было вайны, хлеб быў у магазіне і пенсію во время прынасілі...

Kost_off, гатовы падпісацца пад кожным тваім словам
Korkh. no está en línea  
Old October 1st, 2010, 02:08 PM   #35
Kost_off
Асцярожна, Беларус!

Kost_off's Avatar

Quote:
Originally Posted by VK_rnn View Post
О! Вось у гэтым і галоўная каштоўнасць! Кожны павінен быць сам сабе гаспадаром!!!!! Працаваць на сваё багацце і карысць і людзей побач не забываць і шанаваць!!! А не адзінага над усім народам гаспадара! Гэтага не трэба Беларусам!
Old October 1st, 2010, 04:35 PM   #36
нектотигра
Registered User

1. в опросе категорически не хватает пункта "против всех / не пойду голосовать". я, например, голосовать не собираюсь.
2. особенно умиляют рассуждения о том, что кампания еще не началась и отношение электората к кандидатам еще может измениться. люди! вы, что, действительно думаете, что бюллетени еще кто-то считает?
блин, казалось бы, за последние шестнадцать лет уже все должны были бы наесться таблеток от наивности. ан, нет: кто-то еще верит, что этого мудака можно победить на выборах или, на худой конец, на площади
нектотигра no está en línea  
Old October 1st, 2010, 04:49 PM   #37
Korkh.
Belarus

Korkh.'s Avatar

Президент: "Мне бы хотелось, чтобы проголосовали две трети за меня"
Александр Лукашенко хотел бы, чтобы на предстоящих президентских выборах за него проголосовали две трети населения. Об этом он заявил 1 октября на пресс-конференции для российских журналистов в Минске.

"Мне бы хотелось, чтобы проголосовали две трети за меня — это конституционное большинство и выражение высочайшего доверия, где-то 70-75 процентов", — сказал он. "Не надо как в прошлый раз, больше 90 процентов", — добавил глава государства.

"Мне сегодня не надо покупать избирателей", — заявил Александр Лукашенко.

Он отметил, что не интересовался численностью и составом инициативных групп других кандидатов. "Моя вторая по численности, больше восьми тысяч человек. А если я буду очень интересоваться всеми этими процессами и во все влазить, то я буду только раскручивать своих оппонентов, — сказал Лукашенко. — Я просто занимаюсь своим делом. В плане у меня полгода тому назад поставлена эта пресс-конференция, будет 19-е повышение заработной платы за пятилетку. Да, мне говорят, что это перед выборами повышение, но, извините, в этом году оно уже четвертое. Поэтому не надо меня упрекать, я работаю спокойно".

По словам Лукашенко, он не старается делать что-либо, что "выходит за рамки моей работы в эти пять лет". "Мне это не надо. Это будет раскрутка моих оппонентов — не больше, — отметил президент. — А им мы ничего не запрещаем. Идите, собирайте где хотите подписи. Я боюсь, что придется кому-то помогать".
Tut.by
Korkh. no está en línea  
Old October 1st, 2010, 11:35 PM   #38
KiberDen_!!!
Ціхі Мірон

KiberDen_!!!'s Avatar

Likes (Received): 26

Quote:
Originally Posted by Korkh. View Post
"Мне бы хотелось, чтобы проголосовали две трети за меня — это конституционное большинство и выражение высочайшего доверия, где-то 70-75 процентов", — сказал он. "Не надо как в прошлый раз, больше 90 процентов", — добавил глава государства.
штосьці выглядае не як звычайная мара Прэзідэнта, а як праграма дзеяньняў для спадарыні Ярмошынай, маўляў, "Лида, я цибе па целевизару гавару перад усими, здзелай мне 75 працэнтаў, у прошлы раз ты занадта перэстаралась"
Old October 2nd, 2010, 12:07 AM   #39
VelesHomais
aspiring cyborg

VelesHomais's Avatar

Likes (Received): 291

Я уже знаю сколько он получит 72.50%
Old October 2nd, 2010, 11:23 AM   #40
Singidunum
Grad Oblakodera

Singidunum's Avatar

We should open the betting So let's see who gets the closest number, I say 70.29%

Potpišite peticiju protiv rušenja Generalštaba!

"Nije vama lak život, vidim ja"
V.V.P.
Singidunum no está en línea  

Closed Thread

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules