|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Completed Projects Dokončené projekty |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
illuminatus
Likes (Received): 160
|
Quote:
ale samozrejme veľmi rád príjmem mladé 20ročne študentky v prípade, že nič nenašli j/k
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
Likes (Received): 70
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Quote:
![]() ci je oblast lukrativna alebo nie, ak uz tam raz je vysokoskolsky komplex, musia tam byt aj internaty.
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 06:33 PM. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
illuminatus
|
nemám slov... mesto v dlhoch, katastrofálna doprava (najbližšie roky zmenu nečakám), Starý Most sa rozpadá, Stará Radnica aj opäť schátra kým ju dokončia, Belveder, Gumon a teraz toto a to nehovorím množstvo stavieb po celom Starom Meste. Inak pred pár týždňami som fotil na Palisádoch jednu historickú vilu, ktorú pravdepodobne sundávali, nemal som síl to uploadnuť... nakoniec aj v Chalúpkovej bude nejaká treťotriedna "architektúra" ...sakra to je deň
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Super, z Bratislavy sa stava moderne malomesto, bez historie ale s hromadou bezcennej sucasnej architektury. Opat doslo na dalsiu pamiatku...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Prešpurák
Likes (Received): 6
|
Priatelia, ak namiesto tej továrne postavia niečo, čo bude fungovať, až tak mi to nevadí, naopak, budem rád, lebo teraz to vyzerá hrozne a sotva by to niekto zrekonštruoval. Toto je miesto, ktoré si ž dávno vyžadovalo úpravu. Je to Staré Mesto a pritom nevyužitý priestor.
Zvečerieva sa. Vlak uháňa vínorodým krajom popod úpätie vápencových Malých Karpát. Modra - Pezinok - Rača... V oknách sa ligocú ružence svetiel. B r a t i s l a v a ! Ten prešporský zámok pekný murovaný — čudujú sa z neho na Dunaj tí páni, čuduje sa z neho aj záhorský šuhaj: ako pekne tečie ten povestný Dunaj. Tí nádherní páni pilnú radu majú, že oni povestný Dunaj zahatajú; a tie naše Tatry zďaleka sa smejú; „Zahatajte, páni, keď máte nádeju!“ |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Higher, better
Likes (Received): 87
|
správne, úpravu, ale nie úplnú premenu. Ale úprimne sa čudujem - ako to, že to nie je pamiatka? Nebola to náhodou prvá továreň v Bratislave? Oháňať sa požiarom je smiešne. Keby znova vyhorel Hrad, už by to nebola pamiatka?
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 06:32 PM. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Warrior of Blasphemy
|
Ludia na druhej strane kto sa ako postaral o tu tovaren..? Nikto nikdy nijako, bola to zrucanina kde chodili nanajvys bezdomovci, tak teraz sa mi zda pateticke zas pocuvat nareky z kazdej strany ze o aku pamiatku prichadza mesto... figu, prichadza o zrucaninu ktora by casom aj tak spadla. K pamiatke sa k nej nikto nespraval a preto je dneska dolu.
|
|
|
#33 |
|
Slovakiaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Likes (Received): 1
|
no ono ide o to ze sa k nej ako ku paamiatke nikto nespraval ale na druhej strane kebd by mala vyzerat ako doteraz tak nex ju radsej zburaju
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Nejde ani tak o to, ze to teraz vyzera ako ruina, ale o to, co by sa z takeho objektu dalo spravit! Industrial sa vyuziva vsade vo vyspelej Europe, to vam nemusim hovorit, u nas sa vsetko rovno bura. Zda sa mi, ze postupne z toho zoznamu vyjmu vsetky pamiatky, uz teraz vacsina fabrik z monarchie nestoji. V globale je mi to jedno, nech si tu bura kto chce co chce, mne je to uz len pre smiech. Ja len pozorujem tieto burlive premeny mesta
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
Likes (Received): 46
|
Ta tabakova tovaren je naozaj v zlom stave, co z toho ked je to pamiatka, tam teraz budu dalsich 20 rokov strasit rozpadavajuce sa mury? Nech to zburaju cim skor, ked zburali aj pohostinstvo na myte
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Chrumky lover
Likes (Received): 1
|
"Developerovi" sa necudujem. Tu ide o business, ked je to takto lacnejsie a dokaze pozemky lepsie zhodnotit, tak to jednoducho zbura.
Na druhej strane uz dlhodobo zlyhava mesto (a pamiatkari), ktore necha dopustit, aby stare fabriky chatrali a potom sa burali. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Warrior of Blasphemy
|
Navyse dodam ze tovaren NEbola oficialne pamiatka.
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
najviac sedem
Polozil som dotaz na starostu stareho mesta a odpovedal mi hovorca,
ze Nova Mytna bude mat najviac 7 (sedem) nadzemnych podlazi. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
update, 9.11.
z Radlinského Tento pohľad bude asi čoskoro minulosťou Z Mýtnej Vo "vnútri" bolo rušno, rozoberajú múry Kulisa |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
illuminatus
|
Quote:
ale iba high qualitymne sa zobrazovali aj keď to postol a zobrazujú sa mi aj teraz, pravdepodobne to bude nejaký tvoj interný problém
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|