|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Железница Железнички саобраћај / Rail transport |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 365
|
Sposobni ovi Rumuni, upravo zavrsavaju liniju #4 metroa u Bukurestu, a spremaju se da pocnu izgradnju linija #5 i #6
![]() Quote:
Last edited by CrazySerb; November 26th, 2010 at 07:06 PM. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |||
|
Vuk sa Ontarija
Likes (Received): 365
|
Nekoliko slika metro sistema u Bukurestu...iskreno, od svih u neposrednom regionu, nekako mi se najvise svidja
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#24 |
|
BANNED
Likes (Received): 122
|
iskreno meni se gotovo ni jedna stanica ne svidja.
Cime finansiraju gradnju EU opet ili? Last edited by Bad_Hafen; November 27th, 2010 at 04:35 AM. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Grad Oblakodera
|
Šta je ono u Glazgovu? Beogradski™ metro?
|
|
|
|
#27 |
|
sergio-m
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
BANNED
|
lijepo lijepo
Kad se sjetim kakav je samo ruzan stari ovo je vise ego dobra promjena |
|
|
|
|
|
#30 |
|
BANNED
|
Grb Minhena
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
Likes (Received): 37
|
На овом видеу се може видети жалостно стање већине гарнитура у свакодневном промету метроа у Будимпешти
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
Likes (Received): 107
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
BANNED
|
mislim stari stari koji je vozio prije par god kad sam bio u Minhenu.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
Mozete pricati bilo sta ali Bukurest ima metro za razliku od Beograda u kom se uvodi vec 30 godina.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Svi smo mi Broj 1.
Likes (Received): 98
|
Ovim se ja skoro svakodnevno vozam
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
Likes (Received): 107
|
Quote:
Znaci ove stare ce se jos dugo videti, samo da ovde niko ne kuka zbog toga, i meni uopste ne smeta njihovo godiste niti uopste primecujem u koji to tip voza sedam (osim kad se vracam sa odmora, onda uvek bodu oci zbog drvenih tamnih zidova i depresivne atmosfere unutra, sve to sa bagrom koja se njima vozi koju inace ne primetim. Meni je sve jedno sedeo li u njima, u modernizovanima koje umesto obicne table imaju digitalnu prednju tablu (uuu...menja sve ) ili u najnovijim. I zamisli, od obicne table niko jos nije crko. Cak se jos bolje vidi koji voz stize jer se iz daljine vidi boja linije oko broja, dok kod digitalnog moras da cekas dok ti se priblizi da bi procitao.. Zato je meni uvek smesno kukanje istocnoevropljana oko njihovih metro-a koje su stare mozda 20-30 godina, dok se najbogatiji grad nemacke voza u metroima od pocetka 70tih godina, i niko nebi dosao na ideju da baca pare na nesta kao "modernizaciju" (kao sta rade mnogi gradovi bivseg istocnog bloka) koja je u stvari samo opticki redizajn sa ciljom da se sto vise "sija" i reflektuje, tako da bi kompleksasima istocnog bloka izgledalo "modernije". Ovde to ne zanima ni n od nikoga, jos bi se ljudi bunili zbog bezpotrebnog troska para. |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
Likes (Received): 84
|
Ja mislim da su nase zapadne komisje vise opterecene sa bedom iz Ro i BG. Mislim na one iz BH/HR. Inace Bukurest ima jako repektabilan metro sa nivjim Bombardier garniturama. Dosta imaju Benz conecto autobusa i tako to. Ako pogledamo, sto su sada vikali sa Bukurest, tako su vikali za Prag pre 10-15 godina. Sad kad su videli da je sve propalo hehehe, sad vicu, sta ce to bugarima i rumunima jer tamo je slab natalitet i nece im trebati. Sve ovo na SSC. Neznam jel da se smejem ili da kukam hhee.
IST '13 YYZ May 2013 *new* NAS-Nassau, Bahamas spotting (January 2013) HKG to YYZ by YU-AMC (Oct 2012) After Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2012) York Region-Buttonville airport spotting by YU-AMC (July 11th 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (May 21st 2012) Toronto - Pearson aircraft spotting by YU-AMC (Feb 6th 2012) 5:59AM Sunrise in Monte Carlo, Monaco by YU-AMC (Summer 2010) |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
Likes (Received): 93
|
some pics from the metro in Stockholm:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
Likes (Received): 93
|
Quote:
Check your facts before you speak.BG is not a burden to the EU ,in fact BG has given more that twice as much money as it has received from the EU for the last 3 years. The burden for the EU is Greece and Ireland for now.The countries which have received most from the EU are Spain and Poland much more than they have given. It is very easy to be ignorant and listen to only what you want to hear,something like a self filter for info.Then based on this info you make assumptions that you want to make and convince youself in the things you want to convince yourself.Many people do this,almost all people do this acctually.It is more difficult to gather info from different sources to think outside the box to see the world from many points of view but after all this in almost all the cases you end up with a conclusion that is much more closer to the reality. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|