|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Zagreb Zagreb Metropolitan Region |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#101 | |
|
;)
Likes (Received): 1085
|
Quote:
Ista stvar i sa Sveučilišnom avenijom. A to su prometnice koje su zaista u interesu grada za razliku od privatnoga nebodera.
|
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
;)
|
Quote:
Grad neće još 20 godina moći napraviti one zgrade na ledini u svome vlasništvu u Novome Zagrebu za koje je Bandić u stilu Sanadera otvorio radoive pred izbore, a ti spominješ već neki novi POS. Ko da si se vratio iz amerike pa ne znaš što se događa.![]()
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
SuperMod
|
kod nas je sve sivo, jer su ljudi poput tebe sarcastic
malo pozitive nikad ne škodi ![]() sve je jasno, ona branimirova je odavno trebala bit spojena i to je javni interes...a sad, zašto još nije.... ![]() i kad govorim, jasno da ne mislim za nešto što će bit za 5-6 godine, tu se misli na dulji period. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
;)
|
Ja sam jako pozitivan, al to nema veze s ovim. Ovo su činjenice, moja pozitiva neće vratiti vrijeme unatrag i spojiti Branimirovu.
Baš kao što je i činjenica da ništa od POS-a jer već ionako ima previše stanova koji će se prodavati za kikiriki, a Zagreb ima kudikamo važnijih ulaganja od gradnje stanova. eventualno ako Država opet uskoći sa svojim modelom. A ovo kaj kažeš da računaš na duži period od 5, 6 godina, to možeš jedino ako si Nostradamus ili baba Vanga. Uopće je glupo pričati o planovima koji prelaze 3 godine. Prije 50 godina su bili uvjereni da će Zagreb do osamdesetih sagraditi ove mostove koje je Bandić tako velikodušno obećao napraviti do 2009., a mislim da bi se većina tada kladila da bi u ovo vrijeme Zagreb imao izravnu raketnu vezu s Marsom, a još nema ni avionsku s drugim kontinentom. Toliko o tome. Razmišljajmo pozitivno, ali budimo i realni.
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1004
|
Moje mišljenje je da će ovo ići(prodaja terena i gradnja T123), jer čemu su onda pravili "grešku" ili "omašku", ako tome nije tako?! Zbog čega?
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
;)
|
Sve što se zasad dogodilo je da je SDP dopustio gradnju, valjda.
Ljudi, kaj je vama, pa kakve veze to ima s gradnjom? SDP je dopustio da se izgradi i Monolit, a ulagači su imali i zemljište za njega u vlasništvu pa vjerovatno nikada nećemu ugledati taj neboder. Ovdje imamo samo to da smo u novinama pročitali da netko ima namjeru i već se gradnja uzima zdravo za gotovo.![]()
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Što me gledaš?!
Likes (Received): 1004
|
Ali kod Monolita nije bilo "omaške" i baš ta "omaška" mi govori da će se posao praviti. A i ova ekipa m se čini puno ozbiljnija od nekog tko je gradio "urbane vile" po periferiji. Budimo iskreni, malo tko od nas se je nadao da će Monolit biti izgrađen...
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Organ nereda
Likes (Received): 726
|
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Ma naravno da nece. Ekipa iz kvarta nikad nece dopustiti takvu gradnju. Mislim, stvarno ipak se lokalna zajednica pita. Prema tome, nista od tog odvratnog groznog tornja... nek se nose u Kinu materinu. Kaj oni misle, ne, ku'is ono, ovo je Zagreb, buraz, a ne Guangzhou gdje izgrade neboder a stanovnike samo bace na ulicu. Ak vec oce nest' gradit nek izgrade fino novu neki manju zgradu, s dvije tri birtije, ducanom, pekarnicom, kladionicu i pecenjarnicom tak da ekipa ima kam ic'...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ovi arhitekti samo malo rade marketing... |
|
|
|
|
|
#113 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
definitivno si fulao forum
nije za tebe ssc
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
jede čvarke na čačkalicu
Likes (Received): 60
|
Uff staro ti je to. Taj video postoji od kad je izašao render od nebodera(ja brijem 2007) ali ga se moglo viditi samo na stranicama od 3lhd-a i u jutarnjem
|
|
|
#115 |
|
Registered User
|
Meni samo jedan stvar nije jasna. S obzirom da živim blizu nebodera poznajem Srednnjake u dušu. I prema renderu oni namjeravaju napraviti neboder + mini zgradice kao nekakav blok. Ali na tom području je preko 100 obiteljskih kućica sa polusređenom papirologijom i nema Boga da će ti ljudi pristat na rušenje tih kuća. Dakle jedino što u ovom projektu izgleda realno je samo ovaj neboder. I to slobodno samo naprijed nek ide...
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Registered User
|
To ja govorim od početka. Čitav tak kvart se zahvaljujući lopovskim vladarima grada nakrcao četverokatnicama na mjestu dojučerašnjih prizemnica.
|
|
|
#117 |
|
Velebitski degen
Likes (Received): 21
|
Pristali su na području Vrbana III, pa ne znam zašto ne bi i tu. Sve ovisi o pregovaračima. Isto nisam mogao vjerovati da će se sve one kuće i kućice samo tako prodati, ali jesu. Kad sam u jednom trenutku vidio da su u roku tjedan-dva kompletne dvije-tri ulice srušili, nisam mogao doći k sebi. Neki koji su na trasi produžene Vrapčanske još uvijek čekaju i ne mogu dočekati ponudu za svoje kuće, pa su se ipak odlučili za adaptaciju iako znaju da su na trasi za rušenje. Sve je moguće.
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|