|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
Romania
Likes (Received): 84
|
![]() Eu nu am mai fost de ceva vreme cu vreun mijloc de transport in comun. Deci poate sa-mi spune cineva, asa dupa ochi, numarul celor care calatoresc fraudulos, inca este mare?!
|
|
|
#42 |
|
r a t t . r o / f o r u m
Likes (Received): 55
|
De cand s-a introdus noul sistem de ticketing s-a redus la 20%, iar inainte era undeva pe la 40%.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Romania
|
Aha, deci e o evolutie...
|
|
|
#44 |
|
N/A
Likes (Received): 8
|
Cine a facut estimarea respectiva ? Eu tind sa cred ca e mai mult, ca doar e Romania. Chiar daca partea vestica.
. Si chiar daca ar fi 20 %, tot e enorm, mai ales ca biletele sunt, dupa mine, la pret de dumping.
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
#46 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
Iin general cei care merg fraudulos sunt majoritatea tineri (si eu faceam la fel cand eram in liceu ) te prinde ii dadeai 5 lei si gata
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
N/A
|
Si in Bucuresti e aceeasi poveste. Uitati-va ce preturi sunt la transportul public in tari mai "rasarite".
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Romania
|
Pentru a ne scuti de efortul de a cauta, da-ne exemplu daca stii deja...
Merci.
|
|
|
#49 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
#50 |
|
Romania
|
Mie-mi pare un "mizilic" pretul la biletele de transport in comun... comparativ cu alte localitati din Europa de Est.
Insa eu am alta problema ![]() Am parcat masina intr-o zona Telpark si am platit 5 lei (aprox 1.15 euro) ptr toata ziua!!! Va dati seama?! 5 lei ptr toata ziua?!?! Pai cum pusca mea sa ai buget de investitii si sa pui la punct infrastructura?!?! Cand in alte orase din estul Europei am platit 1 euro pe ora !!! Exact pentru aceleasi servicii.
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers Trip Reports: [.Hr] Rovinj Last edited by MHN; November 11th, 2010 at 10:27 PM. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
|
Bun ... asta e alta discutie. Importanta e si locatia, una e sa ocupi un loc de parcare in Milano, alta e sa il ocupi in Timisoara, si alta e in Vinga de exemplu. Alt aspect ce trebuie luat in considerare sunt abonamentele, practic unul care are masina in curte plateste pentru altul care ocupa acel loc.Sa nu uitam de nivelul de trai, gandestete ce ar fi insemnat ca zecile/sutele de zile in care tu parcai la Kaufland sa fi platit cate un euro pe ora ... probabil cei din alte orase in care ai fost isi permit, noi deocamdata suntem la mare distanta de ei
|
|
|
#52 |
|
N/A
|
In echivalentul italian al Vingai, am platit la fel ca si in Florenta, 1 euro / ora.
@MHN: Nu retin exact suma, cert este ca oriunde in Europa mai la vest de Ungaria, nu gasesti un bilet de tramvai / autobuz / firobuz mai ieftin de 1 euro / calatorie. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
Eu faceam o comparatie intre preturile transportului comun in Tm si cele din Buc nu m-am referit la masina .Si chiar daca la noi preturile sunt mai mici la bilete la fel sunt si veniturile plus ca noua ca natie nu ne prea place cu transportul in comun
|
|
|
|
|
|
#54 | ||||
|
Romania
|
Quote:
Quote:
in plus, daca un calator plateste pentru o singura calatorie cu transportul in comun 1 euro... Quote:
Quote:
legat de cazul meu, daca nu era parcarea de KFL, as fi cautat alta solutie. care pana la urma s-a si ivit: abonament lunar pentru parcarea cu plata de vis-a-vis.
Romania | Timisoara: Metro Area | C.S.P Phototeka P.C | TSR | Retail Map | Tourism & Premiers Trip Reports: [.Hr] Rovinj Last edited by MHN; November 11th, 2010 at 10:35 PM. |
||||
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
In care comuna? Eu am fost prin diferite orase de diferite marimi prin Italia si pretul parcarii diferea de la o localitate la alta. Intr-un orasel de pe coasta de vest era parcare cu plata doar pe strada de langa apa, pe restul fiind gratis.
|
|
|
#56 |
|
N/A
|
intr-o localitate de la langa florenta (cam la 20 km distanta), de aproximativ 3000 de locuitori, era PESTE tot parcare cu plata (parc-o-metre), 1 euro / ora, 1.5 euro / 2 ore, etc.
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nu spun ca nu e foarte putin 5 ron pe zi, dar nici 1 euro / ora nu mi se pare ok, cred ca pentru salariile noastre 2-2.5 ron pe ora ajunge
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
Nu stiu .. se poate, eu de exemplu am lasat masina in Punta Sabioni pentru a lua vaporasul pana in Venetia si am platit 5 euro pe zi, iar acolo totusi te astepti sa fie ceva mai scumpa parcarea intrucat e "port"
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
Ca si comparatie .. probabil ai dreptate, mie mi s-a parut ciudat cum suna "3.5ron ... mult" / nu stiu ce conditii ofera ratb-ul in comparatie cu ratt-ul, de aceea nici nu m-am legat strict de comparatia facuta de tine
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
Pai conditiile sunt cam aceleasi .Autobuze aglomerate firobuze la fel ,iar cu tramvaiul nu prea circul
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|