|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Архива фото такмичења Photo contest archive |
View Poll Results: Glasajte
|
|||
| 10 |
|
1 | 6.67% |
| 9 |
|
3 | 20.00% |
| 8 |
|
4 | 26.67% |
| 7 |
|
3 | 20.00% |
| 6 |
|
1 | 6.67% |
| 5 |
|
2 | 13.33% |
| 4 |
|
0 | 0% |
| 3 |
|
0 | 0% |
| 2 |
|
1 | 6.67% |
| 1 |
|
0 | 0% |
| Voters: 15. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Ružnoća je zločin !!!
Likes (Received): 80
|
I - Narandzasto je uvek u modi
Cistac ulica na Studentskom trgu
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
Mislim da bi bila puno bolja bez kontejnera.
Sama fotka je onako, nije loša, ali ja sam mislio da ćeš ti postaviti nešto što izaziva "wow" efekat. Od mene 8. |
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
P.S. Ljudi, slobodno komentarišite, ne samo što je dozvoljeno (za razliku od prošlih takmičenja), nego je i poželjno.
|
|
|
|
|
#4 |
|
██████ 100% Kragujevčanin
Likes (Received): 38
|
Pa kontejneri su deo price... Sta bi moderan covek u narandzastom radio, da nema njih.
![]() @Rascian - Mislim da nisi najbolje uradio Color Range u PSu. Ostavio si i malo plave boje (majica mu je plava verovatno) oko vrata. Mozda nisi koristio ovu opciju? Cudno mi je da je ostala plava boja, a da si selektovao narandzastu. Takodje, izbegao bih cup sa ovnom, a uhvatio bih celu zgradu u pozadini. Ovakav vid foto-takmicenjima, pruza mogucnost amaterima da se pretvaraju da su profesionalci i da komentarisu nekada i bolje od sebe. Ja sam svoje pravo i tu mogucnost iskoristio. 9,5
Kragujevac - Construction Update | Kragujevac 2013 - Photos | Kragujevac - Architecture | KGBUILD Facebook | KG CITY Facebook | ***Vesti i komentare, koji nemaju veze sa izgradnjom Kragujevca, molim Vas, postujte u Крагујевац | Kragujevac! Hvala!*** Kako postaviti sliku!? KGBUILD ::: Praćenje gradilišta ::: Kragujevac |
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
Likes (Received): 107
|
takodje 8, jer ovdje je vise umijece obrade slike, nego sama slika
|
|
#6 |
|
Travanjinjinji
Likes (Received): 179
|
meni se cini da je to skroz desno sa ovnom rucno dodato.. vide se nekakve linije rezanja po ivici..
| ፖድጎሪጻ | Падгорыца | بودغوريتشا | Podgorica | Подъгорица | Подгорица | Ποντγκόριτσα | پودگوریتسا | Podgorytsa | פודגוריצה | Պոդգորիցա | ポドゴリツァ | პოდგორიცა | Podgorika | Podgoritsa | Podgňrica | พอดกอรีตซา | Подгориця | -----ex Al3k5aNd4R --> Podgorica <-- |SSC MNE on FB | MyBlogSpot | My gallery on 500px | Željeznice Crne Gore on FB |
|
|
|
|
#7 |
|
Ružnoća je zločin !!!
Likes (Received): 80
|
Pozdrav
![]() Ova slika mi je bila simpaticna zbog ulicnog cistaca ispred sedista Univerziteta... (obrazovanje/karijera) Photoshop efekti su lose odradjeni jer mi je pukao program pa sam improvizovao u acdsee-ju image viewer-u, koji ima mnogo manji broj edit opcija i ne znam bas lepo da ih koristim. Kamene vaze desno nisu dodate ali su bile mnogo tamne... pa sam izolovao taj deo slike i samo tu pojacao osvetljenje... nazalost ivice su ruzno ispale, a nemam cime (program) da ih malo ublazim. |
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|