|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Slovenija Slovenia |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
EL DŽEJ
Likes (Received): 166
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
no, sej vidte da sm čist zblojen
spal sem do 11ih
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 25
|
Dvorana Tabor
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @risko...za Velenje se je govorilo celo o dvorani za 12.000 ljudi. Sicer pa ne bi bilo slabo imeti še ene velike dvorane v Sloveniji. Velenje ali Maribor sta idelani mesti za to. Bolj kot to me moti,da bodo vse tekme od skupinskih dalje v STožicah,kar mi izgubi čar dvorane,ko boš non stop gledal Stožice. Maribor ali Velenje z veliko dvorano bi lahko vskočili,da ne bi bilo vse v Ljubljani. Tako kot sta Zagreb ter Split z veliko dvorano,tako bi imeli lahko mi. Sicer pa me skrbi še ena zadeva in sicer,če se res misli delati velodromska dvorana v Novem Mestu,da je estetsko ne zaj.... Litvanci so lepo "obdelali" velodromsko dvorano Cido. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
EL DŽEJ
|
Quote:
![]() Ne vem zakaj, če imamo super dvorano na Jesenicah.Naslednje leto naj bi tudi streho obnovili. Moje želje Ljubljana Maribor Celje Jesenice Koper-Novo mesto-Ptuj |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
V septembru je bil zaključen natečaj za športni park, ki vključuje dvorano s 4.000 sedišči. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
Smešno,ampak resnično.
Velenjska dvorana bi zares izgledala odlično, če bi jo naredili kot je bilo nakazano v projektu Trajekt.![]() Sicer pa se tudi tvojega seznama ne bi branil. Jesenice bi ob dokončani dvorani izgledale odlična opcija. Koprska pa samo pod pogojem,da se naredi nova dvorana. Neka adaptacija z samo 4200 sedeži ne pride v poštev. @risko...btw vem za to. Zato sem tudi napisal tam na prvi strani o "ptičjem gnezdu"...govorim le o tem,da se je govorilo dosti časa o dvorani za 12.000 ljudi. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
EL DŽEJ
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
EL DŽEJ
|
Quote:
Dvorana Podmežakla ![]() http://www.erevija.com/novica/261622...e-ko%C5%A1arko Last edited by LJ-city; December 6th, 2010 at 12:46 PM. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
Ne,tole ni dvorana za 12k ljudi. Tole je izbrani natečaj za novi Velensjki športni park.
btw..ona tretja izbira,ki ni bila izbrana mi pa izgleda ODLIČNO,prav vesoljsko. Nekaj podobnega novemsu stadionu Bate borisov...izgledalo bi kot da je v Velenju pristala vesoljska ladja. Čudovito moram reči. ![]() edit..hehe, sem vedel,da je neka podobnost med tem pa med Bate Borisov ter Ljudskim vrtom.OFISI-slovenski arhitekti naredili. Škoda,da tale ni bil izbran. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
EL DŽEJ
|
|
|
|
|
|
|
#31 |
|
Lion007
Likes (Received): 580
|
Meni osebo dela hala Tivoli bolj sramoto.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
js bi podpiral slednjo verzijo:
Ljubljana (polfinale in finale) Novo Mesto Jesenice Maribor ali Ptuj Koper ali Nova Gorica sicer pa tale predstavitev ni čisto zlato, se utegnejo hitro zgoditi popravki (upam da predvsem v plus). trenutni plan uvodne strani bo namenjen predvsem dvoranam, potem pa skupinam, kvalifikacijam, ter vmesnim razultatom + če bo še kaj posebnega (otvoritvena slovestnost itd.). če bo vse po sreči bom lahko poleti 2013 topic preimenoval samo v [SLOVENIA] EuroBasket 2013, ker se ne bo več govorilo o gradnji ampak samo še o dogodku. vsaj upam
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
za ptuj bi mi bilo malo bedasto graditi ker ne rabijo toliko velike dvorane, enako je pri kopru. glede krke v NLB za novo mesto si pa poglejte lestvico jadranske lige :P
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
V mariboru naj bi zrasli 2 novi dvorani !!!!! =)
http://www.zurnal24.si/stajerska/zra...-193911/clanek |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
Avtor prvega posta lahko mirno izbriše slike dvorane Tabor v Mariboru saj se tam tekme EP zagotovo ne bodo igrale. Maribor pride v poštev le, če zgradijo novo atletsko dvorano z okoli 8.000 sedeži, ki je načrtovana (v košarkarski postavitvi bi to verjetno pomenilo 1.000-2.000 več sedežev). Če se ta dvorana zgradi potem menim, da bi se tudi moralo zahtevat, da se v njej odigra ena skupina drugega dela saj je tudi meni čudno, da bi obe bile v Stožicah.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Ne vem, zakaj ni Kopra.
Slovenija ima morje, in naj bi bila tudi ponosna na to morje, ga nikomur ne dala, ko pa pride do priložnosti za promocijo, ga pa skrivamo. Plus, Koper ima povsem solidne klube in zelo solidno športno kulturo. Upajmo, da tja preselijo del dogajanja. |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
Tudi jaz sem za Koper, če preuredijo Bonifiko, da bo zadostovala kriterijem za organizacijo tekem.
Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Novo Mesto, Ptuj/Jesenice. Šest dvoran v katerih se bi enakomerno porazdelile tekme štirih skupin na začetku turnirja (tukaj je prednost predvsem v relativni bližini vseh prizorišč - max 200 km v primeru, da se igra tudi v Kopru). Sledili bi dve skupini drugega dela (Ljubljana, Maribor) in potem še zaključek oz. borba za medalje (Ljubljana). |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Dobro si se spomnil za tale thread Belif, ker se tako ne bo s to debato smetilo po drugih.
Drugače sem jaz za to, da se prvenstvo razporedi med mesta tako: - Ljubljana (Stožice in temeljito renovirana hala Tivoli z 7 do 8 tisoč sedeži) - Celje - Novo mesto (zgradit novo dvorano za 6 tisoč gledalcev) - Maribor (Temeljito renovirat in dogradit dvorano Tabor na 7 do 8 tisoč gledalcev ali celo zgradit novo z takšno kapaciteto kar bi bilo za evropsko prestolnico kulture, zimsko univerzijado in košarkaško prvenstvo najbolje) - Koper ( temeljito renovirat bonifiko ali zgradit novo dvorano z kapaciteto 6 do 7 tisoč gledalcev) Ptuj se mi nezdi ravno posrečena lokacija saj je Maribor zelo blizu. Novo mesto zato, ker je košarkarsko mesto. Koper zaradi enakomerne razporeditve po državi. Celje pa ker ima infrastrukturo. Če se mora v katero dvorano vložit veliko denarja se naj to naredi v Mariboru ker je dvorana Tabor v klavernem stanju, pa tudi takšno mesto si zasluži na tem področju boljšo infrastrukturo. Jesenice bi prišle v igro, če ni mogli zgotovit infrastrukture v ostalih mestih. Last edited by blaszs; December 6th, 2010 at 05:42 PM. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Registered User
|
Ponesrečeno je to,da Maribor ni bil od začetka v tej kampanji. Bili so samo Ljubljana,Celje,Ptuj ter Novo mesto. Te lokacije je takrat potrdila oz. hotela sama imeti KZS,šele kasneje so se "pridružili" Maribor ter ostali.
Quote:
Last edited by netgear67; December 6th, 2010 at 06:20 PM. |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ratipok: tudi meni ni povšeči, da so slike dvorane Tabor v uvodnem postu, ampak glede na predstavitek KZS jo pač moramo imeti, saj je uradno še vedno veljavna. brez skrbi, ko/če bodo začeli graditi novo dvorano ali prenoviti zdajšno bom z največjim veseljem dopolnil stran, ter "dvignil" Maribor z zadnjega mesta med naštetimi dvoranami na drugega (kot bi morala biti glede na predstavitev)
|
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|