daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > South–East Region > Constanța Metro Area

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old December 22nd, 2010, 10:42 PM   #41
Cadīr
Genuine Tatar

Cadīr's Avatar

Likes (Received): 478

Varianta cu Tarom pentru Istanbul imi pare fezabila, mai ales ca pe ruta Bucuresti-Ist rutele sunt impartite intre Turkish si Tarom, si nu exista low-cost.
Cadīr está en línea ahora  

Sponsored Links

Old December 23rd, 2010, 12:35 AM   #42
RWO
Registered User

RWO's Avatar

Likes (Received): 4

Ma surprinde oarecum miscarea celor de la FR cu BGY in loc de BLQ. Am zburat in vara la BLQ si LF-ul a fost undeva in jur de 95% si la dus si la intors. Si in plus Bologna mi-se parea o destinatie interesanta dpdv turistic (Bologna, Firenze la 40 min cu trenul, Venezia la 2 ore), pe cand Bergamo cred ca o sa atraga in principal pe cei care lucreaza/au rude pe acolo si eventual doritorii de shopping la Mlano. Oricum in vara o sa incerc si eu, sa vedem ce si cum.
RWO no está en línea  
Old December 23rd, 2010, 01:20 PM   #43
ington
Registered User

ington's Avatar

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by ro.cologne View Post
nu ai inteles la ce m-am referit...ryan nu introduce curse noi de pe aerporturi secundare, doar de pe hub-urile existente.

intra pe link-ul de mai jos si joaca-te cu punctele galbene si rosii, ai sa intelegi de ce nu vor fi zboruri CTA-Istanbul.

http://www.ryanair.com/de/guenstige-flugziele
Pai exact asta am zis si eu . Nu vad contradictia.
ington no está en línea  
Old December 23rd, 2010, 01:23 PM   #44
ington
Registered User

ington's Avatar

Quote:
Originally Posted by RWO View Post
Ma surprinde oarecum miscarea celor de la FR cu BGY in loc de BLQ. Am zburat in vara la BLQ si LF-ul a fost undeva in jur de 95% si la dus si la intors. Si in plus Bologna mi-se parea o destinatie interesanta dpdv turistic (Bologna, Firenze la 40 min cu trenul, Venezia la 2 ore), pe cand Bergamo cred ca o sa atraga in principal pe cei care lucreaza/au rude pe acolo si eventual doritorii de shopping la Mlano. Oricum in vara o sa incerc si eu, sa vedem ce si cum.
Pe mine ma surprinde persistenta focalizarii ca si curse din CND pe nordul Italiei. Cred ca aceste curse se canibalizeaza una pe cealata. Daca vrei Firenze ,de exemplu ,ajungi la fel de usor si de la Pisa si de la Bologna si de la Milano.
ington no está en línea  
Old December 23rd, 2010, 02:12 PM   #45
ro.cologne
Registered User

ro.cologne's Avatar

Likes (Received): 73

Quote:
Originally Posted by ington View Post
Pai exact asta am zis si eu . Nu vad contradictia.
ok,a inteles gresit. my bad
ro.cologne no está en línea  
Old December 23rd, 2010, 11:18 PM   #46
GANIN
Registered User

GANIN's Avatar

Exista vre-un low cost pana in Spania ?
GANIN no está en línea  
Old December 24th, 2010, 10:02 AM   #47
ington
Registered User

ington's Avatar

Din Constanta ,din pacate ,nu.
ington no está en línea  
Old December 28th, 2010, 01:42 PM   #48
CTA
Registered User

http://www.ziuaconstanta.ro/stiri-ca...ano-86241.html

Ryanair lansează un zbor pe ruta Constanţa - Milano
Share
|
Marti, 28 Decembrie 2010

Ryanair va lansa, pe 27 martie 2011, un zbor din Constanţa spre Milano (Bergamo), care va avea o frecvenţa de două curse pe săptănă, iar compania estimează că va transporta 30.000 de pasageri pe perioada orarului de vară, potrivit ZiuaCargo.ro. Conform aceleiaşi surse, pasagerii vor putea face rezervări pe ruta Constanţa-Milano īncepānd de miercuri. „Ruta va fi operată īn zilele de joi şi sambata şi va īnregistra 30.000 de pasageri”, conform unui comunicat al operatorului aerian irlandez. Zborul va fi operat, iniţial, īn orarul de vară, respectiv 27 martie - 30 octombrie. Compania operează īn prezent zboruri din Constanta către oraşele italiene Bologna şi Pisa.
CTA no está en línea  
Old January 4th, 2011, 10:38 AM   #49
cosinus1982
Constanta

cosinus1982's Avatar

Likes (Received): 286

Trafic mai mare pe Aeroportul Kogălniceanu

Potrivit bilanţului pe 2010, traficul comercial de pasageri pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu (AIMK) Constanţa, īn perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie, a crescut cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atingānd valoarea de 73.713 pasageri. Au aterizat şi au decolat 3.620 de de aeronave şi au fost transportate 476 tone de marfă. Profitul net īnregistrat de AIMK pe 2010 este de 304.292,66 lei. Reprezentanţii aeroportului Mihail Kogălniceanu din Constanţa precizează că, deşi criza financiară a afectat şi domeniul aviaţiei, cursele existente s-au consolidat şi se poartă discuţii pentru deschiderea unor noi destinaţii. Astfel, compania Ryanair va opera din 27 martie 2011 o nouă destinaţie de pe Constanţa, respectiv Milano (Bergamo). iar din data de 17 mai compania aeriană Air Berlin va opera cursa charter Nürnberg - Constanţa pentru sezonul 2011.
Sursa: telegrafonline.ro

o stire mai veche cu cateva completari
cosinus1982 no está en línea  
Old January 8th, 2011, 07:05 PM   #50
Radu CORNESCU
A R H I T E C T

Radu CORNESCU's Avatar

Likes (Received): 971

http://www.hipmunk.com/

Hipmunk a devenit un site popular de cautare a zborurilor companiilor aeriene, analistii fiind de parere ca este unul din cele mai bune de acest gen. Odata ce lumea se va obisnui cu interfata sa, site-ul ar putea deveni chiar cel mai popular astfel de motor de cautare.

http://www.ziare.com/internet-si-teh...n-2011-1067184
Radu CORNESCU no está en línea  
Old January 9th, 2011, 07:22 PM   #51
d29
Registered User

Am fost si eu la AIMK azi dimineata. Niste impresii:

- parcare nedeszapezita
- automatul de parcare defect, prin urmare parcarea a fost din partea casei pentru toata lumea
- cafeaua la automat e doar 1 RON; f. ieftin pt. un aeroport
- era un singur zbor de dimineata, Ryanair spre Pisa - full - iar check-in s-a facut la un singur ghiseu; au intarziat cu check-inul vreo 15 minute
- toalete impecabile; probabil fiindca nu le viziteaza nimeni
- nu verifica nimeni dimensiunile si greutatea bagajului de mana

Iar ca fapt divers, Ryanairul a aterizat pana la urma la Baneasa din cauza vremii si a plecat azi dup-amiaza spre Pisa; pasagerii au fost luati si transportati cu un autocar pana acolo.

Cam atat.
d29 no está en línea  
Old January 11th, 2011, 04:01 PM   #52
CTA
Registered User

FINALLY! Acum vin bucurestenii la aeroportul "international" din Constanta!

Teo Trandafir ar fi trebuit să plece astăzi spre Viena, la spitalul Allgemeines Krankenhaus pentru a se trata de pancreatita acuta de care suferă. Avionul ambulanţă al spitalului, care a venit să ia pacienta, a fost nevoit să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Ceaţa a făcut imposibilă aterizarea avionului ambulanţă al spitalului din Viena pe Aeroportul Băneasa, care a aterizat la Constanţa şi stă la sol. „Ar fi trebuit să decoleze la ora 12.30, dar zborul a fost anulat“, spun reprezentanţii Aeroportului Mihail Kogălniceanu. Cauzele nu sunt cunoscute.
----------------------------------------

O asteptam pe Teo cu impresii din calatoria spre aeroport. Sa nu uite sa ne transmita aventura pe centura, deturul prin Cernavoda city si daca a ajuns aici intr-o ora sau mai putin!

Propunem inchiderea aeroporturilor bucurestene si mutarea curselor pe cel din Cta, ca e distanta mica, autostrada si Cta este secorul 7 al Bucurestiului!
CTA no está en línea  
Old January 11th, 2011, 05:42 PM   #53
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 935

CTA, prima incercare de deturnare e din partea casei. Urmatoarele vor fi pur si simplu sterse pana te lasi pagubas sau intelegi destinatia thread-ului, presupunand ca nu te apuci sa spamezi efectiv, ca atunci exista alte masuri.

Spun asta public ca un avertisment si pentru altii. Nu am glumit deloc cand am spus ca nu mai admit astfel de discutii aici si stie toata lumea ca thread-ul a fost inchis si redeschis cu anumite conditii.

Aia este o non-stire, iar solutia cand nu se intampla nimic sau nu are nimeni ceva interesant/constructiv de postat e foarte simpla: nu postati. Altfel se transforma si versiunea asta a thread-ului intr-o albie de porci.
Old January 11th, 2011, 05:57 PM   #54
CTA
Registered User

Cosmin, esti numarul 2 pe lista de IGNORE.

Ai ceva de spus, imi transmiti pe privat, ca nu o sa mai vad postarile tale.

Ai si tu un mare talent de comentat, te simti 'obligat' sa dai replici la diversi.

Nu ai decat sa stergi ce postari vrei.

Cum mai merge scoala? Pacat ca nu o sa vad ce o sa raspunzi!

Last edited by CTA; January 12th, 2011 at 12:10 PM.
CTA no está en línea  
Old January 12th, 2011, 09:10 AM   #55
ington
Registered User

ington's Avatar

Quote:
Originally Posted by d29 View Post
Am fost si eu la AIMK azi dimineata. Niste impresii:

- parcare nedeszapezita
- automatul de parcare defect, prin urmare parcarea a fost din partea casei pentru toata lumea
- cafeaua la automat e doar 1 RON; f. ieftin pt. un aeroport
- era un singur zbor de dimineata, Ryanair spre Pisa - full - iar check-in s-a facut la un singur ghiseu; au intarziat cu check-inul vreo 15 minute
- toalete impecabile; probabil fiindca nu le viziteaza nimeni
- nu verifica nimeni dimensiunile si greutatea bagajului de mana

Iar ca fapt divers, Ryanairul a aterizat pana la urma la Baneasa din cauza vremii si a plecat azi dup-amiaza spre Pisa; pasagerii au fost luati si transportati cu un autocar pana acolo.

Cam atat.
Din fericire automatul de parcare este scos din uz de luni bune .Zic "din fericire" pentru ca 100RON parcarea/zi pe termen lung era exagerat rau.
Curatenia toaletelor m-a surprins si pe mine placut.
ington no está en línea  
Old January 12th, 2011, 09:20 AM   #56
Cadīr
Genuine Tatar

Cadīr's Avatar

Likes (Received): 478

De dimensiunile si greutatea bagajului se ocupa cei de la compania de transport, din cate am vazut, la check-in.
Trebuie sa intre in etalonul acela.
Cadīr está en línea ahora  
Old January 12th, 2011, 09:34 AM   #57
d29
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cadīr View Post
De dimensiunile si greutatea bagajului se ocupa cei de la compania de transport, din cate am vazut, la check-in.
Da, era un tip langa etalonul acela care n-a bagat niciun bagaj in el. Poate le verifica ochiometric. De greutate nu mai zic ca p-aia sigur n-a verificat-o nimeni.
d29 no está en línea  
Old January 12th, 2011, 11:45 AM   #58
AndreiB
Moderator

AndreiB's Avatar

Likes (Received): 63

Quote:
Originally Posted by Cadīr View Post
Uneori personalul de la check in e outsourced din personalul aeroportului. Uneori pot fi chiar mai stricti decat linia aeriana alteori mai permisivi.
AndreiB no está en línea  
Old January 12th, 2011, 04:14 PM   #59
vinterriket
I own a PC computer

vinterriket's Avatar

Likes (Received): 1072

Nu i-as critica pe cei de la CND pentru asta. Nimeni nu mi-a verificat vreodata dimensiunea sau greutatea bagajului de mana, fie ca eram la Otopeni, Zurich sau Praga
vinterriket no está en línea  
Old January 22nd, 2011, 12:50 PM   #60
CTA
Registered User

CTA no está en línea  

Closed Thread

Tags
airport, constanta

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules