daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Euroscrapers > Local discussions > Romania & Moldova > Development Forums > South–East Region > Constanța Metro Area

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old January 22nd, 2011, 12:14 PM   #61
andrei1
Registered User

Likes (Received): 0

ce absurd, sunt curios care companie de avioane ar vrea introduca o ruta aeriana bazanduse doar pe o petitie....
daca ar fi cerere cu adevarat, ar fi 10 zboruri zilnice cta-buc....
andrei1 no está en línea  

Sponsored Links

Old January 22nd, 2011, 12:33 PM   #62
CTA
Registered User

Quote:
Originally Posted by andrei1 View Post
ce absurd, sunt curios care companie de avioane ar vrea introduca o ruta aeriana bazanduse doar pe o petitie....

Copile, ia spune cum PLM fac sa prind avionul spre Viena a lui OS, de luni dimineata. Stau cu ochii cat cepele pe prognoza meteo si inima imi tresare cand aud ca autostrada este inchisa.
CTA no está en línea  
Old January 22nd, 2011, 12:39 PM   #63
andrei1
Registered User

cui ii pasa? nu o sa vina companiile aeriene sa cheltuie milioane de euro, ca nai tu cum sa prinzi un avion din bucuresti....
e chiar atat de simplu
cursele aeriene sunt o afacere, daca scot profit vin si pe aeroportu de la tuzla. daca nu exista profit nu or sa vina, oricat de frustrat ai fi tu

dute si tu de duminica in bucuresti, cu trenu si stai peste noapte la hotel sau la prieteni, o sa cheltui tot atatia bani cat ai cheltui si pe avion, daca ar exista cta-buc
andrei1 no está en línea  
Old January 22nd, 2011, 12:43 PM   #64
CTA
Registered User

NU TREBUIE SA EXISTE NICI UN CTA-BUC. Numai Cta-Vienna sau Frankfurt.
CTA no está en línea  
Old January 22nd, 2011, 12:47 PM   #65
andrei1
Registered User

atunci cand vor exista suficienti clienti incat sa devina rentabil, vor exista si astfel de curse...
sau poate crezi ca marile companii ale lumii, nu stiu de "comoara de aur" de pe aeroportul din kogalniceanu...vindele tu pontu si o sa devii milionar.
andrei1 no está en línea  
Old January 24th, 2011, 10:51 AM   #66
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 958

Quote:
Originally Posted by andrei1 View Post
Absurd sau nu, este dreptul lor sa ceara (civilizat) asta, iar daca se gaseste vreo companie care sa le onoreze cererea, cu atat mai bine. Personal salut prima initiativa mai concreta, dupa atatea luni de discutii inutile pe forum.

Voi semna petitia, chiar daca sunt sceptic ca se va intampla ceva sau chiar ca marinarii genereaza suficient trafic pentru o cursa zilnica.
Old January 24th, 2011, 12:24 PM   #67
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 325

Chestia asta e (la un nivel mai mic) similara cu protestul impotriva benzinarilor sau impotriva bancilor.

Ce nu se intelege insa este ca aceste companii (atat cele de petrol cat si cele aeriene) nu sunt autoritati de stat care sa raspunda la petitii si proteste. Ele raspund la calcule de cost si profit.

Protestele si ulterior actiunile in justitie impotriva bancilor au dat chix iar singurul rezultat semnificativ a fost ca oamenii au pierdut bani in procese inutile.

Protestele impotriva benzinarilor nu au avut niciun rezultat in afara unor reportaje media cu iz de fapt monden. Iar preturile vor mai creste in perioada urmatoare.

Cam atat se intampla daca scoti calculul economic din rationament.
Le Clerk está en línea ahora  
Old January 24th, 2011, 01:50 PM   #68
Cosmin
Euromod

Cosmin's Avatar

Likes (Received): 958

Ai dreptate, in principiu, dar este dreptul lor sa faca asta, asa cum deja am spus. Poate asa se conving ca acele calcule pe care le fac ei, cu nr. de marinari, sunt insuficiente SAU poate chiar obtin ce doresc, macar pe jumatate.

Important e ca in sfarsit s-a facut un prim pas timid si nu se mai pierde inutil timpul pe SSC sau alte forumuri cu tot felul de balacareli indreptate spre persoane care n-au treaba nici cu companiile aeriene, nici cu AIMK, nici cu Guvernul.

Ca o paranteza, legat de procesele intentate bancilor, nu stiam ca pana la urma clientii au pierdut. Nu-s nici de departe genul de om care desconsidera sectorul financiar-bancar sau care tine partea consumatorilor ignoranti, dar in privinta bancilor din Romania am rar cuvinte de lauda. Fie si numai pentru lipsa de profesionalism a multor angajati sper ca pe viitor sa ia o "palma" cat mai zdravana.
Old January 24th, 2011, 03:12 PM   #69
Le Clerk
In the brig

Likes (Received): 325

Functionarii din banci nu sunt foarte profesionisti intotdeauna, asta e adevarat. Insa scandalul generat cu ceva timp in urma de consumatorii de credite nu a avut drept cauza profesionalismul bancilor, ci o anumita situatie de piata din anii trecuti care i-a pus pe consumatori intr-un raport de forta cu bancile, in avantajul celor din urma, lucru care e destul de frecvent in economiiile de piata emergente. Insa situatia de piata respectiva nu a reprezentat o "culpa" a bancilor, asa incat bancile au castigat in instanta in lupta cu consumatorii de credite revoltati.

Eu in loc sa imi creez cont pe forumuri si sa incerc sa coagulez o "opozitie" la banci si sa pierd timpul aiurea, m-am dus sa negociez modificarea unor costuri contractuale si am obtinut reduceri importante intr-un interval mic de timp ( aprox. 1 luna) prin 2 runde de discutii amiabile cu banca (e drept ca acum situatia de piata nu mai e aceeasi iar raportul de forta dintre banci si consumatori a fost mult slabit de posibilitatile crescute de migrare a clientilor).
Le Clerk está en línea ahora  
Old January 24th, 2011, 07:48 PM   #70
NellyUSA
Registered User

NellyUSA's Avatar

Likes (Received): 50

Quote:
Bilete de avion la 6 euro puse īn vānzare de Ryanair

Compania aeriană a pus īn vānzare astăzi, de la ora 00.00, bilete pentru 600 de rute europene. Cei interesaţi le vor putea cumpăra numai pānă joi, 27 ianuarie, la ora 00.00.

Biletele sunt valabile pentru luna februarie, iar rezervările se pot face pe pagina de internet a companiei www.ryanair.com. Reprezentanţii companiei spun că preţul de 6 euro include toate taxele, atāta vreme cāt sun plătite cu MasterCard Prepaid.

„Constănţenii pot călători cu Ryanair īn Italia, singura cursă a companiei noastre disponibilă īn acest moment de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu“, a declarat Ida Buonanno, director de marketing al companiei.
Adevarul
Old January 24th, 2011, 07:56 PM   #71
Cadīr
Genuine Tatar

Cadīr's Avatar

Likes (Received): 500

Mai ieftin ca Bucurestiul cu trenul
De doua ori !!!
Cadīr no está en línea  
Old January 25th, 2011, 05:29 PM   #72
RWO
Registered User

RWO's Avatar

Likes (Received): 4

Nu sunt prea multi pe la noi cu Mastercard prepaid, dar chiar si la 16 euro tot e excelent...
RWO no está en línea  
Old January 28th, 2011, 04:24 PM   #73
garcia.calavera
Registered User

garcia.calavera's Avatar

Likes (Received): 13

salutare din Livorno , am fost si in Pisa in vizita leam vazut flota celor de la Ryanair din tren , ah daca nu munceam 12 pe ore pe zi pe nava as fi dat o fuga 2 zile acasa
garcia.calavera no está en línea  
Old February 14th, 2011, 09:31 AM   #74
ington
Registered User

ington's Avatar

Nu stiu ce copil de clasa a 8-a le creeaza site-ul celor de la CND dar toate versiunile de pana acum sunt una mai proasta ca cealalta.Plus ca nici pana acum nu au pus cursa de Milano .
Iar alte aeroporturi din provinicie au chiar siteuri decente ,cum ar fi cel al Sibiului: www.sibiuairport.ro .
ington no está en línea  
Old February 14th, 2011, 10:21 AM   #75
cosinus1982
Constanta

cosinus1982's Avatar

Likes (Received): 293

pai mai e o luna jumate pana incep cursele de Milano, mai au timp, acum hiberneaza
bine ca au aparut pe sit-ul ryanair toate datele legate de Constanta-Milano
cosinus1982 no está en línea  
Old February 14th, 2011, 11:20 PM   #76
scrici
Registered User

Se reia cursa Constanta-Bruxelles in programul de vara operata de Blue Air in perioada 14 mai-17 septembrie 2011
scrici no está en línea  
Old February 16th, 2011, 06:01 PM   #77
cosinus1982
Constanta

cosinus1982's Avatar

Quote:
Originally Posted by scrici View Post
Se reia cursa Constanta-Bruxelles in programul de vara operata de Blue Air in perioada 14 mai-17 septembrie 2011

Compania aeriană Blue Air va opera, īn perioada 14 mai - 17 septembrie, īn zilele de sāmbătă, curse directe către Bruxelles şi retur. Biletele către capitala Belgiei sunt deja disponibile, doritorii putānd face rezervări online, prin apel la numărul 1499 sau prin agenţiile Blue Air şi cele partenere. Tariful apelului este de 0,62 de euro/ minut, iar numărul de telefon este disponibil exclusiv pentru Romānia. „Cursa este valabilă numai īn perioada 14 mai - 17 septembrie, iar aeronavele vor decola cu direcţia Bruxeles numai īn zilele de sāmbătă”, au declarat reprezentanţii Blue Air. Preţul biletului nu este unul exact, acesta stabilindu-se īn funcţie de data la care se face rezervarea, īn funcţie de sezon şi de locurile disponibile. „Cu cāt rezervarea este făcută mai din timp, cu atāt biletul este mai ieftin”, au precizat reprezentanţii companiei.

Sursa: telegrafonline.ro
Old February 21st, 2011, 08:30 AM   #78
cosinus1982
Constanta

cosinus1982's Avatar

Ryanair rămāne doar pe aeroportul din Constanţa

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, care operează pe piaţa romānească doar de pe aeroportul din Constanţa, a transportat anul trecut 58.165 de pasageri pe piaţa locală, mai mult cu aproape 34% faţă de nivelul īnregistrat īn anul anterior. Traficul Ryanair īnregistrat pe piaţa romānească reprezintă sub 3% din cel īnregistrat anul trecut de compania aeriană low-cost Wizz Air.

http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclus...-de-ce-7998796
Old February 21st, 2011, 09:52 AM   #79
ro.cologne
Registered User

ro.cologne's Avatar

Likes (Received): 75

pune si tu te rog articolul complet, eu nu am acces complet.
ro.cologne no está en línea  
Old February 21st, 2011, 12:21 PM   #80
CTA
Registered User

Quote:
Originally Posted by cosinus1982 View Post
Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, care operează pe piaţa romānească doar de pe aeroportul din Constanţa, a transportat anul trecut 58.165 de pasageri pe piaţa locală, mai mult cu aproape 34% faţă de nivelul īnregistrat īn anul anterior. Traficul Ryanair īnregistrat pe piaţa romānească reprezintă sub 3% din cel īnregistrat anul trecut de compania aeriană low-cost Wizz Air.

http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclus...-de-ce-7998796

Am citit pe forumul aeroportului din timisoara, ca Wizz Air, are un rulaj pe aeroportul respectiv de 300 000 pasageri pe an. Oare cate curse pe saptaman au aia acolo si ce numar de destinatii?

Daca Ryanair, ar face mai multe curse, poate chiar spre huburi mari din apropiere, ar face si simulacru asta de aeroport cateva sute de mii de pasageri pe an, numai cu astia.

DECI: curse tot timpul anului, curse zilnice, destinatii mai variate si poate chiar hub-uri.
CTA no está en línea  

Closed Thread

Tags
airport, constanta

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules