|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
lost in the supermarket
Likes (Received): 110
|
priklad, na ktorom si jasne ukazal ze splietas nezmysly o veciach, o ktorych nemas ani tusenia. a tymto koncim moju ucast v tejto teme, dovidenia
|
|
#102 |
|
anal-yst
Likes (Received): 75
|
Strummer, utekat pred tym, co sme v tejto krajine svojim doterajsim myslenim sposobili, nema vyznam.
Viem, ze je to mimoriadne tazke, pretoze sa to na Slovensku nielenze este nikdy neuskutocnilo, ale vacsina nevidi ani potrebu to zacat, ale jedinym riesenim sucastnej situcie je skutocne zamysliet sa sami nad sebou, prijat svoj doterajsi diel zodpovednosti, priznat si svoje chyby a pustit sa do ich napravy.
|
|
#103 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 19
|
Quote:
Quote:
)Na Slovensku si uz kazdy zvykol na clanky o rozkradani a tunelovani. Politici sa uz ani nahanbia, ani neschovavaju. Dokonca sa tym pysia! Ludia sa citia bezmocni a aj preto sa chovaju ako ovecky. Last edited by kapibara; April 7th, 2011 at 12:37 AM. |
||
|
|
|
|
#104 |
|
anal-yst
|
Vdaka.
![]() Nie si dospela, len zatrpknuta z toho, s cim si sa stretla. To je rozdiel medzi nami. Ja sice tiez nie som uplny naivny idealista, ale snazim sa len urcitu latku na Slovensku zdvihnut zo zeme a aspon ju nejako nastavit. pretoze verim, ze prave to nastavenie v sebe ukryva tajomstvo toho dnesneho slovenskeho mizerneho stavu.
The Life You Deserve Last edited by zaq-; April 7th, 2011 at 12:45 AM. |
|
|
|
|
#105 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
anal-yst
|
Just for you
![]()
|
|
#107 |
|
Registered User
|
Thank you.
|
|
|
|
|
#108 | |
|
a co bude dalej?
Likes (Received): 3
|
Quote:
to je vsetko.Nemalo to mat nic vo vztahu k uvedomelosti, iba ku tomu co pisal ZAQ ohladne zmeny .PS : inak dobre vlakno, ktore by sa lepsie riesilo niekde na stretku
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Registered User
Likes (Received): 24
|
Quote:
A bohužial nástroj ktorý by mal toto riešiť, na Slovensku zcela zlýhal a prakticky neexistuje. Legislatíva, súdnictvo, právo a zákony sú na Slovensku v absolutných troskách. Ruka myje ruku... nastavený systém " ja tebe ty mne" funguje úspešne. Sme viac ako 20 rokov od "sametovej revolúcie" a pokrok žiadny... naopak totálny úpadok. Najhoršie na tom je, že dnes už mladá generácia zapácha rovnakým nechutným smradom... vidím jeden jediný sposob, ako sa z toho vyliečiť: SOCIÁLNA REVOLÚCIA - verím, že vďaka sociálných sietí to nebude problém... už sa neviem dočkať. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
anal-yst
|
Ved prave to som sa snazil zacat. ![]() Avsak to vyzera na este dlhsiu cestu, ako bola ta povodna. Preto sa musime vratit o krok naspat, aby sme zistili, ci predsa odtial nie je nejaka cesta dopredu. Ak aj nie je, stale dufam, ze ten krok naspat moze pomoct aj tejto ceste.
|
|
#111 |
|
MANIAK
Likes (Received): 2
|
V praci uz dlho chcem spravit protest, ale pockam si na spravnu chvilku ;-)
|
|
#112 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
MANIAK
|
Ja som sa sem dostal hlavne koly vyskovym budovam ktore som prvy krat videl nazivo v Bratislave. Odvtedy ma to chytilo a dodnes som fanda
|
|
#114 | |
|
Registered User
Likes (Received): 39
|
Quote:
Cele to tu ide dole vodou,odkedy sa osadenstvo forumerov zmenilo z nadsencov,snilkov a fanusikov architektury aj z radov odbornej verejnosti na premudrelych vsevedov,inzinierov,erudovanych architektov a urbanistov,primatorov,politikov atd...neustale maju niektori ludia tendencie poucovat a rozdavat rozumy,lebo vsetci su padnuti na hlavu a treba im pootvarat oci Ludia,kandidujte do velkej politiky,preberte majoritne baliky akcii v nadnarodnych korporaciach,a mente veci k podla vas lepsiemu.Lebo internetove tlacenice do hlav vela toho nezmenia.Drzim vsetkym palce.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#115 | |
|
anal-yst
|
Quote:
![]() Pretoze casto nemozes brat vsetko uplne doslova, hladaj skor pricinu. To iste sa tyka mojich postov o trvalej krize. Slovensko sa momentalne nachadza v urcitej situacii. A ja som iba figurka na sachovnici, ktora neriadi tuto hru a ktora ani nevie, co s nou v buducnosti bude. Have a faith.
|
|
|
#116 |
|
MANIAK
|
Zaqu vole, ale vacsina tvojich prispevkoch pre mna vyznie ako by si prisiel z buducnosti a vies co zo Slovenskom bude do posledneho dna ;-))
|
|
#117 |
|
anal-yst
|
..
The Life You Deserve Last edited by zaq-; April 18th, 2011 at 09:19 AM. |
|
|
|
|
#118 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
vyskovky nech sa stavaju ale radsej az ked bude dostatocny dopyt,vobec sa stavat nasilu do co najvacsej vysky nema zmysel,,a uz by sa naozaj mohlo zacat mysliet aj na dopravu a nestavat tam kde to je uz teraz pretazene alebo minimalne donutit investorov investicie do rekn.trati v okoli svojho projektu alebo prispiet na nove vozidla a podobne
|
|
|
|
|
#120 |
|
Registered User
|
Chystas sa ho aj oslovit?
Stranka je to dobra, chalan ma moj obdiv. Sice som tie clanky necital ale venuje sa spravnym veciam, no mozno by to chcelo viac zviditelnit a bola by dobra aj nejaka vacsia iniciativa. ... Len prosim ta uz neuvazuj o zalozeni politickej strany, lebo tym by si to cele zabil podla mna...
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|