|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Sjeverna i Središnja Hrvatska Northern and Central Croatia: Varaždin, Čakovec, Karlovac, Kutina, etc. |
![]() |
|
|
Thread Tools |
Rating:
|
Display Modes |
|
|
#1 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Živjela nova dretva!
Last edited by grofBombelles; December 31st, 2010 at 05:35 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
BANNED
|
Varaždin Construction Update 2011
Linkovi na prethodne CU teme: - Varaždin CU 2006-2009 - Varaždin CU 2010 Teme vezane uz Varaždin: - Varaždin - industrijske i poduzetničke zone - Varaždin - shopping centar Lumini - Varaždin - grad bicikala - Varaždinska i Međimurska županija - javni prijevoz - Varaždinska županija CU Dovršeno u 2010: - Stanoing City Centar - Stanoing Karingtonka - Stanoing Banfica - Rekonstrukcija ulice kralja Petra Krešimira IV - Pješački most u Jalkovcu - Uređenje prostora ispred Katedrale Gradnja u tijeku: - Podzemna garaža Kapucinski trg - Stanoing Grabanice - Shopping centar Lumini - POS Hrašćica - Marlex Jalkovečka - Postrojenje za obradu komunalnog otpada - Meteor Optujska - HRT centar Varaždin U planu: - POS Vilka Novaka - POS Banfica - POS Grabanice - Grabanice 2 - Centar Tomislav Špoljar - Vojarna Optujska - Istočna obilaznica - Novi Tehnološki park u Brezju - Uređenje dravskih obala - Preseljenje Varteksa - Gospodarska ulica - Shopping Centar Varaždin Last edited by grofBombelles; December 31st, 2010 at 07:17 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
odlična prezentacija
|
|
|
#4 |
|
Yosemite Sam
|
Grofe bravo za novi thread, baš lijepo izgleda
![]() Vidim da nitko o tome ništa ne piše, ali u današnjem Večernjem listu Stanoing je predstavio svoj novi varaždinski projekt - veliku peterokatnu uglovnicu za osobe treće životne dobi. Zgrada baš lijepo izgleda, a posebno poslovni dio od plavog stakla. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
BANNED
|
Quote:
![]() Vjerojatno misliš na uglovnicu u naselju Grabanice, označenu brojem 10. Njezinu gradnju smo najavili već u kolovozu: ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cylon
Likes (Received): 174
|
Prezentacija za 10
|
|
|
#7 |
|
THE
Likes (Received): 0
|
Odličan prvi post!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
varaždin forever...
|
bravo ekipa!
sve pohvale za kreaciju! sretna vam nova 2011! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Odlično otvorenje nove dretve!!! Bravo ekipa! Samo tako dalje! Sve najbolje vam želim u novoj 2011.!!!
|
|
|
#10 |
|
BANNED
|
Sretna Nova i sretna nova 2011! Da nam ova dretva bude duga i puna sadržajna, da se u Varaždinu radi i gradi, da su nam prsti gipki a oči oštre! Živjeli!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Odlična prezentacija!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Kolaž je prva liga!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
Eh, kak bi ovo bilo dobro iskoristit kao neku brošuru da se vidi šta se sve u VŽ napravilo...Svaka čast
![]() Svima Sretna Nova i od mene sa zakašnjenjem i da bude bolja i uspješnija te da se realiziraju svi predviđeni projekti. Naravno, želim svima da nastave i istim (još većim) tempom sudjelovati na forumu kako raspravom tako i slikama. Živjeli
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yosemite Sam
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
_-_-_-_-_-_
Likes (Received): 6
|
odlično,svaka čast
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
|
kad se otvara City centar?
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
BANNED
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
BANNED
|
Ovo mi je jedan od najboljih arhitektonskih uradaka u Varaždinu, od eksterijera do interijera. Šteta što je na tako neeksponiranom mjestu. Primjer kako se odlično može iskoristiti stara industrijska arhitektura i iz nje napraviti WOW arhitekturu za 21. stoljeće! Nadam se da slična sudbina očekuje i Varteks
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Kutinainen
Likes (Received): 7
|
A to je nešto prenamjenjeno?
KUTINA TO SMO MI,DJECA SMO NJENA DOBRO SLUŠAJTE NAS SVI :) Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda nebu da nam nekak nebu. Kajti: kak bi bilo da ne bi nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo Rekel sam ti nek te vrag odnese, ali vrag te zeti nije smel :) |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| hrvatsko zagorje, varaždin a ne zagorje!, varaždin je zagorje, zagorci, zagorska metropola, zaguric do tokia |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|