|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#101 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 858
|
Dobri su
|
|
|
|
#102 | |
|
u disko me znaju na vrata
Likes (Received): 488
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Urban Yugoslav
Likes (Received): 23
|
Inace, zasto nije ova zgrada izlistana ovdi?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ngs_in_Croatia A nisu ni oni pusti stambeni neboderi u Rijeci, a i ova a i ti imaju preko 60 metara. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Powered by Jet-A1
Likes (Received): 2805
|
Još jedan bijeli neboder u narančasto
Još jedan u nizu četiri nebodera pokojnog arhitekta Ive Radića, koji se nalaze uz Ulicu Domovinskog rata nasuprot Brodarice, mijenja boju. Nakon što je sedam stanara najsjevernijeg neboder prije tri godine samoinicijativno bijelu zamijenilo narančastom te izazvalo zgražanje struke i dijela javnosti, nešto svjetliju nijansu narančaste ovih dana dobiva i susjedni neboder. ![]() - Budući da je riječ o vrijednom djelu moderne arhitekture, ovakvo zadiranje u kolorit jest interveniranje u autorska prava – kazao je za Slobodnu Dalmaciju ondašnji predsjednik Društva arhitekta Split, Jurica Jelavić, tražeći od Grada da naredi svim održavateljima zgrada da sa svojim prijedlozima za kolorističke intervencije zatraže suglasnost Povjerenstva za ocjenu arhitektonske uspješnost i komunalne službe Grada. Dok struka i gradske službe razmišljaju, stanari pituraju... svtako u svoju boju, prema raspoloženju. http://split.com.hr/hr/news-detail/2...r-u-narancasto
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
...
Likes (Received): 785
|
Nije mi jasno kako su oni izglasali takvo smeće od boje... pa oni još u tome moraju živit
|
|
|
#107 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
To je ona jeftina boja za bagere.
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
A uvijek sam Split volio nazivat bijelim gradom... I to je dobra stvar... Šteta da ljudi ovo rade...
|
|
|
#109 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
Meni bi bili drazi u Crnoj boji..takvih zgrada jos nisan vidija
..a smatran da o boji zgrade tribaju stanari odlucivat..jer zato i placaju pricuvu..ipak je to njihov dom i mora bi biti ugodan njihovom oku.
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 602
|
ili dat svakome pituru u ruke pa da svako oboja oko svog prozora kako oće
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Registered User
Likes (Received): 141
|
Ako je bilo bijelo trebalo je tako i ostat! Zna san da ce se ovo napravit, ko da nisu citali novine o prvon neboderu, pa ko da su u inat isli radit, jedino da jos preostala 2 obojaju u neke nijanse narancaste pa da bude sareno ko brodarica. Idioti
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Urban Yugoslav
Likes (Received): 23
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Osječko Est 1697
|
Ta narančasta bolest se izgleda širi na sve gradove. Za 10 godina će nam svaka 2. zgrada narančasta
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
URBANI JUGOSLAVEN
Likes (Received): 602
|
brodarica i žnjan su totalno sranje,žute,zelene,plave,narančaste,crvene,ljubičaste fasade u svim nijansama(jake,kričave,blage.....)Nemaju šta stanari odlučivat,odlučuje grad.Oni ne žele gay paradu a žele grad u duginim bojama
![]()
|
|
|
|
|
|
#115 | |
|
u disko me znaju na vrata
Likes (Received): 488
|
Quote:
samo da se podsjetite, on vas gleda. nega šta |
|
|
|
|
|
|
#116 | |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
Quote:
Jel! Da ja placan..a da mi struka govori kako ce mi izgledat zgrada..i ka tako mora biti....jer se njih ka triba pitat!... hahahahahahaha! ..podrzajen stanare ako su se odlucili za tu boju..iako bi mi je draze bilo vidit u Crnoj boji Bililo je dosadno.. sve zgrade triba opiturat u Crno
|
|
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
you're funny!
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Šteta fasada jer vidin da se svako malo išara neka zgrada. Nije mi jasno da policija ne može zaustavit te ljude da uništavaju fasade
|
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Registered User
Likes (Received): 141
|
Quote:
2. Brodarica je najveci pothvat iza Splita 3 sta se tice gradnje kvartova i izvrsno je napravljena, i bilo bi puno ružnije da su sve iste boje. 3. Kada se radi o tornjevima onda se treba obojat u isto, ali zgrade ko sta je Brodarica trebaju bit sarene, ovome gradu treba malo boje i to su izveli na odlican nacin 4. Kerum je narucia izgradnju ali nije nista projektira zato nemojte njega uopce spominjat. 5. Grad nan izgleda ko jednobojno govno. 6. Na znjanu se gradi svaka zgrada za sebe a ne zajedno i zato nemogu bit iste boje. Drzim da treba ostati na originalnim bojama, ali ubuduce malo manje bijele. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ballota popravlja fasade, farsada |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|