|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#41 |
|
Maks
Likes (Received): 18
|
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
Quote:
|
|
|
|
#43 |
|
Unregistered User
Likes (Received): 150
|
ta sitnica nam svima fali hehe
nego negdje je bila mapa ac orasje tuzla ne mogu da nadjem? ako netko ima neka postavi
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Unregistered User
|
never mind, nasao sam video ...
II dio |
|
|
|
|
|
#45 |
|
PRVA pratilja SRBpdf2013
Likes (Received): 571
|
Ma samo sanjajte Tuzlaci, dobit ćete autoput kad i Krajišnici!
|
|
|
#46 |
|
terror kitty
Likes (Received): 235
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Senior
Likes (Received): 27
|
Da nije vas sarajlija dobili bi i tuzlaci i krajisnici autoput :P
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
Likes (Received): 126
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
terror kitty
|
u Bihac ne stize nikakav signifikantan novac u vezi cestovnog razvoja - toliko je sigurno. Popravljen je gradski most, da - ali zato nesmije nista teze od 7,5 t prelaziti preko njega. Tu i tamo su u posljeratnom periodu sanirali asfalt na "magistralama" - ali kad se predje iz pravca HR prijelaz na Izacicu, izgleda kao u Rumuniji 1948. Bas i mene zanima i voljeo bih provjeriti ko koliko i zasto uplacuje i gdje pare idu. No...ipak to pitanje nije za ovaj thread, posto Bihac u USK nije u planu autocesta i nikad nece biti. |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Registered User
|
Quote:
Autoputevi se grade tamo gdje mogao imati neku zaradu tako da bi se dalje gradilo, i na drugim mjestima. Sa dobiti i daljem zaduzenjem ce se graditi i 5c i tz-oras, i brza cesta u lasve koja ce skratiti put do bihaca (bl-doboj ce isto pomoci). Trebaju biti prijoriteti kako se ulaza da bi se dobilo max. koristi a ne samo govoriti kako sarajevo krade. Sta krade? Sta je do dobilo vise od drzavnih para osim minimalno koje treba za neki glavni grad i to vecinom iz vlastite kase.
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Unregistered User
|
ma sarajlice nam sve pare pokupise... to je tacno :P gle sta oni grade dole a nama ni metar ceste hahah
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
HDZ
Likes (Received): 1
|
Evo sad su pokupili sve i hoće da grade Južnu i Sjevernu longitudinalu, prvu, šestu i dvanaestu transverzalu. Tuzlićima neće ostati ništa.
|
|
|
#54 |
|
Unregistered User
|
uuuu sad smo pravo zakuhali hahah ma neka, samo neka se gradi, da sto prije mogu izaci iz sarajeva kada me nuzda natjera da dodjem dole hahah
|
|
|
|
|
|
#55 | |
|
terror kitty
|
Quote:
I jos nesto: pojam krađa nisam također nigdje spomenuo - ne volim, kad mi neko pukušava ubacivati riječi, koje i koje nisam nikad rekao. Ako za tebe i ovo zadnje nisam dovoljno razumljivo napisao, mogu se poslužiti engleskog ili njemackog jezika...samo reci, pa ću ti ponoviti. A taj čekič ti lijepo stavi sebi pod jastuk. Last edited by corvus_edin; January 16th, 2011 at 03:59 AM. |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Registered User
|
Quote:
A tvoju zadnju recenicu zadrzi za sebe. |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Evo moja prva reportaža iz BiH a bit će ih kroz par dana još. Prva se odnosi na dionicu autoceste u izgradnji od čvora gdje se iz pravca Viteza uključuje na cestu Zenica-Sarajevo pa do već izgrađene autoceste. Onda kako uhvatim vremena kroz par dana,postavit ću tu i po drugim podforumima slike pravaca Kupres-Bugojno, Travnik-Vitez, autocestu do Sarajeva, Sarajevo-Mostar te Mostar-Široki brijeg i iscrpnu reportažu sa Vlašića. Eto da počmem sa prvim dijelom slike nastale 6.1.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eto to je zasad to nastavak uskoro slijedi
Last edited by Rojsman; January 16th, 2011 at 10:39 AM. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Super Update, HVALA !!!!
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Maks
|
Samo naprijed sa slikama i reportažama.
Putevima Srpske: Autoputevi, Putevi, Banjaluka - Gradovima Srpske: Novi Grad, Doboj, Teslić, Kozarska Dubica Ex-Yu: Zagreb i Beograd (HR) Koncerti: Metallica@BG, Slayer@ZG, IQ Music@BG Evropa: Gardaland Ja najviše volim modernu arhitekturu. A vi? - Pozed by M4k5 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Maks
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bih, herceg-bosna autoceste, herzegovina motorways, motorways, roads |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|