|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Шумадија и запад Šumadija and west |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#61 |
|
Registered User
Likes (Received): 317
|
Добро видиш.Ако ништа друго бар раде у три смене.Него,одакле ти ове слике?
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
kad ima novca i sloge,sve ide kao podmazano.Ziv primer tribina u Np,ima da bude tip top do prvog kola sampionata...
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Registered User
Likes (Received): 37
|
Da li se radi nesto u Novom Pazaru na poboljsanju vodosnabdevanja, s obzirom da cujem da leti postoje ogromni problemi?
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
Likes (Received): 256
|
To se ne zove sloga, to se zove predsednik-ministar + filijala kluba sa kešom... jbg...
U osnovi politički interes, ali hebi ga, ne shvatajte me pogrešno, koja god priča pali, samo da naprave prokletu tribinu i okreče staru... |
|
|
|
|
|
#65 |
|
morbidcorepfc
Likes (Received): 0
|
Partizan nema para za krstenog stopera koji moze da bude kljuc plasmana u LS, kojim bi zaradili 8+ miliona, ali zato, po tebi, finansira izgradnju stadiona u Pazaru. Rezonujes carski.
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
ravangrad forever
|
update iz NP
![]() ![]() ![]()
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
ravangrad forever
|
unutrasnjost
![]() ![]() stara tribina "prekoputa"
Toga dana sam video raspevane andjele u njenim ocima, toga dana sam osetio demone pakla u sopstvenim grudima.. Ko u jednom istom danu svog zivota ne prepozna raj i ne oseti pakao, taj ce umreti u neznanju i bez emocija. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
Baš napreduje brzo. Rasimu Mrkonjićev resor
![]() Nekoga u Nišu treba skalpirati... |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
Kako gledam ove slike dolazim do zakljucka sto god vise psujes i vredjas ovu drzavu vise koristi imas od nje.Za vredjanje i psovanje drzave dobije 2 000 000 evra da sredis stadion i pomognes bagri da jos vise vredja i okuplja svoje pristalice i priprema se za vise ciljeve.Pitam se sta to treba da urade gradjani G.MIlanovca,Nisa,Valjeva,Zajecara... da bi dobili stadion/halu ili nedaj boze nesto vise.A posle se svi cudimo kada narod nagrne da pali i rusi Beograd... |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
ravangrad forever
|
Quote:
Mogao bi nekada da skines te "nacionalisticke naocare" i da stvari ponekad pogledas drugacije.
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Шар Планино, долазим ти..
Likes (Received): 201
|
Deluje mi baš masivno ova nova tribina u Novom Pazaru, samo što je okruženje stadiona očaj koliko vidim.
Jel ima na stadionu juga i severa? Ili je postojala samo ova jedna tribina?
http://infosport.rs There, over there... I see Prizren! It is all mine – home I shall come! Beloved antiquity calls me there, Armed I must come there one day. There over there... from on top of the ruins Of Emperors' palaces to the devil I will say: "Flee from my beloved home you plague, Already your loan I must repay!" |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Registered User
|
![]() Prosto se radi o traženju objašnjenja zašto se u Nišu i Čačku zabušava, a u Novom Pazaru radi punom parom. Ovo u NP je primer kako treba da se radi i to treba da bude referentna tačka kritike zabušavanja u drugim gradovima. E sad, kakve su okolnosti, uslovi i motivi... to je druga priča. Pljuje se država tamo i to nije tajna. Ne moram da budem nacionalista da bih to video. Ovaj stadion može samo da doprinese boljitku, s obzirom da je NP jedan od institucionalno i infrastrukturno najzaostalijih većih mesta u državi. Nadam se da će se u NP još ulagati, nije to loš put ka realnom socijalnom miru... Objektivno, kakvo je stanje tamo, stadion im je najmanje potreban. A zašto se u NP ne zabušava - hvala ministru/predsedniku kluba na tome. Jbg kada je politička volja i želja uslov za sve živo u ovoj državi. edit: Jesu li planirali nešto sa starom tribinom? Barem da je okreče... |
|
|
|
|
|
#73 | ||
|
ravangrad forever
|
Quote:
Quote:
Za sada samo zapad i istok,ova nova tribina i i ova stara preko puta (slika gore). edit.Mislim da ce barem da stave stolice na ovu staru tribinu.
||
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
Likes (Received): 3
|
Quote:
..ako je neko zasluzio to, onda su to oni... svi navijaci treba na njih da se ugledaju po odanosti svom klubu (izuzev ZVEZDE DDDD)
|
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
|
Quote:
Ako napune obe tribine, zaslužuju i sever i jug da dobiju |
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Registered User
Likes (Received): 51
|
A kad pocnu da skandiraju u pljuju srbiju zasluzuju da dobiju katanac i zabranu kao zrinjski svojevremeno .Jednostavno to dole je preslikana situacija kosova 1999 godine.Isto se upumpavaju pare kako bi se kupilo nelojalno stanovnistvo a zavrsice se isto kao i sto se zavrsilo ovo na kosovu.Sto se tice nisa cacka vidim kako radovi napreduju fantasticno kroz 3 godine mozda dobiju 1 tribinu.Ono sto se dole vidi na svakoj ligaskoj utakmici ponajmanje odgovara sportskoj atmosferi vise pogoduje jednom politickom mitingu i skupu.A sam nacin na koji su se oni nasli tu gde jesu je skandalozan i zbog toga ne da ne zasluzuju super ligu vec da je pravde i razuma oni bi sada bili 4-5 liga.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Registered User
|
U Čačku izgleda nema radova (suplajz suplajz...)
A za NP... pa nije baš kao na Kosmetu, ali... Naravno da ih treba kazniti za skandiranje, imaćemo prilike da to vidimo, a i oni da se pokažu na državnoj televiziji... |
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
Registered User
Likes (Received): 7
|
pazarci,ako nije tesko,neka nas neko ovde snabdeva redovno fotografijama sa gradilista stadiona.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Нови Пазар, Србија, gradilista, izgradnja, novi pazar, projekti, serbia, srbija, urbanizam |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|