|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Исток Podrinje, Semberija and East Herzegovina |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
BANNED
Likes (Received): 1
|
Bojane svaka cast.
slike su ti za 10. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 162
|
Drecune, hvala.
Ban, bio sam malo da prošetam Utisci sjajni, a biće i 'običnih slika'...
|
|
|
#23 |
|
BANNED
Likes (Received): 0
|
ajde napisi neku reportazu malo opsirniju
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Samo opušteno
Likes (Received): 162
|
![]() Nemaš frke, otvaram novu temu
|
|
|
#25 |
|
BANNED
|
kolika je cena kvadrata u trebinju.iz bg sam,a hocu da kupim nesto blizu mora
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Multipraktik
Likes (Received): 8
|
Planiram da napravim izlet do Trebinja (čitaj: ženi se svidjelo Trebinje iz Ranjenog orla
![]() ) pa kad bude, biće i poneka fotka
|
|
|
#27 | |
|
Registered User
Likes (Received): 35
|
ne zaboravi je odvesti na degustaciju vina ![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
NOVE PALME ZA LjEPŠE TREBINjE
U okviru akcije „Za ljepše Trebinje“, danas je u ulici Trebinjskih brigada posađeno dvanaest novih sadnica palmi. Današnja akcija provedena je u saradnji Opštine Trebinje i Hidroelektrana na Trebišnjici, koje su i obezbjedile sredstva za nabavku sadnica. Takođe u okviru ove akcije, prije nekoliko dana posađene su tri sadnice palmi na Cvijetnom trgu. Kako ističu u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove Administrativne službe Opštine Trebinje, akcija „Za ljepše Trebinje“ provodi se od maja, a trajaće do 19. ovgusta, odnosno Slave grada, Svetog Preobraženja Gospodnjeg. http://www.trebinje.rs.ba/?pg=news&id=1317
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
Нове зграде у Требињу на улазу из Херцег-Новог.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Registered User
|
POČELA SA RADOM SREDNjA MUZIČKA ŠKOLA U TREBINjU
Quote:
|
|
|
|
#31 |
|
Registered User
Likes (Received): 4
|
Aerodrom Trebinje u funkciji već iduće godine
Prva faza igradnje će koštati između 55 i 60 miliona KM 05.11.2009. Srna Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da je do sada riješeno nekoliko važnih faza izgradnje aerodroma u Trebinju, te da bi aerodrom trebalo da bude u funkciji iduće godine. „Uspješno smo riješili nekoliko važnih faza. Urađene su dvije studije izvdljivosti, po jedna od austrijeske i beogradske kompanije, i obje su pokazale da ima opravdanosti za ovaj posao. Aerodrom bi već iduće godine, nakon izrade izvedbenog projekta, trebalo da bude stavljen u operativu“, pojasnio je premijer RS. On je naveo da je ranije Vlada RS izdvojila milion KM za finansiranje neophodnih projekata u prvim fazama. „Sada nas čekaju poslovi u vezi rješavanja imovinsko-pravnih poslova, projekte dokumentacije za koju smo na današnjoj sjednici odobrili 1,6 miliona KM, s tim da se do aprila završi izvedbeni projekat, kako bi se moglo početi sa izgradnjom. Dakle, sam projeakt podrazumijeva izradu izvedbenog projekta sa svom neophodnom dokumentacijom i njegovom revizijom, za šta je potrebno najmanje pet, šest mjeseci“, naveo je Dodik. On je rekao da će aerodrom biti stavljen u operativan rad iduće godine, sa ili bez koncesionara. „Ako ne bude konsecionara, Vlada RS će vlastitim sredstvima krenuti u izgradnju piste i neophodnih objekata. Cijenimo da će prva faza igradnje, koja bi omogućila slijetanje prvih aviona, koštati između 55 i 60 miliona KM“, napomenuo je Dodik.
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
Likes (Received): 21
|
Quote:
Nista nije realizovano.Sve nas je slagao.Ulazimo u petu godinu njegovog mandata a tapkamo u mjestu.Bolje da sam ruku odsjekao nego sto sam mu dao glas. |
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
Urađeno je više nego što sam ja očekivao. Daleko više nego u svim godinama od rata do prošlih izbora. Nikad nisam glasao za njega ali na sljedećim izborima ima moj glas.
|
|
|
|
#34 | |
|
BANNED
|
Quote:
Otkad je dosao Dodi procvjetalo vam je to gore 071 podrucje |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
Uozbilji se.Dodik je prevario sve gradjane RS,ne samo gradjane istocnog dijela. Kako tece izgradnja novog stadiona u Banja Luci?Kada se otvara dionica autoputa prema Kupresu?Kada prema Prijedoru i Doboju?Kako tece izgradnja TE Stanari?Trebala bi dva dana da nabrojim sve njegove lazi. Trebinje nema ni autobusku stanicu a Dodik bi da gradi aerodrom. |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
Quote:
Nemoj glasati za njega, tvoja stvar. Samo nemoj uništavati temu sa temama koje nemaju nikakve veze sa I. Hercegovinom.
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
sarajevo, od tih projekata sto si nabrojao i okrivio dodika, ja cu potvrditi samo 2, za ostale nije kriv dodik bar ne direktno...
znaci projekat Gacko 2 ali ne saam projeakt G2 vec sporazum sa CEZom. tu je kriv dodik i rukovodstvo EPRSa. ako se donese presuda u korist CEZa, dodik i rukovodstvo EPRSa trebaju u dozivotnu tamnicu (odsijecanje ruke mi previse arapski) i drugo je projekat aerodroma u trebinju ali opet ne saam projekat vec je problem sto vlada tj dodik uzima pare od dobiti HETa odnosno EPRSa i gradi aerodrom!!! i protiv toga ne bih imao nista protiv da isti taj dodik sa puhalcem trazi po svijetu kredit da se remontuju pogovni u EPRSu.. to je to a sto se tice stadiona u BL, kakve veze ima dodik sa stadionom?! projekat je tek na pocetku, kriza ce usporiti izgradnju ali tu se vise nista ne moze prigovoriti a sto trebinje nema autobusku pitaj danasnju opoziciju
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
Postujem Vase misljenje,nema razloga za svadju.Zao mi je sto smo prevareni.Dodik glumi patriotu isto kao Milosevic.Meni je dijaspora najbolji indikator.Kada smo svi bili protiv SDS-a,iseljenici su se zaklinjali u Karadzica i SDS.Kada smo mijenjali Slobu,oni su ga smatrali herojem.Sada je vecina srpke dijaspore uz Dodika.To je signal da su nam potrebne promjene.Ilidza i Novo Sarajevo jos nisu dobili nijednu marku.Ja ovde zivim i znam sta se desava.Sve sto se gradi je zahvaljujuci privatnom kapitalu sarajevskih Srba i stranaca.Uzmite zgradu telekoma u Lukavici.Zgrada je pokrivena 2005.Od tada nije nista uradjeno.Dodik je prvo pred opste izbore 2006. a zatim pred lokalne 2008. obecao da ce taj objekat Vlada pokloniti Skupstini grada.Nista se nije pomjerilo sa mrtve tacke.Evo ponovo nam lokalni SNSD-ovci prosipaju suplju u vezi tog objekta.Izbori su vrlo brzo,zar ne?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
Rekoh da ne govoriš i moje ime i da ne kvariš temu.
Postaješ bezobrazan. Otvori temu u "Kafani" pa opleti šta ti je na duši. Molba moderatoru da obriše ovo skretanje sa teme.
|
|
|
#40 | |
|
BANNED
|
Quote:
Gradnja novog stadiona u BL nema veze s Dodikom to je grdski projekat, o kojem se prica 20 godina, nije to nova stvar. Bitno je da je u planu, gradnja istog je jako tezak poduhvat, jer traze privatnog sufinansijera. Zemljiste za taj objekat je ostavljeno. Sto se tice AP-a, zar stvarno mislis da to ide preko noci, grade dionicu BL-Gradiska, koja je najurgentnija, pored toga je eksproprijacija na dionic BL-Doboj gotovo zavrsena. Nije to lako finansirati, RS nema novca za te projekte, mali smo, nema nas ni 1,5 milion. Mora se ici na nekakve koncesije, a ne mozes nikog natjerati da gradi nesto kod nas. Sami kapacitet za takve projekte jednostavno nemamo. Zavisimo od drugih. Mislis da bi neka druga vlast mogla nesto vise da uradi Vidjeli smo kako nam je bilo kad je vladala Paljanska kompanija, bili smo najjadniji u cijeloj Evropi na nivou Albanije i Moldavije. Bez dostojanstva, bez icega. Samarao nas je kako je ko stizao. TE stanari su u pripremi pogledaj link http://www.eft-stanari.net/sr/tpp-stanari.html Daj Boze da nam je vise Dodika, jer je on najsposobniji srpski politicar, drugo je sto neki ljudi ocekuju da od RS napravis Svicarsku, a nemamo potencijala ni novca za takve projekte. Budite realni i bice vam bolje. |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|