|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#841 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 849
|
Krenulo je i kod vas
|
|
|
|
#842 |
|
u disko me znaju na vrata
Likes (Received): 488
|
|
|
|
|
|
|
#843 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super Model
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
|
evo galerija je uploadana, stavija san sve ka jedan model, ukupna veličina je 4,9 MB
![]() http://sketchup.google.com/3dwarehou...54ed79&ct=mdsa |
|
|
|
|
|
#845 |
|
Registered User
Likes (Received): 137
|
Vec si gotov, nesto smo brzi hahaha. Super je model jedva cekan update skorasnji
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Registered User
|
Danas su mi lipo glatko odbili ona 3 nova i 1 stari model radi teksture i detalja. Toliko san izgubia živce i posla san in neki agresivni email i pita san ih da jel triba bit naporan i dosadan te postavljat model iznova 5000 puta ko šta san dosad radia da bi ga objavili. Ajme kako mi je tlak skočia.
|
|
|
|
|
|
#847 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
Debili!..Prcaju i mene zbog te Teksture..ka uvik mi nevalja Fasada Zgrade..Materijal ilii boja fasade..pa tako isprobavan-minjam materijale i boju sve dok ne odobre..
|
|
|
|
|
|
#848 |
|
|
zato ja i koristin fotografiju...neda mi se zezat s njima.
|
|
|
|
|
|
#849 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
..a znan jednostavnije je i bolje,morat cu prominit nacin rada..modeli su mi previse Graficki a tribali bi biti Fotorealisticni i jednostavni..
|
|
|
|
|
|
#850 |
|
Registered User
|
Ali riperius, tvoji modeli su mi najbolji radi tih detalja, pa zamisli ove zgrade na st3 ja mogu napravit kocku i polipit slike. Ali nije to to, tribaju se izbacit balkoni itd. I tboji modeli su medu najboljima jer se vidi da se trudis i da ti he stalo do izgleda, a ne kolicine modela. Ja in necu dat gusta svaki dan cu uh tlacit i slat in mail. Vidin da su mi nesto poslali pa cu sad vidit jesu se udostojili normalno obrazlozit.
|
|
|
|
|
|
#851 |
|
Registered User
|
NEMOGU JEBENO VIROVAT!!! REKA SAN IN DA JE ONA U SREDINI ISTA KO I OVE DVI KRAJ NJE I ONI SU MI POSLALI PORUKU hvala na vasoj poruci, predomislili smo se. Slijedeca poruka je vasa dva modela su skinuta radi texture!! Niko me nikad ovako nije iznervira govnari jedni. Sta cu sad?! Jskajdhsjdj
Ispricavan se ali napadaj bijesa… |
|
|
|
|
|
#852 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
Aa..Stas..Debili..sta god budes dalje popravlja,oni ce ti opet isto..opet san dobija poruku za ovi zadnji model da mi nevalja Tekstura..pa jbg probat cu stavit drugi materijal pa mozda onda prodje..Ne nervira se..
|
|
|
|
|
|
#853 |
|
|
ma gledaj luka, mislin da bezveze trošiš emocije.
prvo i prvo, google nije neka državna firma, neprofitna organizacija ili umjetničko društvo, nego multinacionalna korporacija. dakle, ako želiš surađivat s njima, moraš igrat po određenim njihovim pravilima. ideš glavom kroz zid i jedini ko će ispast gubitnik si ti. ne postoji odbor arhitekata i moderatora za prihvat 3D modela, već automatizirani sustav koji na osnovi izlaznih podataka s tvog kompa, prihvaca ili ne prihvaca model...zato budi pametan, i prilagodi njihova pravila sebi. imaš par ograničenja - foto teksturu, veličinu fajla i točnost zgrade (u smislu da ona to i jest i da se vidi na GE-mapi). niko ti ne brani da radiš balkone ili lukove, otvore, samo umisto pune boje stavljaj foto teksturu koju sam prilagodiš da ti paše na površine. de facto opet bojaš zgradu, samo upotrebljavajuči teksturu koju sam radiš i koja ima, neznam, exif podatke i slično...a jbg, triba i prošetat ponekad do zgrade i slikat je ako nisi siguran ili neznaš radit u PS-u, već san prije napomenija, voljan sam pomoć i dat lekcije kome god ko je zainteresiran.
|
|
|
|
|
|
#854 |
|
BANNED
Likes (Received): 5
|
A kako neki modeli uopće nemaju teksturu? Mislin da je Barcelona krcata takvima.
edit: nije barcelona ali je Lloret de Mar. |
|
|
|
|
|
#855 |
|
|
mislin da se radi o starijim shemama.
|
|
|
|
|
|
#856 | |
|
Registered User
|
Quote:
I dasa znan, al ja san osoba kratkih zivaa pa ponekad eksplodiran. Vidit cu sta se moze napravit |
|
|
|
|
|
|
#857 |
|
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
|
..i evo njih opet...
http://img577.imageshack.us/i/imageyeq.jpg/ ..mamicu in..opet moran minjat Fasadu.. |
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Registered User
|
Quote:
|