|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#21 | |
|
Registered User
Likes (Received): 40
|
Quote:
) ) je jeden z najvyssich vrchov Malych Karpat a ma vysku 709 mnm.Je sopecneho povodu a nachadza sa v lokalite Piesok (Zochova chata),ktora je meistnou castou mesta Modra.Rozhladna je vysoka 22m a jej umiestnenie je skutocne unikatne,pretoze za dobreho pocasia je z nej vidiet Alpy. Neda mi nespomenut autora celeho projektu,je nim pan Ruzek,najvyznamnejsi slovensky znackar turistickych chodnikov. Je to krasny vylet,ci uz z Modry alebo z Pezinka,nenarocna tura,pre vypadnutie z BA uplne idealne.V blizkosti sa nachadza aj prirodny ukaz Traja jazdci,uplne zabludene skaly uprostred stromov.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
vzdy ked som na Slovensku si tam vybehnem. nieco podobne mate aj nad modrou na kukle... ale ta rozhladna je nizsia. na obe sa da dostat celkom v pohode aj na bicykli.
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
Likes (Received): 71
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
Likes (Received): 104
|
Mlyn Klepáč
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() zdroj: http://www.bratislavskenoviny.sk/naj...page_id=125219
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
Ano este jedna rozhladna je pri obci Dubova,na kopci Kukla,ale ta je fakt malicka.Tato Modranska je omnoho vyssia a aj ta konstrukcia je uplne niekde inde.Ale da sa spravit v pohode vylet z jednej rozhladne na druhu.Take 3 hodinky su to.
..dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40, plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich, ako tie peniaze, vlastnou hlavou...To, že sa pri tom motal Fedor, nemôže znamenať, že ma niekto bude držať za gule, to sa nesmie stať...Som sa vymanil od Fedora a povedal som: Fedor, ja som dal do toho hlavu a nie ty si dal do toho hlavu, takže ja budem teraz o niektorých veciach rozhodovať..." SLOVAK CITIES - - S L O V E N S K É M E S T Á - |
|
|
|
|
|
#28 |
|
like travelling
Likes (Received): 7
|
seem ta fotka nema chybu teda jednu malinku, cervenu.... to auto, inac super a chvalim tu "opravu" dufam ze to v tomto trheade bude len napredovat, secko co tu je som ani nevedel ze mame ...
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
Ten Klepáč sa im teda podaril z tej ruiny. Škoda, že sa nezachovala väčšina z tých deviatich mlynov.
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
![]() OT: mas pravdu.. mal tam byt voz z konmi.. a ani ta horolezecka stienka tam nemusela byt ![]() aby som len kraviny nepisal tak skusim toto (neviem ci to tu patri.. ale je to zrevitalizovanie uzemia a doposial tam chodi vela ludi.. mamicky z detmi hehe ) ak to sem nepatri... tak to deletnem ![]() (Slotova iniciatíva ↑↑↑ ------ Harmanova iniciatíva ↓↓↓ (+ obcianske zdruzenie Preles)) a blizko je aj lanovy park + dalsie fotky
|
|
|
#31 |
|
Registered User
|
Dá sa aj toto pokladať za revitalizáciu a skrášlenie okolia.
![]() [IMG] [/IMG]
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
partizanska luka
ja este v bratislavskom lesoparku ostanem:
![]() http://www.partizanskaluka.sk/ Schéma výletného miesta Partizánska lúka po rekonštrukcii (JPEG, 1.3 MB) ![]() ![]() ![]() zdroj: http://www.sportove-centrum.sk ![]() ![]() ![]() zdroj: http://sportoviska.zoznam.sk ![]() zdroj: http://www.sme.sk
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
kacin
a dotretice tiez prirodu:
![]() ![]() ![]() zdroj: http://bratislava.sme.sk/c/5345302/k...ali-ludom.html ![]() ![]() zdroj: http://www.bratislavskenoviny.sk/naj...page_id=158557
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Kto ma chut si urobit Myjavske kolecko na bicykli, vrele odporucam:
Pozrime sa cez hranice z výšky Quote:
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
Partizánska lúka a Kačín sú jedny z mála rozumných investícií, ktoré sa realizovali za Ďurkovského. Na iné si už akosi pri tých jeho aférach akosi nespomeniem.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
Nechysta sa nahodou obnova namestia v Modre?
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
ale ano.Podobne ako metro v Bratislave.![]() Pravda je ale taka ,ze na naozaj serioznu reko treba spravit obchvat mesta.A ten sa slubuje taktiez uz desatrocia.Takze nastala situacia ze ciastkovu rekonstrukciu nechcu robit,lebo ´´ved sa bude robit obchvat´´ a potom sa spravi oprava namestia.Zacarovany kruh,pretoze na druhej strane,ovela dolezitejsi a aj pre Modranov prospesnejsi je obchvat Pezinka,takze ten sa asi bude robit skor.Takze keby bolo na mne,asi by som isiel do ciastkovej rekonstrukcie s tym,ze by sa z namestia nevylucila doprava. Za poslednu dobu sa tu v podstate len vydlazdili chodniky,kupila nejaka mobilna zelen a par laviciek,a ocistila sa socha L.Stura,ktora teraz sice pekne svieti na bielo,ale dlho nebude kedze okolo nej 5m denne prejde 100 kamionov.Ta socha je tu teraz na ociach,ale zasluzila by si dostojnejsie miesto veru. Mensou nadejou je ale nove vedenie mesta,ktore pozostava z novej richtarky-architektky a richtar friendly omladeneho zastupitelstva,kde teraz sedi naozaj par inteligentnych perspektivnych mladych poslancov,tak hadam sa veci pohnu.
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
|