|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#81 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
Ja to naopak nevidím tak tragicky. Tá farba mi nepríde až taká veľmi výrazná. To čo tam bolo predtým sa rovnalo cigánskej osade.
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
je to prisera, ta prestavba. nadstavena strecha trosku "nesadla". no hej, narabat s meritkom a objemove vztahy ci proporcie sa na architekture ucia az v prvom semestri...
nuso: takze bola tam strasna barabizna, a z toho hladiska je kazdy posun zlepsenim o 100%. ja sa ale na to divam tak, ze sa invsetovalo XYZ penazi z verejnych financii a dostali sme za nich - ehm - hovno. pretoze keby to dali urobit niekomu, kto sa architekture rozumie, tak to mohlo dopadnut perfektne a toto je vlastne presny opak toho, ako to mohlo dopadnut. a len tak naokraj, davam jeden _VELMI_ podobny objekt v cechach (aj s kaplnkou, aj vsetko) , ktory pretvoril kamil mrva: http://archiweb.cz/buildings.php?typ...n=show&id=1316 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Registered User
Likes (Received): 15
|
miso a co je na tom take hrozne? ze sa s polorozpadnuteho uradu postaveneho za komunistov stala normalna stavba? strecha im nevysla a co ked to bol zamer co koli niecomu? vsak hadam ti robotnici nie su dementi a nepostavia pol metra strechy len tak
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Registered User
|
co ma spolocneho robotnik a projektant? uff!
a normalna stavbe? uff! zle je na tom to co som napisal. takze este raz to skusim. mohli za tie peniaze (verejne financie) postavit velmi solidny barak. nepoviem rovno - architekturu. viz priklad z mojho odkazu. miesto toho je tam uplna spatlanina. ano, kazda zmena je od povodneho stavu k lepsiemu, ale naozaj sa mam z tohto tesit? tak to sorry. |
|
|
|
|
|
#86 | ||
|
Mornar bez mora
|
Takže do novembra by mala byť rekonštrukcia námesia v Bojniciach ukončená.
Quote:
Quote:
Last edited by seem; May 20th, 2011 at 10:33 AM. |
||
|
|
|
|
|
#87 |
|
Moderator
Likes (Received): 70
|
Dúfam, že to námestie plánujú rekonštruovať niekedy od septembra do novembra, lebo počas hlavnej turistickej sezóny by to bolo dosť, ako to slušne povedať - nemúdre.
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Mornar bez mora
|
Minule som sa trocha nudil a pohral sa s myšlienkou ako by mohli naše mestá bez tých všetkých káblov. Nie zrovna ideálna fotka ale lepšiu vlastnú fotku slovenskej ulice som nenašiel. Je to urobené celkom amatérsky ale to myslím stačí na to aby sme videli ako veľmi by to mohlo byť lepšie.
![]() Drietoma - ![]()
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Registered User
Likes (Received): 29
|
![]() That's nothing compared to Romania. The buildings are beautiful though. ![]()
|
|
|
|
|
|
#91 | |
|
Mornar bez mora
|
Quote:
![]() Rýnok v Hornom Hričove - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrekonštruovaný park v Senci - http://www.flickr.com/photos/fotopav...th/5713511791/ image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr ![]() image hosted on flickr
|
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Mornar bez mora
|
Veľmi by som si prial aby konečne tie reklamy začali miznúť z okolia ciest.
Quote:
![]() ![]() http://www.geocaching.com/seek/cache...log=y&decrypt= |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
a nie len v tatrach, ze...
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Osobne by som povolovanie billboardou pri dialniciach, mestkych prietahoch a cestach prvej triedy presunul do kompetencie dopravnej policie a nie stavebneho uradu, ako je to teraz (teda opravte ma ak sa mylim). Alebo ich kompletne zakazal ako to urobili v cechach.
|
|
|
#95 | |
|
Mornar bez mora
|
Treba už niečo robiť aby začali miznúť, treba proste legislatívnu zmenu. ![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Quote:
EDIT: Inak, co je to za napad dat v Hornom Hricove zamkovu dlazbu aj na cestu cez dedinu? Ked to namrzne, tak sa to bude fasa smikat. Ale vizera to celkom slusne.
"You are not entitled to an opinion. An opinion is what you have when you don't have any facts. When you have the facts, you don't need an opinion." Solomon Short Last edited by Michal.B.Kovac; May 21st, 2011 at 11:03 PM. |
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Mornar bez mora
|
Quote:
U nás je na D sieti možno tak 10% z toho počtu reklám čo tam oni majú. Tak ako to nie je hlavná cesta tak si myslím že je to ok. Aj keď po estetickej stránke sa mi tá dlažba nepáči (myslím druh dlažby). |
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
BANNED
Likes (Received): 3
|
Quote:
![]() Špatné je to hlavně tam kde jsou smlouvy uzavřené třeba na deset let nebo na dobu neurčitou už někdy od 90.let.. http://zpravy.idnes.cz/ministerstvo-...010_domaci_hro |
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Mornar bez mora
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Mornar bez mora
|
V Starej Bystrici pribudne tento rok (už aj) rozhľadňa -
http://www.starabystrica.sk/index.ph...d=250&Itemid=1 ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|