|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Hrvatski Forum Croatia » Zagreb, Istra, Primorje i Gorska Hrvatska, Dalmacija, Slavonija i Baranja, Sjeverna i Središnja Hrvatska |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#1 | |
|
SuperMod
|
Odobrenja postova novih članova
Odobrenja postovaPozdrav novim korisnicima! ![]() Izgleda da novo instalirane opcije za suzbijanje spama na forumu SkyscraperCity rade i više nego dobro, što uzrokuje automatsko moderiranje postova - forum ih jednostavno ne prikazuje dok ne dobe odobrenje od moderatora. Dakle, ukoliko ste novi forumaš i odlučite se za slanje slika i druge multimedije, forum bi vas mogao prepoznati kao spam i blokirati vaše postove (događa se uglavnom korisnicima koji imaju do 10 postova), a vama će se mislim prikazati ovakva poruka: Quote:
![]() Ono što morate napraviti jest poslati bilo kojem od 4 aktivna HR moderatora (gorgoroth, Miki86, Semper Fidelis i ja) privatnu poruku u kojoj navedete što ste poslali i na kojoj lokaciji (navedite thread). Postove ćemo odobrit, a vi ćete dalje normalno moći koristiti forum. Ugodno korištenje foruma, MS™. Last edited by MasonicStage™; September 24th, 2012 at 12:33 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
SuperMod
|
hm...odlučio sam ipak ostavit thread otvorenim, jer vidim da se ljudi srame javit na PM (čast izuzecima)
![]() dakle, tko god novi ima problema s gore navedenim, može i ovdje napisat zahtjev za odobrenje postova
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
SuperMod
|
Poštovani,
vidim da vas ima dosta koji čekate na odobravanje postova i da vas ta činjenica dosta muči. Primjećujem da isti post šaljete po nekoliko puta misleći da će ih forum sam odobriti i prihvatiti. Na vašu žalost neće ![]() Dovoljno je da postate samo jednom, jer mi moderatori vidimo svaki post koji je moderiran i zasjenjen, tako da je uistinu najlakše samo sve ostaviti kako je dok mi to ne odobrimo, ili poslati PM da vam je post moderiran. Napominjem i ponavljam, to se događa samo korisnicima koji u svojim prvim postovima šalju linkove (slike, video, thumbnailove itd). Nemojte da vas to obeshrabri, prestat će kada prijeđete ukupan broj od 6 postova. Nemojte se također ni sramiti što prije javiti kako bi vam rješili ovaj problem
Last edited by MasonicStage™; May 11th, 2011 at 10:43 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|