|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Rate Thread | Display Modes |
|
|
#21 |
|
Registered User
Likes (Received): 61
|
Tak tento projekt ma potešil, lebo to tam bolo už fakt zlé. Chodil som tam do GAMY a je to otrasná budova. Klasika, dlhá chodba naprieč celou budovou a malé miestnosti. Je to ešte ten starší typ paneláku s iným montovanín (neviem ako sa to presnejšie volá, v kútoch miestností sú také akoby spojovacie výstupky hore aj dole, podobné som videl na panelákoch na Sklenárovej), tak neviem do akej miery sa dajú takéto priečky vybúrať, ale držím im teda s prestavbou palce.
|
|
|
|
|
#22 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 118
|
Quote:
Quote:
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
del
Last edited by alexander.27; November 25th, 2011 at 04:17 PM. |
|
|
|
|
#24 |
|
urban voyer
Likes (Received): 1
|
konecne. nejake vizualizacie nie su zname? hlavne som zvedavy aka parkova uprava bude na vrchu
|
|
|
|
|
#25 |
|
.
Likes (Received): 203
|
Sollaris rozmrazuje byty na Rajskej
![]() http://www.urbanic.sk/flash.html Cena garážového stojiska s DPH 27 600 EUR ale tie byty stále stoja 3000€ za meter ... viď http://www.urbanic.sk/pdf/byt_13.pdf los updatos na predošlej strane ![]() ------------------------- ešte žiadosť na Qwerta o presun tohot postu: http://www.skyscrapercity.com/showpo...7&postcount=14 do vlákna o FIIT , dík
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Ja som si myslel ze s tou cenou za parkovanie si robis prdel, ale ako na ich stranke citam tak je to tak. Vidim to na dalsi "uspesny" projekt
|
|
|
|
|
#27 | |
|
dialnice.info ::..
Likes (Received): 145
|
Quote:
![]() ze vraj 275 parkovacich miest ... ak to ozaj tak bude,tak to bude fajn. aj ked by ma zaujimalo ci to bude len pre NR SR alebo verejne http://www.ippslovakia.sk/IPP_Slovak..._Services.html http://eia.enviroportal.sk/detail/po...xandra-dubceka ![]()
Last edited by aquila; March 4th, 2011 at 01:25 PM. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
Likes (Received): 126
|
Hovorilo sa o verejnom, veď NRSR parkoviská má dve a ešte malo jedno vzniknúť aj za hradným palácom pod francúzskými záhradami či čo to má byť na povrchu.
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
Registered User
Likes (Received): 2
|
a este jedna viza z etrend.sk
![]() Parkovisko oproti NR SR nahradí garáž Quote:
Quote:
SLOVAK CITIES Last edited by peterthegreat; March 4th, 2011 at 04:09 PM. |
||
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
Trenčianska 39
Kolónia obytných domov s malými bytmi od Emila Belluša pár fotiek narýchlo mobilom: Neviem či je to zámerne ale vľavo je presah a vpravo nie je Riešenie výťahu Pohľad od Gemerskej Rôznorodosť v prevedení nadstavieb celú kolóniu znehodnocuje |
|
|
|
|
#31 | |
|
Registered User
Likes (Received): 6
|
Quote:
toto je uz skoro 2 roky stare, ta vyssie je myslim aktualna
|
|
|
#32 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Ked uz sme pri tom parkovani... Tak pri danovom urade, na mieste sucasneho plateneho parkoviska ma vzniknut automatizovany parkovaci dom.. nejake vizualizacie:
![]() ![]() ![]() zdroj: propark.sk |
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
"Rekonštrukcia dopravného priestoru na ulici Nad lomom - objekt SO 100 komunikácia a SO 110 terénne schody s chodníkmi a vyhliadkou"
Investor: Mestská časť Bratislava - Staré mesto Objem investície: 375000 EUR Opäť pár fotiek mobilom: Vydláždené slepé spodné zakončenie komunikácie Nový chodník a tiež novovysadená zeleň Nové schody so "zjazdovkou", za novou zeleňou prečerpávacia stanica BVS Predtým tu bola húština a smetisko Mini parčík s novým pouličným osvetlením. Predtým tu bola vysoká tráva a pár odstavených vrakov Výhliadka na Karlovu Ves. Za zábradlím je už vzduchoprázdno. Inak na podobné posty vynovených verejných priestranstiev a zelene by sa tu možno zišiel samotný thread Public places Last edited by Favorit; March 4th, 2011 at 09:16 PM. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
.
|
do obnovy SK nech sa dávajú kľudne rôzne dediny a zákutia SK. Reko priestranstiev v BL môže ostať aj tu.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
Likes (Received): 9
|
Tak to parkovisko pred parlamentom je zásah do čierneho, aj keď to tam už malo byť aspoň 10 rokov postavané. Som si šiel s bráchom pozrieť sochu "kráľa Slovákov" ,zaparkovali sme tam v blate, celé auto zasrané. Fakt reprezentatívne!!
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
Likes (Received): 34
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Mornar bez mora
Likes (Received): 20
|
Quote:
V pods. mi išlo len o to že vytvárať nové vlákno nedáva moc zmysel keď tých zmien (žiaľ) nie je až tak veľa. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
.
|
mne ide o to aby sme to tu moc nediverzifikovali
ľudia nemajú toľko času aby pozerali 30 vlákien. Spĺňa to tematický okruh, takže triediť to na ešte menšie časti by miesto poriadku vytvorilo chaos.
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | Rate This Thread |
|
|