|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#121 |
|
Registered User
Likes (Received): 0
|
Naišao si vjervatno popodne kad nema ni radnika poliklinike kao ni radnik-gradjevinara. Inace tokom radnog tjedna kroz jutro bude parkiranih vozila, kao i djelatnika Poliklinike Medikol. Poliklinika (1. faza) ce biti svecano otvorena 16.09. i 19.09. sluzbeno pustena u rad sa najmodernijom opremom u radiologiji i nuklearnoj medicini (najnovije top generacije uredjaja za PET-CT, multislice Ct, digitalni RtG, MR uredjaj posljednje generacije, digitalna mamografioja, UZV i dr.) Vazno je napomenuti da sustav poliklinike Medikol ima ugovor s HZZO-om sto znaci da pacijenti doleze na preglede na crvenu uputnicu svog lijecnika opce prakse i ne sudjeluju u placanju pregleda.
Slike unutrasnjosti cu postaviti kroz vikend. Pozdrav! |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Lega s Juga 2
Likes (Received): 849
|
Odlično!Pozdrav i dobrodošao na forum
|
|
|
|
#123 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
također ![]() ako ima još kakvih novih sadašnjih ili budućih informacija vezanih uz dvorac slobodno nek se postavi
|
|
|
#124 |
|
Osječko Est 1697
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Registered User
|
Projekt je gotov i odvija se u 3 faze i 4. posljednja faza je obnova i restauracija krila gdje su zasada casne sestre. Informacije se pustaju postepeno jer je predvidjen grandiozno otvaranje Poliklinike za 15.9. gdje ce od tada obnovljeni dio dvorca biti dostupan za gradjanstvo. Dvorac ce u najvecem postotku biti medicinskog sadrzaja odnosno Poliklinika Medikol, jedan dio dvorca ce nakon 3. faze obnove biti iskoristen u turisticke svrhe.
Cijela obnova dvorca je pod nadzorom konzervatora da se ne izadje iz okvira originalnoga izgleda sto je dosta zahtjevan posao od samog restauriranja freski, vrata, zidova, kamena i sl. Treba imati na umu da je u takav reprezentativni objekt trebalo smjestiti i uskladiti ultramodernu (izgledom i namjenom) medicinsku opremu, postavljanje ventilacijskih otvora iz poda, rasvjete i sl. Sve ce biti jasno kad pustim slike unutrasnjosti. |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Lega s Juga 2
|
Hvala na informacijama
|
|
|
|
#128 |
|
OSIJEK NEPOKORENI GRAD!
Likes (Received): 8
|
Bravo za 3. i 4. fazu
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Registered User
|
![]()
Last edited by MasonicStage™; August 11th, 2011 at 01:02 PM. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
SuperMod
|
post je bio moderiran automatski i svi linkovi bili su krivo postavljeni.sve je ispravljeno, post je također odobren. na početnoj stranici HR foruma se nalaze upute za pravilno stavljanje slika, pa ako bude problema ubuduće pogledaj ili se obrati moderatorima ![]() PS...super slike! |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
Likes (Received): 45
|
![]() E, da je stari Pejacevic ikad mogao zamisliti ove "strojeve iz buducnosti" u svojoj dnevnoj ili radnoj sobi ![]() Super izgleda, djeluje izvorno Hvala za slike!
|
|
|
#132 |
|
SuperMod
|
šta jest jest, moćno izgleda
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
LEGA,IMAŠ KUNU?
|
i šalukatre su vani zelene boje ako se ne varam ...izgleda super
|
|
|
#134 |
|
Osječko Est 1697
|
Super izgleda
Spoj starog i modernog |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Lega s Juga 2
|
Odlično izgleda,hvala na slikama
|
|
|
|
#137 |
|
Lega
Likes (Received): 25
|
Odlično...
|
|
|
#138 |
|
BANNED
Likes (Received): 14
|
Medikolos,jel možeš(smiješ) staviti slike iz središnjeg paviljona i ulaznog hola?Tako da vidimo kako dvorac izgleda ondje gdje je još neobnovljen?
Inače ja mislim da je bolnicama bolje u suvremenim grđaevinama,ali s durge strane ovdje je revitaliziran jedan značajni kulturni objekt... Malo mi je žao što će dvorac biti lišen onog hedonističkog osjećaja ali eto barem je sačuvan... |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Registered User
|
Dvorac nece biti lišen apsolutno nicega, ni sama gradjevina, ni unutrasnjost, kao ni okoliš sa povrsinom od cca 17000m2.
Sredisnji dio (foaje) sa lovackim salonom, katakombama-podrum je u trenutno u obnovi i fotjkanje nije dopusteno i to ce biti u funkciji negdje za 1-2 god. Slijedece sto ce biti u funkciji je 2. kat obnovljenog dijela. Sto se tice fotki, to je to za sada (bar do otvaranja) i morate se zadovoljiti sa time ;-) iako znam da fotki nikad dosta ali bit ce, a osim toga moci ce se i osobno vidjeti od 09 mj. pozzz |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Registered User
Likes (Received): 31
|
Išteneeem
|