|
|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
| Global Announcement |
|
SkyscraperCity needs your help to do some house cleaning! please click here for more info! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 | ||
|
Старий Мейсон
|
Новини Київа
Думаю варто створити окрему гілку на новини у Києві, бо досить багато цікавих речей трапляєця. Якщо маєте якісь цікаві новини то постайте. Отже починаю:
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#2 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 290
|
Києва*
|
|
|
#3 | ||
|
Старий Мейсон
|
Quote:
Quote:
|
|
|
|
#4 | |
|
Старий Мейсон
|
Quote:
|
|
|
|
#5 |
|
aspiring cyborg
Likes (Received): 290
|
Готелі для тварин: примха або необхідність?
05 вересня 2005 13:21 В Україні бум на готелі для тварин. За неофіційними даними, тільки в столиці їх нараховується вже близько 300. Наталя користується послугами готелю протягом останніх 2 років. Тут її сверг-шнауцер Троль має друзів, яким він демонструє вміння говорити слово «мама». Наталя каже, що атмосфера, яка панує в цьому закладі, ідеальна для її собаки, тому вона залишає його тут кілька разів на рік. Наталя, клієнтка: "Двічі або тричі на рік, як правило на 5-10 днів, ось на такий термін, на довше не залишаємо". Вікторія, власниця столичного готелю для тварин, каже, що серпневий наплив клієнтів цього року перевершив будь-які сподівання. Їй навіть довелося майже вдвічі збільшити кількість місць у готелі. Доба перебування тварини в готелі коштує 10 гривень за кота, та 30 гривень за собаку. Але асортимент послуг збільшується. За додаткову платню хазяї можуть замовити для свого улюбленця догляд ветеринара, перукаря чи дресирувальника. Готелями для тварин користуються й ті люди, які хочуть позбутися домашнього улюбленця. Вікторія Кіщенко, власниця готелю для тварин: "У нас був випадок, коли постійні клієнти залишили свою тварину в готелі. І через 7 місяців ми дали оголошення, що віддамо в добрі руки. І ось люди з Луганська прочитали, не знаю яким чином, кинули все і приїхали за твариною, подолавши 900 км туди й назад, щоби взяти собаку". Попри збільшення прихильників «сервісу» для тварин, не всі вважають за потрібне залишати своїх улюбленців у готелях, навіть за найсприятливіших умов. Вважають, що це чергова примха заможних. Віктор, киянин: "Я вважаю, що це чисто прикол. Якщо хазяїн дійсно поважає свого собаку, то він ніколи не віддасть його в притулок чи в той же готель". Валентина, киянка: "Я так думаю, що готель для собак цілком нормальне явище, тому що до собак треба ставитися, як і до людей – саме так Якщо ти їдеш у відпустку потрібно щоб за ним хтось наглядав - хоч той же готель". Ще 5 років тому такі готелі розміщувалися переважно у приватних квартирах. Тепер дедалі частіше при ветеринарних клініках. Тоді, за підрахунками столичних ветеринарів, у Києві собачих готелів було близько 30. На сьогодні – в 10-ро більше. http://prokiev.com.ua/ukr/article/20...05/132153.html
|
|
|
#6 |
|
іііхххааа!!!
|
Новини і цікаві події
В зв'зку з відсутністю місця у київській секції для додавання і обговорення цікавої інформації стосовно нашого міста, пропоную питання, що виникають через ті чи інші події в столиці України обговорювати саме тут, не засмічуючи флудом профільні гілки.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
Likes (Received): 189
|
Своя флудильня с блэкджеком и ... (боюсь продолжать, а то и эту ещё закроют)!!!!!
|
|
|
#8 |
|
Registered User
Likes (Received): 85
|
З приводу перейменувань... Коли нарешті буде перейменовано станцію метро "Республіканський стадіон" ? Інфа про те, що відтепер ця станція називається "Олімпійська" була досить давно, проте на всіх маршрутних вказівниках вказана стара назва, у вагонах також оголошують "... стадіон", та й у дизайні самого приміщення нічого не змінилося...
І щось не можу знайти в якій темі був список вулиць на перейменування... Запостіть сюди, будь-ласка... Тут йому місце, мені здається... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
іііхххааа!!!
|
|
|
|
#10 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#11 |
|
іііхххааа!!!
|
Тоді, коли Київрада проголосує - ситуація аналогічна перейменуванню вулиць. Є рішення комісії, нема рішення Київради.
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
Ну, з "Олімпійською" все настільки очевидно, що навіть сенсу думати немає...
З приводу Бульварно-Кудрявської, якщо чесно перший раз чую назву, хоча в мене головний офіс там знаходиться; в інституті травматології та ортопедії також неодноразово бував... Все ж, як на мене, назва "Воровського" набагато більш розповсюджена... Взагалі, дещо не розумію яким чином у нас обираються нові назви для вулиць. Ні, звичайно вулиця Іпсіланти - це чудово, мабуть... Дуже видатний діяч, який колись там десь жив і про якого більшість ніхто ніфіга не знає... Також радує наявність і вулиці, і проспекту імені Георгія Гонгадзе (нічого не маю проти Георгія особисто, проте чи не занадто ? Невже це така видатна особистість в історії Києва?!)... І в той же час чомусь відсутня вулиця Лобановського... Невже Валерій Васильович не заслужив своєю працею подібного вшанування ? Невже людина, що зробила Київ відомом на всю Європу, нічого не значить вже? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
іііхххааа!!!
|
За Лобановського +1, я теж про це думав, варто було б давно вже дати котрійсь із вулиць його ім'я...
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
Взагалі, я вважаю, що варто притримуватися аполітичної тенденції у наданні назв вулицям... Києв (та й вся Україна) настільки багатий на видатних діячів музики, танцю, літератури, спорту... Окрім Лобановскього можна ще багато кого виокремити, наприклад Сержа Лифаря... Один з найвідоміших танцюристів (та досить успішний художник) світу, що народився у нашому місті і якому належить слова: «Даже прекрасный блестящий Париж не смог заставить меня, киевлянина, забыть мой широкий, величавый Днепр».
Або Анатолій Солов'яненко - видатний український тенор, соліст Київської опери. Входив до когорти 14 найкращих тенорів світу. Та що там казати - можна називати і називати прізвища... Назарій Яремчук, Володимир Івасюк... Ми починаємо забувати, що ми співоча, творча нація, а висуваємо на перший план політичних псевдо-героїв... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
Likes (Received): 275
|
![]() О, чудово, Rainymuz, моє побажанья ти почув, прочитав, і втилів у життя! Дякую, і не тілько від мене.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Фиг там, переименовывай не переименовывай, но я не знаю людей, которые бы в просторечии называли Красноармейскую Большой Васильковской, или Горького - Антоновича. Да что там, старожилы до сих пор говорят "метро Пионерская" и "Комсомольская". И такое изменение названий ведет только к путанице. Кому какое дело, в честь кого названа грязная пыльная и задымленная улица? Большая честь, блин. Оставили бы названия, которые все знают и найдут даже во сне...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
іііхххааа!!!
|
А в мене навпаки: я і всі мої знайомі давно кажуть Велика Васильківська, за винятком окремих випадків. Так що не треба розписуватися за усіх.
P.S. Мій тисячний пост, фак єєєє!!!
|
|
|
#20 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
|
|
|