|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#21 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
Вот. Наконец-то меня поняли. Ну кто такой, я вас спрашиваю, этот Антонович? Историк и общественный деятель? А каковы, позвольте, заслуги лично Антоновича перед обществом? А сколько жителей Киева произносят "улица Антоновича", зная, о ком говорят? Да не знает его никто и заслуги его не больше, чем у Горького, который, как ни крути, был все же неплохим и мало-мальски известным писателем и поэтом.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
Likes (Received): 136
|
Антонович известный археолог, этнограф, который внес большой вклад в развитие украинской науки, в частности историиКиева. А кто такой Горький, и что он сделал для Киева?
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
- Антоновича не знають, бо при СРСР його взагалі ніхто не знав (по зрозумілим причинам), а зараз трохи молодь вже знає, будуть знати більше (ті, що вчаться хоч трошки). Крім того, Антонович має безпосереднє відношення до Києва, він тут навчався і працював, похований в Києві; - Горького знають добре всі, кому за 35, так як це був пролетарський письменник. Всі молодші тільки чули його прізвище, а хто такий - не уявляють.. В мене в товариша бюстик Горького вдома, так з молоді вгадує хто це 1 з 10. І Горький до Києва взагалі ніякого відношення не має, до речі.. Горький (чи хтось інший) був тоді героєм рабітничого класу, зараз він напівзабутий, а завтра ніхто. З Антоновичем може статись навпаки, а потім через 50 років як з Горьким. В приниципі, Горького можна залишити, бо він нікому нічого поганого не зробив, письменник хороший і в світі відомий, хоча при СРСР це суто політична фігура була.. Правильно хтось там писав, що треба аполітичні назви давати вулицям і тоді проблем не буде.. Наприклад, Лобановський чи там Йововіч (жарт!)завжди буде "в тему".. А взагалі, все одно яка назва вулиці, аби не ім'ям Сталіна, Гітлера, Берії і т.д. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
Ок, ты победил. Если расскажешь, что для Киева сделали Пушкин, космонавт Волков, Петр Григоренко, Лермонтов, Бальзак, Шолом-Алейхем, Теодор Драйзер, Сулейман Стальский... Думаю, хватит на первый раз.
И еще: Ты считаешь, что Красная Армия сделала для Киева недостаточно, чтобы в ее честь назвали улицу? Тогда почитай помимо Антоновича еще и других историков, более современных. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Registered User
Likes (Received): 136
|
Quote:
Спасибо, я уже начитался за 5 лет на истфаке. Да благодаря Красной Армии У нас появилась такая перкрасная широкая улица как Крещатик. Думаю в ее честь не то что улицы, детей называть нужно!!!!!
|
|
|
|
#28 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() Вот Краснознаменная - архаизм, Красноткацкая - вообще нонсенс. А Краснопартизанская, несмотря на труднопроизносимость, вполне достойна. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#30 | |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Quote:
![]() Дело не в том какое новое название дали улице Горького... Я ничего против Антоновича не имею... Но чем Горький то мешал ? Вот потому и написал, что маразмом попахивает... |
|
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Quote:
А стосовно Йовович, то в кожному жарті є доля жарту Все ж, Міла - видатна постать в світовому кінематографі. Чи багато з тих, хто народився в Києві може цим похвалитися ?
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
- Ти не догнав сарказму. Як би не Червона армія то пів Києва би не було висадженно в повітря. Віступаючи, ЧА підірвала пів міста. На рахунок вулиць тут простий підхід - в першу черги повернути історичні назви (при здоровому глузді), в другу чергу - назви вулиць в честь відомих Українських осіб і подій.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Махновець
Likes (Received): 0
|
Дивно, що нікого, крім мене не цікавить думка жителів вулиці, яку будуть перейменовувати. Демократи, блін.
A suspicious mind is a healthy mind Last edited by Dark_Gunner; April 6th, 2011 at 04:18 AM. |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Urban Cat
Likes (Received): 772
|
Santyaga, ось, наприклад, у тебе йдуть три прізвища поспіль: "Лермонтов, Бальзак, Шолом-Алейхем". Той же Бальзак бував у Києві й залишив про наше місто дуже хороші відгуки, Шолом-Алейхем народився під Києвом, багато прожив у Києві, відбувся тут як письменник, а ось яким боком Лермонтов до нас? Нічого не маю проти нього особисто, але до нашого міста він ніяким боком. Підхід має бути диференційованим. Кожне перейменування треба розглядати окремо й з різних сторін.
|
|
|
#35 |
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Але тут може вийти проблема. А що якщо жителі вулиці якихось "15 комунарів" є тупічним совковим бидлом і тупо хочуть назву залишити? Через них все місто має позоритись? Як відомо, на сьогоднішній день нація деградує, тож якихось правільних думок від пересічного споживача ковбаси очікувати не вартує.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
BANNED
Likes (Received): 4
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
Сарказм-то я догнал, просто хотел избежать дальнейшего развития срача. Но раз не вышло, то намекну. Если бы не Красная армия, то ты бы сейчас жил в Германии. Но это тебе вряд ли бы понравилось. И весь тащемта мир жил бы в Германии. Но кайфовали бы от этого только голубоглазые блондины.
По поводу Крещатика - его таки расширили более, чем в два раза и застроили монументально, что подобает центральной улице города. Ну а насчет исторических названий - таки согласен. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
Likes (Received): 64
|
Этот субъект уже не раз попадался на таком, то у него Лукьяновское трамвайное депо как раз на Горького находилось, то еще что-то. Вот теперь никто Красноармейскую Красноармейской не называет. Наверное тут открыт доступ из альтернативной реальности. И это при том, что этого субъекта давно забанили, а он создал новый аккаунт, добавив единичку, и никто почему-то это не замечает.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
И кстати, вспомнил тут. Скажите, а как же тогда быть с ул. Богдана Хмельницкого? Если кто не в курсе, то историческое ее название - Фундуклеевская. Иван Иваныч и родился под Киевом, и сделал конкретно для Киева побольше, чем Хмельницкий... И, в принципе, оба достойны.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Urban Cat
Likes (Received): 772
|
Santyaga, не влаштовуй дешеву клоунаду у стилі жалюгідних російськомовних гопів Києва. З червоними попуасам або без них, а хребет Гітлеру зламали б у будь-якому випадку.
Levshev , не підтримуючи особисто перли тієї людини, хотів би зазначити, що ти зі своїм пухким дружком присутній на цьому сайті тільки завдяки заступництву донецьких модераторів. Вже кому-кому, а твоєму дружкові давно місце у довічному бані.
|
![]() |
| Tags |
| новини |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|