|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|||||||
| Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#41 |
|
Registered User
Likes (Received): 1
|
З Вашого дозволу я влаштую дешеву клоунаду українською мовою, використовуючи літературний лексикон.
В моєму пості йшлося не про те, що гітлеру б зламали хребет коли-небудь у 1970 році. А про те, що червоні "попуаси" (до речі, я не русофіл і не комуняка) зробили це у той час, коли усі інші держави, у кращому випадку, з останніх сил стримували інвазію нацистів у свої країни. І гнали їх до Берліну фактично тільки радянські війська за підтримкою польських. Я втомився від цієї суперечки. Сам не помітив, коли у неї вступив, спершу хотів просто донести свій погляд на перейменування. Вже намагався її припинити, але не вийшло. Все, насправді мені байдуже, як буде називатися Червоноармійська - хоч Мусолініштрасе, головне, щоб її було не дуже складно вимовляти. Лише одне питання лишилося - Яка заслуга Василькова перед Киевом, що на його честь названо аж дві вулиці? |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Urban Cat
Likes (Received): 764
|
Що стосується вулиці Червоноармійської, то чим не влаштовує "Велика Васильківська"? Це історична назва даної вулиці, при цьому без будь-якої політики. А Червона армія свого часу розстрілювала Київ з гармат, тоді постраждали багато храмів та цивільних будівель. Або прізвище Муравйов ні прощо не говорить? Вкрай нерозумно на честь цих дикунів називати вулиці.
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
В принципі, не влаштовує лише тим, що занадто довга, і що є ще просто Васильківська. Ще не влаштовує, до речі, що в Києві три(!) вулиці Електриків. Звісно, електрики це круто, але ж не настільки (іронія). Ще, як я сказав у своєму першому пості, виникне плутанина, коли все це закінчать. Мені нещодавно довелося шукати вулицю Вадима Гетьмана, я був здивований.
До речі, згадавши про поляків, гадаю, варто було б вшанувати їх вклад у Другу Світову. Згадати хоча б Вестерплятте чи Візну. Але це не по темі)) |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Urban Cat
|
Німців б перемогли ще у 40-i.
Ти таки продовжуєш клоунаду. Я не розумію твою мету. Так можна дійти до маразму й запитати, а у чому заслуга Житомира перед Києвом? Нагадаю, що у нас в місті є й Велика Житомирська, й Мала Житомирська Це усе історичні назви. Багато назв подібних вулиць просто вказували напрямок на певне місто.
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
Але ж не перемогли. Це не я продовжую клоунади, це ти, здається, підтримуєш американську точку зору про те, що у Другій Світовій Америка за допомогою рядового Райана перемогла союз Росії і Німеччини©))))
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Urban Cat
|
Мені відверто начхати на американське трактування історії. Вони займаються такою ж пропагандою, як й наші північно-східні "брати". Я просто реально оцінюю ті події й розумію, що Гітлер був приречений у будь-якому випадку.
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
Це питання потребує окремої теми, гадаю, і у тебе, і в мене знайдуться аргументи на захист своєї думки. Але, оскільки форум все ж не про Другу Світову, то давай краще залишимося при своїх точках зору з приводу Гітлера.))
Щодо пропаганди сперечатися не буду, згоден. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
іііхххааа!!!
|
Ось, уже занесли
![]() Quote:
|
|
|
|
#49 | |
|
Махновець
Likes (Received): 0
|
Quote:
З.І. Якби я був нациком, в першу чергу очищав би націю від інших бонів, бо більшість з тих, кого я знаю, п'ють, палять (чим шкодять здоров'ю нації), не мають дітей і смітять в парках. Я вже мовчу про те, що вся їхня робота зі спасіння нації - набити морди тим, хто їм не подобається. Але для мене вони все одно, народ, обмануті брати. Так само як і совки. Не на тих гніваємось.
|
|
|
|
#50 | |
|
іііхххааа!!!
|
Quote:
|
|
|
|
#51 | ||||
|
BANNED
Likes (Received): 7
|
Santyaga
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() - Залізна логіка. Слідуючи за нею, треба на додачу до вулиці "Красної Армії" зробити ще і вулицю "Німецького Вермахту". |
||||
|
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
Likes (Received): 48
|
Askold, а ти мешкаєш в Києві чи у Львові ?
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Registered User
|
А вообще, лучше о прекрасном
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
Likes (Received): 68
|
Щодо "червоних папуасів" і Червоної Армії.
Нагадую, що червоноармійці не тільки ті, хто Київ підривав, але ще також наші діди (гадаю, діди багатьох форумчан були в складі ЧА), які дійсно воявали за свої родини і Батьківщину (яка б вона в той час не була).. Так що це далеко не ганебна назва для вулиці. Не все можна поділити на чорне і біле.. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
Askold, а тобі взагалі хоч щось у житті подобається? Здається, ти твердо вирішив критикувати будь-яку активність форумчан. Все, можеш мені відповідати, що завгодно, у цій гілці і на цю тему я з тобою спілкуватися не бажаю.
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
Мне кажется, они спорят не про рядовых солдат "Красной армии" а про ее ("Красной армии") идеологов. А это совершенно разные вещи!!! Воин Красной Армии защищал родину, а штаб "Красной Армии" на их костях и их руками уничтожал нации. Так що Червоній Армії таки, на мою думку, ганьба!!! |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
Висловив свою думку, і в дискусію по цій темі влазити не хочу, так як це містобудівний форум.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
Ця тема ніби-то саме для "вільних розмов" і створена, чи ні ?
Що ж, я не можу примушувати Проте за такими категоричними думками мають бути хоча б якісь обгрунтування, як на мене...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| новини |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|