daily menu » rate the banner | guess the city | one on one

Go Back   SkyscraperCity > European Forums > Urban Ukraine > Будівництво та проекти / Construction Updates & Projects > Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region

Київ та Київська область | Kyiv and Kyiv region » Висотне будівництво | Інфраструктура та транспорт | Міське середовище | Київська область

Reply

Thread Tools Display Modes
Old April 6th, 2011, 09:07 AM   #41
Santyaga
Registered User

Likes (Received): 1

Quote:
Originally Posted by Igor L. View Post
а хребет Гітлеру зламали б у будь-якому випадку.
З Вашого дозволу я влаштую дешеву клоунаду українською мовою, використовуючи літературний лексикон.
В моєму пості йшлося не про те, що гітлеру б зламали хребет коли-небудь у 1970 році. А про те, що червоні "попуаси" (до речі, я не русофіл і не комуняка) зробили це у той час, коли усі інші держави, у кращому випадку, з останніх сил стримували інвазію нацистів у свої країни. І гнали їх до Берліну фактично тільки радянські війська за підтримкою польських.

Я втомився від цієї суперечки. Сам не помітив, коли у неї вступив, спершу хотів просто донести свій погляд на перейменування. Вже намагався її припинити, але не вийшло. Все, насправді мені байдуже, як буде називатися Червоноармійська - хоч Мусолініштрасе, головне, щоб її було не дуже складно вимовляти. Лише одне питання лишилося - Яка заслуга Василькова перед Киевом, що на його честь названо аж дві вулиці?
Santyaga no está en línea   Reply With Quote

Sponsored Links

Old April 6th, 2011, 09:16 AM   #42
Igor L.
Urban Cat

Igor L.'s Avatar

Likes (Received): 764

Що стосується вулиці Червоноармійської, то чим не влаштовує "Велика Васильківська"? Це історична назва даної вулиці, при цьому без будь-якої політики. А Червона армія свого часу розстрілювала Київ з гармат, тоді постраждали багато храмів та цивільних будівель. Або прізвище Муравйов ні прощо не говорить? Вкрай нерозумно на честь цих дикунів називати вулиці.
Igor L. no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 09:26 AM   #43
Santyaga
Registered User

В принципі, не влаштовує лише тим, що занадто довга, і що є ще просто Васильківська. Ще не влаштовує, до речі, що в Києві три(!) вулиці Електриків. Звісно, електрики це круто, але ж не настільки (іронія). Ще, як я сказав у своєму першому пості, виникне плутанина, коли все це закінчать. Мені нещодавно довелося шукати вулицю Вадима Гетьмана, я був здивований.
До речі, згадавши про поляків, гадаю, варто було б вшанувати їх вклад у Другу Світову. Згадати хоча б Вестерплятте чи Візну. Але це не по темі))
Old April 6th, 2011, 09:29 AM   #44
Igor L.
Urban Cat

Igor L.'s Avatar

Німців б перемогли ще у 40-i. Ти таки продовжуєш клоунаду. Я не розумію твою мету. Так можна дійти до маразму й запитати, а у чому заслуга Житомира перед Києвом? Нагадаю, що у нас в місті є й Велика Житомирська, й Мала Житомирська Це усе історичні назви. Багато назв подібних вулиць просто вказували напрямок на певне місто.
Old April 6th, 2011, 09:34 AM   #45
Santyaga
Registered User

Але ж не перемогли. Це не я продовжую клоунади, це ти, здається, підтримуєш американську точку зору про те, що у Другій Світовій Америка за допомогою рядового Райана перемогла союз Росії і Німеччини©))))
Old April 6th, 2011, 09:40 AM   #46
Igor L.
Urban Cat

Igor L.'s Avatar

Мені відверто начхати на американське трактування історії. Вони займаються такою ж пропагандою, як й наші північно-східні "брати". Я просто реально оцінюю ті події й розумію, що Гітлер був приречений у будь-якому випадку.
Old April 6th, 2011, 12:43 PM   #47
Santyaga
Registered User

Це питання потребує окремої теми, гадаю, і у тебе, і в мене знайдуться аргументи на захист своєї думки. Але, оскільки форум все ж не про Другу Світову, то давай краще залишимося при своїх точках зору з приводу Гітлера.))
Щодо пропаганди сперечатися не буду, згоден.
Old April 6th, 2011, 01:23 PM   #48
Rainymuz
іііхххааа!!!

Rainymuz's Avatar

Ось, уже занесли

Quote:
Прокуратура Киева опротестовала запрет продажи алкоголя и сигарет в киосках

Прокуратура Киева опротестовала решение Киевсовета о запрете продажи алкоголя и сигарет в помещениях площадью менее 40 м кв, сообщает пресс-служба прокуратуры.
В связи с многочисленными запросами СМИ и общественных организаций прокуратура Киева обратилась в Департамент за производством и обращением спирта, алкогольных напитков и табачных изделий ГНА Украины и в Антимонопольный комитет Украины относительно предоставления оценки данному решению Киевсовета.

Полученные выводы подтвердили наличие нарушений в решении.

Таким образом, согласно ст. 1 закона Украины О государственном регулировании производства и оборота спирта этилового, коньячного и плодового, алкогольных напитков и табачных изделий для продажи табачных изделий площадь помещения не ограничена, а для продажи алкогольных напитков она дожна быть не менее 20 кв.м.

Однако, вопреки требованиям указанного закона Киевсовет запретил торговлю алкогольными напитками и табачными изделиями во временных сооружениях общей площадью менее 40 кв.м.

Учитывая выявленные нарушения, прокуратура столицы в понедельник опротестовала п. 2 и п. 3 решения Киевского городского совета от 23.12.10 О некоторых вопросах по упорядочению в Киеве розничной торговли алкогольными, слабоалкогольными напитками, вином столовым, пивом (кроме безалкогольного ) и табачными изделиями.
http://news.bigmir.net/capital/396979/

MY JOURNAL
Rainymuz no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 03:45 PM   #49
Dark_Gunner
Махновець

Dark_Gunner's Avatar

Likes (Received): 0

Quote:
Originally Posted by Askold View Post
Але тут може вийти проблема. А що якщо жителі вулиці якихось "15 комунарів" є тупічним совковим бидлом і тупо хочуть назву залишити? Через них все місто має позоритись? Як відомо, на сьогоднішній день нація деградує, тож якихось правільних думок від пересічного споживача ковбаси очікувати не вартує.
Чесно, посміявся від душі) А якшо мешканці цієї вулиці є тупічним нацистським бидлом і хочуть зробити "вулицю Еріка Коха"? Через них все місто має ганьбитись? А що ти зробив, щоб нація не деградувала?

З.І. Якби я був нациком, в першу чергу очищав би націю від інших бонів, бо більшість з тих, кого я знаю, п'ють, палять (чим шкодять здоров'ю нації), не мають дітей і смітять в парках. Я вже мовчу про те, що вся їхня робота зі спасіння нації - набити морди тим, хто їм не подобається. Але для мене вони все одно, народ, обмануті брати. Так само як і совки. Не на тих гніваємось.
Old April 6th, 2011, 03:55 PM   #50
Rainymuz
іііхххааа!!!

Rainymuz's Avatar

Quote:
Мэрия намерена упорядочить парковки в Киеве

Киевская горгосадминистрация создаст специальную комиссию, которая изучит вопрос передачи парковок коммунальных предприятий района единому городскому оператору.
Как говорится в сообщении КГГА, комиссию возглавит заместитель председателя горадминистрации Руслан Крамаренко, в состав комиссии также войдут начальник главного финансового управления Владимир Репик, начальник Главного управления транспорта и связи Евгений Водовозов, директор коммунального предприятия Киевтранспарксервис Елена Полищук и главы районов.

По словам Руслана Крамаренко, вопросы упорядочения парковок и передачи их в управление одного оператора сейчас очень актуальны, ведь из всех предприятий города в первом квартале поступления в бюджет были обеспечены лишь двумя - КП Киевтранспарксервис и КП Днипропарксервис.

"Расчетные поступления гораздо больше тех, которые у нас сегодня реально есть. При запланированных 15 млн грн в первом квартале в бюджет столицы поступило лишь 2,039 млн грн. Имея почти миллион квадратных метров парковки в городе, эти показатели должны быть гораздо большими. Сегодня в Киеве работает большое количество стоянок, владельцы которых не платят налогов и не имеют соответствующих договоров. Например, КП Днипропарксервис перечислило в бюджет совсем незначительную сумму, которая никак не совпадает с количеством машиномест в районе", - отметил Крамаренко.

По его словам, не могут одновременно функционировать и районные коммунальные предприятия, и городское - должно быть создано одно городское коммунальное предприятие с филиалами в районах.

"Без эффективного взаимодействия с районами мы не наведем порядка, но должен быть единый орган, который будет анализировать, и контролировать всю информацию относительно функционирования автостоянок и парковок", - объяснил заместитель председателя КГГА.
http://news.bigmir.net/capital/397250/

MY JOURNAL
Rainymuz no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 04:29 PM   #51
Askold
BANNED

Likes (Received): 7

Santyaga

Quote:
По поводу Крещатика - его таки расширили более, чем в два раза и застроили монументально, что подобает центральной улице города.
Факт фактом - Червона армія тупо пів стародавнього Києва підірвала, те саме і з древніми соборами. Відступаючи вона понищила всі запаси - цим самим лишаючи тисячі Киян (яких вони не встигли евакуювати ) на голод і холод. Місто дійсно після того стало ширшим і пустішим.

Quote:
А про те, що червоні "попуаси" (до речі, я не русофіл і не комуняка) зробили це у той час, коли усі інші держави, у кращому випадку, з останніх сил стримували інвазію нацистів у свої країни. І гнали їх до Берліну фактично тільки радянські війська за підтримкою польських.
Звичайно що перемогли. Тільки за допомогою ленд лізу і потужнім Західним фронтом Альянтів.

Quote:
Все, насправді мені байдуже, як буде називатися Червоноармійська - хоч Мусолініштрасе, головне, щоб її було не дуже складно вимовляти. Лише одне питання лишилося - Яка заслуга Василькова перед Киевом, що на його честь названо аж дві вулиці?
- Пропоную тоді називати вулиці на гавайські мові - там все дуже просте і складаєтся з кількох голосних. Нпр. Ааауууу або Мееу. І легко вимовляти і аполітично.

Quote:
Originally Posted by Dark_Gunner View Post
Чесно, посміявся від душі) А якшо мешканці цієї вулиці є тупічним нацистським бидлом і хочуть зробити "вулицю Еріка Коха"? Через них все місто має ганьбитись? А що ти зробив, щоб нація не деградувала?

.
- А хто конкретно хоче назвати вулицю іменем Еріка Коха? Тикни мені пальцем де є вулиці з нациськими назвами. Таких ноль а вулиць з комустами існують. І давай без переходу на персони.

Quote:
Originally Posted by DFAW View Post
Ни чего немцы отлично справились с остатками отступая и спасло Киев только быстрое взятие.
- Залізна логіка. Слідуючи за нею, треба на додачу до вулиці "Красної Армії" зробити ще і вулицю "Німецького Вермахту".
Askold no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 04:47 PM   #52
glorin_new
Registered User

glorin_new's Avatar

Likes (Received): 48

Askold, а ти мешкаєш в Києві чи у Львові ?
glorin_new no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 04:53 PM   #53
glorin_new
Registered User

glorin_new's Avatar

А вообще, лучше о прекрасном

Quote:
В киевском ботсаду пройдет уникальная выставка

В конце мая в Национальном ботсаду им. Гришко представят новую экспозицию «Времена года». Как рассказал нам замдиректора ботсада Николай Шумик, на территории площадью почти 2 га высадят декоративные растения, характерные для каждого сезона.

«У нас есть новые коллекции растений. Хотим представить их посетителям. Мало того, ими мы сможем подчеркнуть красоту каждого времени года. Весной это будут экзотические растения, летом — однолетние, их у нас, кстати, более 350 видов. Осенью — хризантемы, астры, георгины, пионы, бархатцы, канны и другие, а зимой — вечнозеленые из Китая, Северной и Южной Америки. А также хотим устроить бал бархатцев — посадить 100 разных сортов. Теперь они будут не только в научной зоне. На них смогут посмотреть все желающие», — добавил Шумик.

Есть новость и неприятная. В конце апреля билет в ботсад подорожает на 5 грн. Стоимость входа для взрослых повысят до 20 грн., для детей и студентов — до 10 грн. Для пенсионеров вход останется бесплатным. Зато гостям обещают и бонус: если раньше они платили 5 гривен за вход в отдельную оранжерею, то теперь это все будет включено в стоимость входного билета. «Мы задолжали «Киевэнерго». Госбюджет нам ничего для этого не выделяет. А платить надо за все услуги, удобрения, саженцы, вывоз мусора. На это идут деньги за билеты», — объяснил нам Шумик.
http://www.segodnya.ua/news/14238918.html
Old April 6th, 2011, 04:58 PM   #54
Palych
Registered User

Palych's Avatar

Likes (Received): 68

Щодо "червоних папуасів" і Червоної Армії.
Нагадую, що червоноармійці не тільки ті, хто Київ підривав, але ще також наші діди (гадаю, діди багатьох форумчан були в складі ЧА), які дійсно воявали за свої родини і Батьківщину (яка б вона в той час не була)..
Так що це далеко не ганебна назва для вулиці.
Не все можна поділити на чорне і біле..
Palych no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 05:04 PM   #55
Santyaga
Registered User

Askold, а тобі взагалі хоч щось у житті подобається? Здається, ти твердо вирішив критикувати будь-яку активність форумчан. Все, можеш мені відповідати, що завгодно, у цій гілці і на цю тему я з тобою спілкуватися не бажаю.
Old April 6th, 2011, 05:06 PM   #56
IHOR
Registered User

IHOR's Avatar

Мне кажется, они спорят не про рядовых солдат "Красной армии" а про ее ("Красной армии") идеологов. А это совершенно разные вещи!!! Воин Красной Армии защищал родину, а штаб "Красной Армии" на их костях и их руками уничтожал нации.

Так що Червоній Армії таки, на мою думку, ганьба!!!
IHOR no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 05:08 PM   #57
glorin_new
Registered User

glorin_new's Avatar

Quote:
Originally Posted by Palych View Post
(гадаю, діди багатьох форумчан були в складі ЧА)
Можливо в декого діди були по іншу сторону...
Old April 6th, 2011, 05:09 PM   #58
glorin_new
Registered User

glorin_new's Avatar

Quote:
Originally Posted by IHOR View Post
Мне кажется, они спорят не про рядовых солдат "Красной армии" а про ее ("Красной армии") идеологов. А это совершенно разные вещи!!! Воин Красной Армии защищал родину, а штаб "Красной Армии" на их костях и их руками уничтожал нации.

Так що Червоній Армії таки, на мою думку, ганьба!!!
Які саме ?
Old April 6th, 2011, 05:16 PM   #59
IHOR
Registered User

IHOR's Avatar

Висловив свою думку, і в дискусію по цій темі влазити не хочу, так як це містобудівний форум.
IHOR no está en línea   Reply With Quote
Old April 6th, 2011, 05:18 PM   #60
glorin_new
Registered User

glorin_new's Avatar

Ця тема ніби-то саме для "вільних розмов" і створена, чи ні ?
Що ж, я не можу примушувати Проте за такими категоричними думками мають бути хоча б якісь обгрунтування, як на мене...

Reply

Tags
новини

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules