|
|
| daily menu » rate the banner | guess the city | one on one |
|
|
#1 |
|
Amazing Ukraine
Likes (Received): 0
|
Релігійні споруди
Будівництво храму "Срітення Господнього" на вулиці Пирогова.
Українська православна церква(московський патріархат). Запроектований храм передбачається одним з найбільших в області. ![]() ![]()
|
|
|
#2 |
|
Amazing Ukraine
|
|
|
|
#3 |
|
Amazing Ukraine
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() капличка поряд
http://www.myvin.com.ua Last edited by Vitall; April 15th, 2011 at 11:38 PM. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Igor Vinn
|
Там строительство достаточно быстро идет, как для церкви, думаю, года через 2-3 дойдет до верхней точки, тем более. что та часть. которая из более дорогих материалов уже построена, выше можно строить из материалов более низких марок.
|
|
|
#5 |
|
Город Южной реки
Likes (Received): 18
|
Незнаю, как я помню ее в один этаж год назад, так считай и осталось...
|
|
|
#6 |
|
Igor Vinn
|
Церкви всегда строятся медленно, так как строятся за пожертвования прихожан, по-этому по кирпичу в день и кладется...
|
|
|
#7 |
|
Город Южной реки
Likes (Received): 18
|
еще один пример Греко-католическая на Киевской - долгострой еще тот - уже 10 лет строится... и еще столько же будет строится...
|
|
|
#8 |
|
Igor Vinn
|
Там своя история и не только в деньгах дело.
|
|
|
#9 |
|
A VS Fa
|
Ну то ж я теж не за те щоб створювати тему для кожної споруди, але загалом хай для релігійних буде. Може ще той костьол в кінці Келецької почне будуватись, по ідеї має бути щось на зразок Гніванського, судячи з форми.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Igor Vinn
|
Моє відношення до церкви - це не фанатизм, це швидше за все мораль. А церкви я суджу не по релігіях, а по архітектурі. Коли я в якомусь іншому місті, я можу зайти у будь-який храм, будь-якої віри щоб просто оцінити його інтер"єр, архітектуру. Хіба православний фанатик зайде у церкву іншої віри? це ж гріх для них.. В мене церкви практично не асоціюються зі святими, для мене це в першу чергу витвір мистецтва..
|
|
|
#11 |
|
Registered User
Likes (Received): 12
|
В-Пауер, ти уже перегибаєш! Я у принципі розділяю твою думку, я в церкву не ходжу і вважаю її конторою, яка під прикриттям релігії викачує гроші з простого люду. Так було завжди так є і зараз. Але я церкви б не спалював, для мене вони цікаві як памятки архітектури, причому, так як каже Аспарагус, будь-які церкви. Більш того, не тільки церкви, але й синагоги і мечеті і т.п.
Просто потрібно в більш толерантнішій формі свою думку висловлювати, а не з кіпішом на весь форум. І доречі так, до слова, якщо зараз обьявити що релігія відміняється і що все це видумка, люди виріжуть одне одного уже на слідуючий день...все таки якась мораль, нехай і надумана, повинна бути. Так безпечніше. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Igor Vinn
|
Храм Георгія Победоносця
стан: будівництво Відношення: УПЦ МП Висота: 33м (разом із хрестом) Розрахункові строки закінчення: кінець 2011 року ![]() Територія, на якій буде проведено благоустрій після завершення будівництва: ![]() Рендер благоустрою: ![]() Процес будівництва храму: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вхід у нижній храм, де вже проходять богослужіння, там вже знаходяться вілтар, ікони та лавка, де можна придбати ікони, літературу, свічки та ін. ![]() Зверніть увагу на якість плитки: ![]() ![]() ![]() ![]() Храм будується із високоякісної німецької клінкерної цегли, яка проявляє теплоізоляційні властивості, коефіцієнт вологості не більше 1,5%, таку мало де в Україні застосовують: ![]() Цегла в кладці: ![]() Меценат будівництва даного храму сповістив, що вже цієї осені досягнуть верхньої точки та накриють (вірогідно, щоб взимку займатися внутрішніми роботами). судячи з активності на об'єкті, гроші в них зараз є, але всеодно продовження будівництва буде залежити від пожертв на будівництво. Даний храм може суттєво змінити панораму Замостянського району, тому що це домінанта (хоч поряд і знаходиться вища будівля). Також храм буде видно з проспекту Коцюбинського, якщо їхати з зал. вокзалу, оскільки він вищий за будинок офіцерів.
|
|
|
#13 |
|
FAPPED
|
Така порнуха виходить...будинок офіцерів і церква...ну ніякого смаку
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Amazing Ukraine
|
Quote:
Більше всього мені якість цегли подобається.
|
|
|
|
#15 | |
|
vn
|
Quote:
Але в цілому храм має бути справді красивий. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Registered User
Likes (Received): 11
|
Тоже прогрес не самый яркий(если вообще есть).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
A VS Fa
|
![]() Якщо вони не вцеплять стандартний купол, а оставлять так по візантійськи, буде не погано... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
FAPPED
|
Хоч би при вході черепицю поклали, нє вчепили бляху...дєбіли
|
|